Jump to content

Pariz 2024 opšta tema

Featured Replies

L.A. je spasio ovo zatvaranje

Bili Ajliš je popularna svuda, a ovde smo svi omatorili (ja) 

• Replies 658
  • Views 26k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Malo fotki za uživanje:  

• Ladno gledam reprizu

• Ja sam i dalje pod utiskom jucerasnje trke. Kakva festa n'a ulicama. Nisam bio n'a montmartru, trebalo je doci min 5h ranije da bi se nekako naslo neko mjesto. Ali citav prolazak kroz pariz je bio pun

Posted Images

Billie Eilish je sjajna. 10 u glavu za one francuske penzose 

anyhow... gotove igrice, a sa njima i moj godisnji... sutra natrag na posao... a NFL startuje za mesec dana, NBA 2 ipo meseca... well, shit :( 

A sta znam. Drugu vestu sarma nosi LA. Pariz je Pariz.

Kad videh onaj okean na suncu, cudi me da nisu izabrali i Orbisonovu California blue.

Edited by Moonwalker

12 minutes ago, Katikon said:

Bili Ajliš je popularna svuda, a ovde smo svi omatorili (ja) 

Naravno. 

Moja ćerka kuckala fon na RHCP. 

Na Bili igrala dva minuta. 

26 minutes ago, 189- said:

ko bi pobedio u tuci izmedju ovog kubanca i teddyja

Kubanac. Nemoguće ga je pomeriti bez mehanizacije.

Ja sam ostario. I moja cerka je poznaje naravno. 

3 minutes ago, jezovuk said:

Kubanac. Nemoguće ga je pomeriti bez mehanizacije.

Teddy naravno 😁

Ali vidi se da postuju, ne bi oni jedan protiv drugog

Bice neobicno bez OI, bez Pariza.

Gledala sam tv ove dve nedelje koliko skupim za godinu dana :D

image.jpeg.4817a0742d1fb4cc43f2303911e18452.jpeg

• Author

Sad tek pogledah zatvaranje igara... sekvenca sa Tomom Kruzom je odlična ali odlična. Umalo Toma da ostane u Parizu, dohvati ga neka gospođa dok je prolazio kroz špalir učesnika... jedva pobeže :blush:

Nahajpovan sam već za LA 2028, to ima da budu igre svih igara. Pariz je bio odličan al LA očekujem da ga nadmaši...

On 5.8.2024. at 16:53, Halvard said:

Badminton je pregotivan :)

Kineskinja uopšte nije trebalo da bude u finalu, juče je Španjolka Marin bila na putu da je demolira, vodila 1-0 i imala 5-6 razlike u drugom. I onda nezgodno padne i totalno sjebe već operisano koleno. Pokušala da odigra još nekoliko poena, nije išlo, morala da preda. Nekoliko minuta je ridala u potpunoj agoniji, baš je bilo mučno.

Dg6jA9k.png

Mozda ce nekom znaciti, meni su danas obnovili Max paket iako sam ga otkazao i dobio mail o tome. Navodno sam slucajno obnovio paket (ne znam kako jer nisam prilazio delu ''Naplata'' otkako sam otkazao pretplatu, ali nema veze). Spremni su za refundaciju novca (ja nisam hteo, zasluzili su dodatni mesec spasavajuci me od Dende, Sportskog pozdrava i ostalih bolida)

GUu2JStWAAAjfzE?format=jpg&name=orig

33 minutes ago, pantelia said:

Mozda ce nekom znaciti, meni su danas obnovili Max paket iako sam ga otkazao i dobio mail o tome. Navodno sam slucajno obnovio paket (ne znam kako jer nisam prilazio delu ''Naplata'' otkako sam otkazao pretplatu, ali nema veze). Spremni su za refundaciju novca (ja nisam hteo, zasluzili su dodatni mesec spasavajuci me od Dende, Sportskog pozdrava i ostalih bolida)

Zato mi je smešno kako RTS živi u svom bablu i hvali se trista petsto puta većom gledanošću za vreme OI. Za 4 godine će streaming servisi biti još dostupniji i više user friendly, penzosa kojima je vrhunac tehnološke obučenosti pritiskanje +/- dugmeta na daljinskom će biti još manje. 

I to generalno važi za javne servise koji se ponašaju kao da je 1972. godina i imaju monopol na prikazivanje događanja. Čuo sam gomilu žalbi da su npr. BBC ili norveški NRK bili potpuno beskorisni za praćenje atletike jer su više vremena potrošili na intervjue sa random sportistima pre ili posle takmičenja nego na samo takmičenje, mogu da zamislim kako to izgleda jer sam jedan dan SP '22 ogledao na švedskoj TV i tu je bio isti fazon, pakao. I ljudi im lepo poručili da se jebu i prešli na Max.

Za četiri godine će sve to biti još izraženije. 

Ne znam kako je kod vas ali u evropi su svi javni servisi koji su prenosili OI imali rekordnu gledanost. OK OI su u evropi pa je lakse pratiti ali su prestigli i London (tako kazu). Eurosport preko Max servisa je isto tako zadovoljan. I nije samo u evropi, USA, Australija itd ista stvar.

Sto se tice javnog servira u francuskoj imali su dva kanala n'a kojem se prenosilo. Tako da sam pratio preko njih i preko eurosporta (koji je sve prenosio) i uzivo 😁. Moram da kazem da su im komentatori i narocito strucni konsultati bili odlicni (i FR TV i eurosport) tako da  je bila uzivancija gledati.

Edited by borris_

Background Picker
Customize Layout