June 20, 2024Jun 20 Piksi kao da mu neko sipao rufiku u pice.Rekao bi nesto,ucinio ali telo ga ne slusa
June 20, 2024Jun 20 kakav je pretenciozni majmun ovaj pixi. pa nogobuljisati ga treba. takav igrac a ovakvo nista kao trener. kao dovede nas na evropsko sto i nije neki uspeh i onda se bukvalno izivljava. najgora smo reprezentacija bili i na svetskom i sad. definicija jadnosti
June 20, 2024Jun 20 Just now, Michael Krueger said: Kad bi bar imao toliko ponosa da sam ode... Ali nema, ionako se zbratimio sa sektom... Ovaj Kek može časove da mu drži... Lik potpisao novi ugovor. Za pare. Boli ga q da bilo gde ide. Da je hteo negde da ide i nešto da pokuša u trenerskom životu, odavno bi to uradio
June 20, 2024Jun 20 Just now, Dimitrije said: SMS, Jovic, Gacinovic kakve katastrofalne izmene. Ali je zato ubo sa Samardžićem, credit where it's due
June 20, 2024Jun 20 1 minute ago, goofs said: Samardžić za 14 sekundi uradio više nego Tadija za celo prvenstvo Proigrao je danas par puta igrače, nije baš ništa
June 20, 2024Jun 20 Aj u 10 evra da će Vučić najkasnije prekosutra da izađe na televizor i kaže da je baš baš razočaran i da će stvari u srpskom fudbalu morati da se menjaju, ima nekih koji to žele da spreče, e al neće moći, neće moći. Ovako više ne ide sa srpskim fudbalom, država će duradi nešto
June 20, 2024Jun 20 Do sada osam utakmica protiv Slovenije. Po jedna pobeda i 6 nerešenih. Danas su odigrali bolje od nas i blizu su pobede. Odakle mi crpimo tu samouverenost da smo bolji od njih nije mi jasno.
June 20, 2024Jun 20 Ruku na srce uvek smo bili kanta na takmičenjima, čak i kad smo dobro igrali kvalifikacije. Ovde smo igrali očajno i kvalifikacije, tako da ne čudi ništa.
June 20, 2024Jun 20 Gle ti te poteze... Prvo Ilić sad Pavlović... Odsustvo svega bukvalno... Od koncentracije do kvaliteta...
June 20, 2024Jun 20 i ovi igraci picketine jedne menadzerske, citav zivot samo cute i prave se.mutavi da ih negde prodaju i posle se uvale po nekim klubovima ili savezu. nista ne znaju, glpi, nespremni fizicki, spori, nemaju osnovnu fudbalsku tehniku.