Jump to content

Slovenija - Srbija 20.06. 15:00

kakšen rezultat napovedujete 75 members have voted

1. 1. kakšen rezultat napovedujete

This poll is closed to new votes

Poll closed on 06/20/24 at 13:01

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Posted

skijaši ili košarkaši u utakmici koja verovatno odlučuje koji tim prolazi dalje

neka bude što biti ne može

• Replies 637
  • Views 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ne treba upadati u euforiju...

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

• harper lee
    harper lee

Mrsav remi it is. Sad lozenje do Danske pa hladan tus i 1:3. Malo je falilo da izbegnemo lozenje ali Jovic nam je produzio agoniju.   Mi smo valjda jedina reprezentacija na svetu u kojoj igr

Posted Images

• Author

bem ti pool

🤬

• Popular Post

Kao i obično, 0:0 ili 1:1, i onda kombinacije u zadnjem kolu, tipa - ako pobedimo Dansku sa dva razlike, a Engleska i Slovenija igraju 4:4 idemo dalje.

Viđeno već hiljadu puta.

Пиксе најавио две промене и наговестио да Тадић почиње. Ако је у те две принудна промена Костић > Младеновић онде остаје још само питање ко испада због Тадића. СМС и Влаховић су најрралније опције, моја процена је да ће пре овај први.

Happy Football GIF by ElevenSportsBE

Zbog njega glasala za nas. Baš mi je drag.

slovenci u centru prilicno nalozeni, pevaju mi slovenci i ko ne skace nije slovenac... bzvz

hrvati smrkuti, sve im ladje potonule. 

• Popular Post

image.png.6957e71326f01eb31bd5353e0b9ee758.png

41 minutes ago, Sokrat said:

Да ово најављују на више страна. Мени је овај везни дуо некако превише мекан, бојим се да ту не изгубимо кључну битку. Људи не воле Гудеља али он је ту једини везни са правим дефанзивним карактеристикама а много рупа треба закрпити, посебно кад имамо офанзивнији приступ као што би требало да буде против Словеније.

2 hours ago, Valkyrie said:

Happy Football GIF by ElevenSportsBE

Zbog njega glasala za nas. Baš mi je drag.

Kad su ga pitali koji su mu najdraži golovi, on rekao; "oni koji sam dao za reprezentaciju i one koje sam dao Zvezdi'.

Brat.

4 minutes ago, BWA said:

Kad su ga pitali koji su mu najdraži golovi, on rekao; "oni koji sam dao za reprezentaciju i one koje sam dao Zvezdi'.

Brat.

Nema veze, čovek je legit grobar, to ne isključuje mogućnost da mi bude drag lik.

Volim ja i Bogdana, btw.

@BWA Naravno, to je izraz poštovanja prema najvećem rivalu, samo što vi grobari to ne kapirate.

51 minutes ago, johan nagel said:

Да ово најављују на више страна. Мени је овај везни дуо некако превише мекан, бојим се да ту не изгубимо кључну битку. Људи не воле Гудеља али он је ту једини везни са правим дефанзивним карактеристикама а много рупа треба закрпити, посебно кад имамо офанзивнији приступ као што би требало да буде против Словеније.

Umesto koga bi Gudelj trebalo da pocne, Ilica ili Lukica?  Ko bi  menjao Gudelja kada ovaj oko 60-70 min mora da izadje jer za duze nije spreman a mi treba da sacuvamo povoljan rezultat?  Mijailovic, Maksimovic?

Marko Grujić. :rolleyes:

• Author

evo odgledane su sve reprezentacije, realno gledano prikazali smo najlošiju igru i zaista ne vidim niti jedan razlog za optimizam