Jump to content

Pariz 2024 opšta tema

Featured Replies

Bila bi fora da je sudija odsvirao kraj nakon druge stative, isteklo vreme, jbg. 

• Replies 658
  • Views 26k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Malo fotki za uživanje:  

• Ladno gledam reprizu

• Ja sam i dalje pod utiskom jucerasnje trke. Kakva festa n'a ulicama. Nisam bio n'a montmartru, trebalo je doci min 5h ranije da bi se nekako naslo neko mjesto. Ali citav prolazak kroz pariz je bio pun

Posted Images

Nadoknadio je 15 minuta?

Bilo je nekih 10ak "povreda" Marokanaca, valjali se koliko su mogli. 15 minuta deluje realno.

Bilo je i nekih uletanja na teren i tokom i posle utakmice. Argentinci su ovde dočekani na nož posle Copa America. I na Ragbiju su im zviždali a ne na fudbalu gde je bilo gomila Marokanaca. 

Na ragbiju i prvo iznenađenje, Ameri uzeli bod Francuzima. 

Ja se izvinjavam, mozda nije prava tema, da li ovo Dusko Milanovic prenosi Egipat - Dominikana na Eurosportu :ziga:

• Author

Ovi na ragbiju ko posle bitke, zavijene glave, krvave ruke... srećom kratko traju mečevi 

57 minutes ago, pantelia said:

Ja se izvinjavam, mozda nije prava tema, da li ovo Dusko Milanovic prenosi Egipat - Dominikana na Eurosportu :ziga:

Jeste, prenosio je on tu sankanje i bob kada su bile zoi

14 minutes ago, sasha said:

Jeste, prenosio je on tu sankanje i bob kada su bile zoi

Nisam cuo za coveka 30 godina

Argentina Maroko u stvari nije završeno i izgleda su Argentincima poništili gol zbog ofsajda i sad treba da se nastavi igra. Kakav spektakularan početak. 

Ovo je prejebalo i onaj nas penal u Atini sto je sudija ponavljao 7 puta

Dodavajte "na OI" u nazivima ovih topica

Ili još bolje OI 2024, kao što je za odbojku

Edited by Timmi

• Author

Pa potforum je OI Pariz, ja prvi nisam smatrao potrebnim da dodajem na naziv topića. Sad se svakako ne može izmeniti 

Ne gledaju svi iz potforuma

Kolega Vememah.

Je l ima neki multi link za nas jadne iz Juzne Amerike?

Claro Sports daje 10 prenosa uzivo, ali cenim da ce biti samo i iskljucivo Argentinci i Meksikanci.

Background Picker
Customize Layout