June 20, 2024Jun 20 Ovi pacenici urlaju: Srbija Kosovo! dok na terenu Slovenci drze cas osnova fudbalske igre
June 20, 2024Jun 20 1 minute ago, Weenie Pooh said: Ako bi mogao treći centarfor da se ubaci, ne znam koga Piski ima na klupi, to bi sigurno pomoglo da se lopta iznese preko pola. Postoji nešto što odavno spada u nepokretnu imovinu, a na dresu mu piše Jović.
June 20, 2024Jun 20 Mitrogol se opet vraća na svoju polovinu da izigrava Bobija Firmina, zemljo otvori se...
June 20, 2024Jun 20 1 minute ago, garmonbozia said: U jedinoj utakmici gde treba da stavi SMS, on ga ne stavi u 11 To su ta taktička iznenadjenja Mi njih jebemo kako ocemo
June 20, 2024Jun 20 Piksi ceka da nam daju gol pa da krene sve kao protiv Engleza, konta da cemo sigurno izjednaciti ovaj put
June 20, 2024Jun 20 Gde se dade ona igra reprezentacije protiv Portugala u kvalifikacijama sa svetsko prvenstvo pre dve godine
June 20, 2024Jun 20 Just now, Arkadija said: Jedini centaršut za 17 minuta i ide na Živkovića Tako je bilo i protiv Engleza, mada tamo mislim da je uspeo da je zakači. Povukli su difficulty slider skroz desno.
June 20, 2024Jun 20 С каквом лакоћом нам једна лимитирана квалитетом Словенија дође до шеснаестерца док ми не можемо да пређемо пола.