Jump to content

Pariz 2024 opšta tema

Featured Replies

3 hours ago, borris_ said:

Ne znam kako je kod vas ali u evropi su svi javni servisi koji su prenosili OI imali rekordnu gledanost. OK OI su u evropi pa je lakse pratiti ali su prestigli i London (tako kazu). Eurosport preko Max servisa je isto tako zadovoljan. I nije samo u evropi, USA, Australija itd ista stvar.

Sto se tice javnog servira u francuskoj imali su dva kanala n'a kojem se prenosilo. Tako da sam pratio preko njih i preko eurosporta (koji je sve prenosio) i uzivo 😁. Moram da kazem da su im komentatori i narocito strucni konsultati bili odlicni (i FR TV i eurosport) tako da  je bila uzivancija gledati.

Crna Gora izdominirala jer je jedina u Evropi prenosila OI na tri drzavna kanala. Bas su dosta toga pokrili. Plivanje, atletika, gimnastika, ekipni sportovi, borilacki... cak je bilo i egzotike sa novim sportovima

Edited by MiddleClass

• Replies 658
  • Views 26k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Malo fotki za uživanje:  

• Ladno gledam reprizu

• Ja sam i dalje pod utiskom jucerasnje trke. Kakva festa n'a ulicama. Nisam bio n'a montmartru, trebalo je doci min 5h ranije da bi se nekako naslo neko mjesto. Ali citav prolazak kroz pariz je bio pun

Posted Images

Kaeu da su zabranili ovakve poteze ali sto bi ga izlemao da sam na mjestu ovog gore.

Ovo su popularne vetrenjače. Skoro svi kvadriplegičari ih praktikuju i vežbaju, kod onih sa manjim invaliditetom ovo ne prolazi. Baš ću da se raspitam ovih dana, da li su zabranili, sumnjam. 

idem da googlam maskotu ove olimpijade. upravo sam shvatio da nemam pojma ko je pariski vucko :blink:

Maskote (imaju dvije, jedna za olimpijske druga za paralimpjske) prestavljaju revolucionarnu kapu, ovdje je zovemo Phryge (to sam vjerovatno naucio u skoli ali sam naravno zaboravio).

Kada su je predstavili, skoro svi su se posmjevavali jer kao lici n'a klitoris. 

Sada je svi obozavaju, njene lutte su se rasprodale. Za vrijeme odrzavanja OI stalno je bila u prvom planu kako plese i skace. 

N'a kraju pun pogodak. 

Dance Wave GIF by Olympics

Ona plišana što tutnuše Vučiću izgledala kao 💩

:wub:

Ova riba je slatka, ne znam ko joj je radio stajling na Olimpijadi, jer je izgledala kao radnica Čistoće od 44 godine.

Izgleda da u Australiji baš i nemaju nekoga boljeg među ženama.

In October, 2023, the inaugural WDSF Oceania Breaking Championships were held at Sydney Town Hall. Thirty-seven B-Boys and 15 B-Girls from the Pacific region competed for the incredible prize of a chance to be an Olympian. The event was broadcast around the world live on the Olympic Channel.

Sixteen-year-old Jeff “J-Attack” Dunne won the B-Boys’ competition, while Raygun took gold in the B-Girls’ category.

After missing out on top spot, three B-Boys and three B-Girls turned to the Olympic Qualifier Series as an alternate route to Paris.

Australia’s female representitives - “G-Clef”, “Hannah” and “Holy Molly” - finished 37th, 38th and 40th in a 40-woman field.

https://www.foxsports.com.au/olympics/people-were-really-worried-truth-behind-aussie-breaker-being-picked-for-olympics/news-story/a7b362a04b73138e21ca96fd797e51d4

"She's been fairly consistent, winning or coming second or third at a lot of breaking events in Australia for the last five to 10 years."

https://www.abc.net.au/news/2024-08-12/raygun-slammed-as-audacious-as-others-come-to-her-defence/104215942

Evo i šta je ona izjavila nakon viralnog širenja njenog nastupa:

“I was never going to beat these girls on what they do best, the dynamic and the power moves,” Gunn said after her performance went viral.

“So I wanted to move differently, be artistic and creative because how many chances do you get in a lifetime to do that on an international stage?

“I was always the underdog and wanted to make my mark in a different way.”

https://www.foxsports.com.au/olympics/people-were-really-worried-truth-behind-aussie-breaker-being-picked-for-olympics/news-story/a7b362a04b73138e21ca96fd797e51d4

Edited by vememah

Je l'aime 

11 hours ago, borris_ said:

Maskote (imaju dvije, jedna za olimpijske druga za paralimpjske) prestavljaju revolucionarnu kapu, ovdje je zovemo Phryge (to sam vjerovatno naucio u skoli ali sam naravno zaboravio).

Frigijska kapa 

Ona što je nose Štrumfovi 

uopšte mi nije palo na pamet da maskota ima veze sa kapom  

Background Picker
Customize Layout