June 20, 2024Jun 20 Hahaha, ovi fudbaleri skoro nikad ne uspevaju da me iznenade - računam da će da useru, i tako uvek i bude.
June 20, 2024Jun 20 Gaćinović isto može sam da izađe....pola gola je njegovo Edited June 20, 2024Jun 20 by Ted
June 20, 2024Jun 20 Just now, J-♣ said: Ovo je Gaćineviće go SMS ga je pustio da utrči iza leđa ali jebiga, ne sme se dozvoljavati da taj centaršut prođe.
June 20, 2024Jun 20 Sunce ti jebem kakav invalid je ovaj Gaćinović. Kako izgubi loptu kao u balonu i pade gol iz kontre. Jel moguće da ovo drvo iko razmatra da uopšte učestvuje na prvenstvu a kamoli igra
June 20, 2024Jun 20 Just now, sasha said: Zasluženo, nisu ništa posebno ali mi smo ništa Hteo sam i ranije da napisem,bilo bi nefer da pobedimo...jebes takvu pobedu
June 20, 2024Jun 20 Ma Mijat je izgubio loptu u napadu, dešava se, ali gledajte kamilu od SMSa koji jedva stiže svog igrača pa onda kaska uz njega i pušta ga na drugu stativu
June 20, 2024Jun 20 Just now, arheolog1981 said: Sunce ti jebem kakav invalid je ovaj Gaćinović. Kako izgubi loptu kao u balonu i pade gol iz kontre. Jel moguće da ovo drvo iko razmatra da uopšte učestvuje na prvenstvu a kamoli igra Pre toga ispucava loptu preko celog stadiona. Mitar prečka, pu!