Jump to content

Slovenija - Srbija 20.06. 15:00

kakšen rezultat napovedujete 75 members have voted

1. 1. kakšen rezultat napovedujete

This poll is closed to new votes

Poll closed on 06/20/24 at 13:01

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Vlahovic je zabijao onakve slobodnjake za Juventus, agilniji je i brži od Mitra, samo ne treba da igra ovoliko sa loptom van 16m, to nije njegova igra.

• Replies 637
  • Views 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ne treba upadati u euforiju...

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

• harper lee
    harper lee

Mrsav remi it is. Sad lozenje do Danske pa hladan tus i 1:3. Malo je falilo da izbegnemo lozenje ali Jovic nam je produzio agoniju.   Mi smo valjda jedina reprezentacija na svetu u kojoj igr

Posted Images

kako ono mitrovo nije bio gol, nismo videli odavde nista... jel faul?

1 minute ago, bradilko said:

sto zivkovic ne nabacuje levom nogom. ostrija lopta, brza. desna mu i nije neka.

i sto ne igra sa leve strane. moze li malo da se oslobodi u odbrani? neko da mu drzi ledja , nekakvu zonu da igra jedan igrac ali da bude blize zivkovicu, da mu to bude fokus u odbrani

Pa čovek je levonog, igra uglavnom desnog napadača, namešta loptu sebi na šut u stilu Mesija ili Salaha. 

Ko je procenio da takav igrač može da igra krilnog beka i centrira desnom iz trka ne znam, verovatno Piksi.

Mitrovic kaze polako, gde zurite :D

Box to box al mi uvijek donji 😁 

Edited by Ćenta

Just now, Mr.Mxyzptlk said:

kako ono mitrovo nije bio gol, nismo videli odavde nista... jel faul?

Vukao ga je, nije mogao bolje od toga 

znaju braća slovenci da mi igramo tek kad ga primimo, uvaljaće nam ga na kraju

Vreme je da Piksi izbaci Dejana Stankovića i ubaci sebe.

Kada imamo posed, igraču koji drži loptu ostali saigrači mašu, deru se, pokazuju gde da odigra, kome, šta...

Kao kad prvi put odeš na trening u novi klub, pa te ostali navode "Žile levo! Mića desno desno! Sam sam, alooo"

A ova ekipa je već dugo na okupu.

Just now, Sludge Factory said:

Mitrovic kaze polako, gde zurite :D

Jbg, zaduvao se, treba da se dovuče do mesta gde čeka centaršut

1 minute ago, goofs said:

Vlahovic je zabijao onakve slobodnjake za Juventus, agilniji je i brži od Mitra, samo ne treba da igra ovoliko sa loptom van 16m, to nije njegova igra.

Pristup mu je očajan, nije trebalo da bude starter nakon Engleza. Neka me sada demantuje u drugom. 

Just now, goofs said:

Mitar na klupu, Vlahović u špic, neki ofanzivni vezni da sa Tadićem mulja iza njega pa šta im bog da.

Odigrali smo nesto bolje u zavrsnici poluvremena ali ubedljivo smo nadigrani. Zasluzili smo gol u mrezi.

Klasicna nasa utakmica. Sto rekose od 1986. igramo isto...

Ja iskreno ne pratim fudbal zadnjih 15ak godina,ali gledam prvenstva.Jebes mi sve ako ovo ne izgleda kao da svaki igrac igra zas sebe.Ovde taktitka NE POSTOJI.Sto je gore neko napisao,ovi nasi kao da se prvi put vide..