Jump to content

Pariz 2024 opšta tema

Featured Replies

2 minutes ago, 189- said:

nisam, ali nije pretrazivano ni na drugom tv-u tako da ne znam. valjda ce stici do subote ;D

Ako ne koristiš stb nego cam i karticu moguće da ti jedan tv ima automatsko ažuriranje pa je ubacio nove kanale a drugi nema pa onda moraš sam da preskeniraš ponovo da se pojave.

• Replies 658
  • Views 26k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Malo fotki za uživanje:  

• Ladno gledam reprizu

• Ja sam i dalje pod utiskom jucerasnje trke. Kakva festa n'a ulicama. Nisam bio n'a montmartru, trebalo je doci min 5h ranije da bi se nekako naslo neko mjesto. Ali citav prolazak kroz pariz je bio pun

Posted Images

12 hours ago, omiljeni said:

Kakva je Samoa u ragbiju?

Oni su najzastupljenija nacija u NFL. Prosečan Samoanac ima otprilike 50 veće šanse da igra u NFL od prosečnog Amerikanca. Ostrvce sa 150-200 hiljada ljudi i možda još toliko gastosa u USA, a konstantno imaju 60-70 igrača u Ligi. Polamalu, Seau, Iupati, Sewell, Tua i Mariota, Puka Nacua itd 

Nisu ni učestvovali na prethodne dve OI. U (malom) ragbiju je Fidži glavna marka, dva zlata kod muških, i srebro kod žena u Tokiju. 

Ništa od tih novih Eurosportova na SBB, izgleda.

13 minutes ago, Facundo Orellana said:

Nisu ni učestvovali na prethodne dve OI. U (malom) ragbiju je Fidži glavna marka, dva zlata kod muških, i srebro kod žena u Tokiju. 

Gledao sam u Riju i Tokiju i znam za Fiji, ali nisam znao da i Samoa igra 

Gledam sad grupe za Pariz, ovi sa Pacifika svi učestvuju a iz Evrope samo Francuska i Irska.

• Author

Antoine Dupont će igrati za Francusku, kažu da rastura i ovaj mali ragbi 

1 hour ago, sasha said:

Ako ne koristiš stb nego cam i karticu moguće da ti jedan tv ima automatsko ažuriranje pa je ubacio nove kanale a drugi nema pa onda moraš sam da preskeniraš ponovo da se pojave.

ovako je uspelo, sa automatskim azuriranjem. :thumbup:

Jel ima negde lepo izlistano za Eurosport na kojim kanalima i kada su koji sportovi? Mnogo im je konfuzan sajt.

Nego, taj Max koji pominjete... sta je to uopste? :D Jel' mora aplikacija ili moze u browsweru kao sto je bio stari ES player?

Krenuli klipovi pred prenos fudbala Argentina-Maroko na Maxu, uredno radi sa SBB-ovom pretplatom koja obuhvata Max.

2 minutes ago, Lord Stef said:

Nego, taj Max koji pominjete... sta je to uopste? :D Jel' mora aplikacija ili moze u browsweru kao sto je bio stari ES player?

Nekadašnji OTT striming servis HBO Go je najpre postao HBO Max, a sada samo Max.

Edited by vememah

• Author
1 minute ago, vememah said:

Krenuli klipovi pred prenos fudbala Argentina-Maroko na Maxu, uredno radi sa SBB-ovom pretplatom koja obuhvata Max.

Nekadašnji OTT striming servis HBO Go je najpre postao HBO Max, a sada samo Max.

Sledeće je da ih kupi Mask i da se zovu X

2 minutes ago, vememah said:

Hvala, otisao sam i na sajt ES plejera i nasao i ditektan link, talk da idem odmah da se registrujem

Ima to svoje razloge, cela platforma sada nema veze samo s HBO-om, već i sa Discoveryjevim kanalima, među kojima je i Eurosport.

Krenuli prenosi.

Ll7ptOI.jpeg

rOofTNZ.jpeg

Doduse sad je i skuplje, poslednji put je bilo 5 evra za mesec, crkli dabogda :angry: no dobro, registracija brza i efikasna, stream radi ko sat, dakle spremni smo!

Btw, jel' moze sa istim nalogom da se prati na vise uredjaja?

Da, u zavisnosti od paketa 2 ili 4.

5xgMOBh.png

Može se birati komentator na različitim jezicima: za utakmicu Argentine dostupno je više komentatora nego za utakmicu Španije, pri čemu su neki jezici dostupni samo za ovu drugu. Engleski komentar je dostupan za obe, kao i originalni ton sa stadiona, ali srpski nije dostupan iako se jedna od utakmica prenosi na srpskom na verziji Eurosporta 1 za Srbiju.

ZIp16ie.jpeg

Edited by vememah

Background Picker
Customize Layout