July 24, 2024Jul 24 2 hours ago, Arkadija said: Strava i užas. Pošto sam obezbedila MAX za praćenje OI, da neko objasni meni neukoj, da li ti prenosi imaju komentatora ili samo ide slika? Kako gde. Imaćeš streamove koji nemaju komentar uopšte. Tipa peti teren na tenisu, imaćeš streamove gde će da ide komentar sa Eurosporta, imaćeš streamove gde će komentatori biti jednako dosadni kao naši, to radi OBS i rade freelenseri za njih koji nisu nužno specijalizovani za dati sport, dakle ima svega.
July 24, 2024Jul 24 6 minutes ago, arheolog1981 said: Sem olimpijade sve se plaća i potreban je sport dodatak. Na svim opcijama pretplate olimpijada je uključena, kad počnu danas prenosi sve ćeš moći gledati I za gledanje unazad?
July 24, 2024Jul 24 Author 2 hours ago, Arkadija said: Strava i užas. Pošto sam obezbedila MAX za praćenje OI, da neko objasni meni neukoj, da li ti prenosi imaju komentatora ili samo ide slika? Pored pristupa višestrukim audio izvorima sa izborom do 20 jezika za većinu događaja, sa 400 najstrastvenijih komentatora koji stručno prenose i Eurosport-ove prenose, fanovi će takođe imati posebno kreirane video zapise uživo, predstojeće i na zahtev, koji prikazuju njihove lokalne olimpijske sportiste putem posvećenih stranica. Svaki od 32 sporta će takođe imati stranicu unutar aplikacije kako bi korisnici lako pronašli neizostavne događaje tokom Igara.
July 24, 2024Jul 24 Author Just now, zoki said: I za gledanje unazad? Sve je u vezi olimpijade isto na svim paketima
July 24, 2024Jul 24 Zanimljiv je ovaj Ragbi što kreće danas, igra se sa po sedam igrača u polju (kao neki mini-ragbi), tekma traje 2x7 minuta i svaki tim igra dve na dan. Što znači da se danas i sutra sve pocepa i onda u već subotu finala i dodela medalja.
July 24, 2024Jul 24 taman da offsetuju ovu međunarodnu podršku koju Palestinci dobijaju zahvaljujući krvožednosti Izraelaca, pa da se vratimo na početno stanje, pa onda sve isto iznova. Tačno daju gorivo onim tvrdnjama da ih zapravo sam Izrael i kontroliše.
July 24, 2024Jul 24 jako im puno znači ta međunarodna podrška, evo još koji mesec i neće ih više ni biti pa im neće ni trebati
July 24, 2024Jul 24 2 hours ago, sasha said: Krenuli Eurosport 3-9 na mts-u i supernovoj, pozicije od 331-337 ja jos nemam ovo. valjda ce stici do pocetka igara.
July 24, 2024Jul 24 Just now, 189- said: ja jos nemam ovo. valjda ce stici do pocetka igara. Na kooj si kablovskoj? Znam da imaju Mts i supernova, za sbb i yetel se još ništa ne spominje.
July 24, 2024Jul 24 Just now, 189- said: na supernovi. sad gledam, na jednom tvu ima, na mom ovde u sobi jos ne jesi pretražio kanale? mislim da ne ide automatski ako imaš stb uređaj
July 24, 2024Jul 24 Pa ne znam Ako gledaš preko cama preskeniraj kanale, preko stb ako nema čupni ga malo iz struje pa probaj.
July 24, 2024Jul 24 3 minutes ago, Calavera said: jesi pretražio kanale? mislim da ne ide automatski ako imaš stb uređaj nisam, ali nije pretrazivano ni na drugom tv-u tako da ne znam. valjda ce stici do subote ;D