Posted June 19, 2024Jun 19 skijaši ili košarkaši u utakmici koja verovatno odlučuje koji tim prolazi dalje neka bude što biti ne može
June 19, 2024Jun 19 Popular Post Kao i obično, 0:0 ili 1:1, i onda kombinacije u zadnjem kolu, tipa - ako pobedimo Dansku sa dva razlike, a Engleska i Slovenija igraju 4:4 idemo dalje. Viđeno već hiljadu puta.
June 19, 2024Jun 19 Пиксе најавио две промене и наговестио да Тадић почиње. Ако је у те две принудна промена Костић > Младеновић онде остаје још само питање ко испада због Тадића. СМС и Влаховић су најрралније опције, моја процена је да ће пре овај први.
June 19, 2024Jun 19 slovenci u centru prilicno nalozeni, pevaju mi slovenci i ko ne skace nije slovenac... bzvz hrvati smrkuti, sve im ladje potonule.
June 19, 2024Jun 19 https://sportklub.n1info.rs/fudbal/euro/srbija-slovenija-prenos-rts-cetvrtak-15-00-startna-postava-bez-gudelja-i-sergeja-pocinju-tadic-vlahovic-i-mitrovic/
June 19, 2024Jun 19 41 minutes ago, Sokrat said: https://sportklub.n1info.rs/fudbal/euro/srbija-slovenija-prenos-rts-cetvrtak-15-00-startna-postava-bez-gudelja-i-sergeja-pocinju-tadic-vlahovic-i-mitrovic/ Да ово најављују на више страна. Мени је овај везни дуо некако превише мекан, бојим се да ту не изгубимо кључну битку. Људи не воле Гудеља али он је ту једини везни са правим дефанзивним карактеристикама а много рупа треба закрпити, посебно кад имамо офанзивнији приступ као што би требало да буде против Словеније.
June 19, 2024Jun 19 2 hours ago, Valkyrie said: Zbog njega glasala za nas. Baš mi je drag. Kad su ga pitali koji su mu najdraži golovi, on rekao; "oni koji sam dao za reprezentaciju i one koje sam dao Zvezdi'. Brat.
June 19, 2024Jun 19 4 minutes ago, BWA said: Kad su ga pitali koji su mu najdraži golovi, on rekao; "oni koji sam dao za reprezentaciju i one koje sam dao Zvezdi'. Brat. Nema veze, čovek je legit grobar, to ne isključuje mogućnost da mi bude drag lik. Volim ja i Bogdana, btw.
June 19, 2024Jun 19 @BWA Naravno, to je izraz poštovanja prema najvećem rivalu, samo što vi grobari to ne kapirate.
June 19, 2024Jun 19 51 minutes ago, johan nagel said: Да ово најављују на више страна. Мени је овај везни дуо некако превише мекан, бојим се да ту не изгубимо кључну битку. Људи не воле Гудеља али он је ту једини везни са правим дефанзивним карактеристикама а много рупа треба закрпити, посебно кад имамо офанзивнији приступ као што би требало да буде против Словеније. Umesto koga bi Gudelj trebalo da pocne, Ilica ili Lukica? Ko bi menjao Gudelja kada ovaj oko 60-70 min mora da izadje jer za duze nije spreman a mi treba da sacuvamo povoljan rezultat? Mijailovic, Maksimovic?
June 19, 2024Jun 19 Author evo odgledane su sve reprezentacije, realno gledano prikazali smo najlošiju igru i zaista ne vidim niti jedan razlog za optimizam