Jump to content

Pariz 2024 opšta tema

Featured Replies

Ovo Tom Cruise 100%

• Replies 658
  • Views 26k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Malo fotki za uživanje:  

• Ladno gledam reprizu

• Ja sam i dalje pod utiskom jucerasnje trke. Kakva festa n'a ulicama. Nisam bio n'a montmartru, trebalo je doci min 5h ranije da bi se nekako naslo neko mjesto. Ali citav prolazak kroz pariz je bio pun

Posted Images

secam se olimpijade u el eju 84-e. koloseum staiona, paljenje vatre lik u asa skafanderu i onaj  uslovno receno ranac sa rmotorima gde je ovaj uzleteo i tako. karl lusi 4 zlata, nema varsavskog pakta osim rumunja, najjaca ekipa svih vremena u muskoj kosarci sa dzordanom, perkinsom, tisdejlom, ovamo mi sa prajom i krajem te generacije, bronza, spanija sa korbalanom i romajom u finalu kao glineni golubovi, zenka usa ekipa, ubijanje, nije bilo semjonove, secam se price o privatnoj olimpijadi, piter juberot bio nekakv direktor odbora i slicno.

a i swcam se kako sam plakao kad je misko 80-e mahao i pustio suzu, bila je i do ra fora sa onim marama u moskvi.

seccam se i rumunja i kako su izdali svetski komunizam 🤣 84-e.

e svasta.

bice svega u el eju za 4 godine samo cu manje gledari nego pariz. ko ce se buditi svaku noc jos matoriji 4 godine ako se pozivi do tad

sledece dve u ameriki i australiji. kakvo sranje za redovno pracenje.

drive vibes

Sada ce Ryan Goesling u koznoj jakni da izadje 

Vratite tajnu večeru, sotonu, sve vam je oprošteno... 

realno covek kad slusa eursport vidi da komentatori na rts nisu toliko losi i da ipak to nije tako lak poso.

sve sto sam gledo na olimpijadi na eurosportu komentatori su bili najgori moguci, i skroz nezainteresovani i maksimalno razobruceni. s izuzetkom surfa i skejta. 

evo i sad na zatvaranju. slucajno sam pustio njih umesto rts i kreten prica preko marseljeze: ovo je sporija verzija nije toliko emotivna blablabla. sad sam eksperimenta radi pustio opet da vidim da li kreten prica preko pesme i naravno kreten melje preko pesme: ovo je plejgraund lav veliki hit finiksa i era, benda koji je isto iz versaja

Mislim da je vreme da se fudbal isključi sa OI, stvarno ne znam da bi ikome nedostajao, a samo je opterećenje za organizaciju.

Ranije je bio argument da su u ženskom fudbalu OI najvažnije takmičenje, ali mislim da je i kod njih sad SP postalo dovoljno popularno i da OI nisu više potrebne za dalju promociju. Čak ispada i nekako kontraproduktivno kad vidiš tipa 2000 gledalaca na stadionu u nekom random gradu, dok istovremeno toliko ljudi gleda prvo kolo stonog tenisa i pravi 30 puta bolju atmosferu.

Opasan flop je ovo zatvaranje, nmg ni posten hejt da bacim

Smorio se Teddy, sada ce ippon

Svako zatvaranje je dosadno

Ko je ova sto pjeva?

spasi nas tomice

2 minutes ago, borris_ said:

Ko je ova sto pjeva?

h.e.r.

H.E.R je najnepoznatiji poznat izvodjac,  zena je bog

Background Picker
Customize Layout