Jump to content

Pariz 2024 opšta tema

Featured Replies

Posted

Ne znam dal su ikada karte bile skuplje i dal je ikada manji postotak bio najjeftinijih karata. Tipa 10% su najjeftinije i to su apsolutni golubarnici. Sektori podeljeni u podsektore tako da taj najjeftiniji deo bude apsolutno đubre, recimo na Sen Deniju. Upoređivao sam i London i Rio, nebo i zemlja a čak su i London kritikovali zbog visoke cene. Svi planovi da se ode u Pariz su odavno propali, sad planirati bi tek bilo samoubojstvo... 

• 2 weeks later...

Od zatvora do Olimpijskih igara: Holanđanin koji je odležao kaznu zbog silovanja deteta biće reprezentativac Holandije

Holandski odbojkaš na pesku, koji je bio u zatvoru zbog silovanja deteta pre 10 godina, predstavljaće Holandiju na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Parizu. Steven van de Velde, koji sada ima 29 godina, osuđen je 2014. godine na četiri godine zatvora zbog silovanja devojčice koja je tada imala 12 godina, prenose britanski mediji. Na slobodu je pušten 2017. godine.

"Poznajemo Stevenovu istoriju", rekao je Majkl Everaert, generalni direktor Holandskog odbojkaškog saveza, prenosi Si-En-En.

Everaert je rekao da je savez razgovarao sa Holandskim nacionalnim olimpijskim komitetom (NOC), Međunarodnom odbojkaškom federacijom (FIVB) i Van de Veldeom pre njegovog povratka u bavljenje sportom 2017. godine. Dodao je da se ovaj sportista pokazao kao "uzoran profesionalac i ljudsko biće, te da nema razloga za sumnju u njega".

"Uradio sam ono što sam uradio. Ne mogu to vratiti, pa ću morati da snosim posledice toga. Možete suditi, naravno. To je najveća greška u mom životu", rekao je Van de Velde 2018. godine.

Savez je napomenuo da je Van de Velde bio svestan da će se ovaj "crni period u njegovom životu" ponovo pojaviti, "ali očigledno nije zadovoljan zbog toga".

"Razumem da uoči najvećeg sportskog događaja na svetu ovo može privući pažnju međunarodnih medija. Zahvalan sam Holandskom odbojkaškom savezu, jer su mi, uz jasne uslove i dogovore, ponudili ponovo budućnost u ovom lepom sportu. Ipak, setim se i tinejdžera kakav sam bio, koji je bio nesiguran, nespreman za život kao vrhunski sportista i nesrećan iznutra, jer nisam znao ko sam i šta želim", dodao je Van de Velde.

Žaris Kolon, iz američkog centra za SejfSport, rekla je za Si-En-En da je organizacija vrlo zabrinuta “da bi svako ko je osuđen za seksualno zlostavljanje maloletnika mogao učestvovati na Olimpijskim igrama 2024. godine".

"S obzirom na to da će se timovi iz celog sveta okupiti u Parizu, od kojih su mnogi zapravo maloletni sportisti, ovo šalje opasnu poruku da medalje i novac znače više od njihove sigurnosti. Bavljenje sportom je privilegija, a ne pravo", navela je Kolon.

:gospode:

• 2 weeks later...

Ruski rvači i džudisti odlučili da kolektivno bojkotuju OI jer MOK nije odobrio učešće svim njihovim kvalifikovanim borcima. 

Na kraju će Rusija imati manje od 20 predstavnika u Parizu, od toga skoro pola teniseri.

Realno tako su prolazili i americki sportisti kad je USA nicim izazvana napala Irak, tako da sve ok :thumbup:

Kakva je šteta da takve sportske nacije nema na OI.

38 minutes ago, Shan Jan said:

Realno tako su prolazili i americki sportisti kad je USA nicim izazvana napala Irak, tako da sve ok :thumbup:

Baš je uporedivo.:gospode:

Šta pratite od sportova na OI(osim naših) , pogotovo onih koji su ređe na tv? Da se nešto zanimljivo ne propusti.

Ja gledam uvek streličarstvo, streljaštvo, pogotovo glinene golubove, gimnastiku i skokove u vodu voli moja bolja polovina pa i ja sa njom a i zanimljivo je.

Klasika plivanje i pogotovo naravno atletika, malo veslanje i kajak kanu, pogotovo slalom, ekipni košarka naravno i barem završnice uglavnom svih ekipnih

sportova, pogotovo hokejašice na travi:wub:.

aaa-sve-sve.gif.07ce1a11852901124c38a39d031ce695.gif

Jedino što baš ne gledam su jedrenje, konjički sport, boks i sad ova sranja tipa brejkdens ili skejtbord.

Fudbal i tenis ne računam u olimpijske sportove, pa eventualno jedino ispoštujem™ finale ako stignem.

Kad smo kod praćenja OI, u sve MAX planove (bivši HBO MAX) uključeno je i praćenje OI. Mislim da će biti pokriveno apsulutno sve što se dešava na OI, svaki minut takmičenja u svim sportovima.

You’ll find the full Olympic Games schedule on olympics.com/en/paris-2024/schedule.

Here’s how to find Olympic Games content:

1. In Max, choose Paris 2024 (top of screen).
  2. Here you can do the following:
    • Find live and upcoming Olympic Games events
    • Watch replays and highlights
    • Follow your home team’s events
    • Browse by sport

Note You'll also find live and upcoming Olympic Games events on the home screen.

Gold medal alerts

Gold medal alerts on Max let you know when a gold medal moment is about to happen. When you watch the Olympic Games, these alerts appear in the video player. You can dismiss the alert or choose Watch Video to stream the moment.

Edited by Velocipede

Uplaćeno odavno :happy:

Za prošle OI sekund nisam gledao RTS osim kad su naši igrali, pokojni Eurosport Player je vrhunski sve pokrio.

Ja imam Max besplatno u okviru Yettel paketa. Mogu li da ga instaliram na laptopu?

1 minute ago, Valkyrie said:

Ja imam Max besplatno u okviru Yettel paketa. Mogu li da ga instaliram na laptopu?

Možes, ukucaš u browser koji koristiš https://www.max.com/rs/sr
Tu se prijaviš i gledaš

2 hours ago, Halvard said:

Jedino što baš ne gledam su jedrenje, konjički sport, boks i sad ova sranja tipa brejkdens ili skejtbord.

Fudbal i tenis ne računam u olimpijske sportove, pa eventualno jedino ispoštujem™ finale ako stignem.

Zašto boks?

Meni taj sport baš ima neku draž na OI.

Uglavnom gledam atletiku i gimnastiku, dodatno koliko stignem plivanje, skokove, umetnicko plivanje.

Plus ekipno gde nastupamo - kosarka, odbojka, vaterpolo...