Jump to content

Slovenija - Srbija 20.06. 15:00

kakšen rezultat napovedujete 75 members have voted

1. 1. kakšen rezultat napovedujete

This poll is closed to new votes

Poll closed on 06/20/24 at 13:01

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Samardžić za 14 sekundi uradio više nego Tadija za celo prvenstvo

• Replies 637
  • Views 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ne treba upadati u euforiju...

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

• harper lee
    harper lee

Mrsav remi it is. Sad lozenje do Danske pa hladan tus i 1:3. Malo je falilo da izbegnemo lozenje ali Jovic nam je produzio agoniju.   Mi smo valjda jedina reprezentacija na svetu u kojoj igr

Posted Images

Piksi kao da mu neko sipao rufiku u pice.Rekao bi nesto,ucinio ali telo ga ne slusa

kakav je pretenciozni majmun ovaj pixi. pa nogobuljisati ga treba. takav igrac a ovakvo nista kao trener.

kao dovede nas na evropsko sto i nije neki uspeh i onda se bukvalno izivljava.

najgora smo reprezentacija bili i na svetskom i sad.

definicija jadnosti

Primićemo još jedan... 

Just now, Michael Krueger said:

Kad bi bar imao toliko ponosa da sam ode... Ali nema, ionako se zbratimio sa sektom...

Ovaj Kek može časove da mu drži... 

:laugh:

Lik potpisao novi ugovor. Za pare. Boli ga q da bilo gde ide. Da je hteo negde da ide i nešto da pokuša u trenerskom životu, odavno bi to uradio

Pikseta izmenama odrađuje menadžerske obaveze.

Jel mi uopšte umemo da šutiramo iz daljine?

Just now, Dimitrije said:

SMS, Jovic, Gacinovic kakve katastrofalne izmene.

Ali je zato ubo sa Samardžićem, credit where it's due :fantom:

Treba nam cudo

1 minute ago, goofs said:

Samardžić za 14 sekundi uradio više nego Tadija za celo prvenstvo

Proigrao je danas par puta igrače, nije baš ništa 

Aj u 10 evra da će Vučić najkasnije prekosutra da izađe na televizor i kaže da je baš baš razočaran i da će stvari u srpskom fudbalu morati da se menjaju, ima nekih koji to žele da spreče, e al neće moći, neće moći. Ovako više ne ide sa srpskim fudbalom, država će duradi nešto

Do sada osam utakmica protiv Slovenije. Po jedna pobeda i 6 nerešenih. Danas su odigrali bolje od nas i blizu su pobede. Odakle mi crpimo tu samouverenost da smo bolji od njih nije mi jasno. 

Ruku na srce uvek smo bili kanta na takmičenjima, čak i kad smo dobro igrali kvalifikacije. Ovde smo igrali očajno i kvalifikacije, tako da ne čudi ništa.

Gle ti te poteze... Prvo Ilić sad Pavlović... Odsustvo svega bukvalno... Od koncentracije do kvaliteta... 

i ovi igraci picketine jedne menadzerske, citav zivot samo cute i prave se.mutavi da ih negde prodaju i posle se uvale po nekim klubovima ili savezu.

nista ne znaju, glpi, nespremni fizicki, spori, nemaju osnovnu fudbalsku tehniku.