August 11, 2024Aug 11 secam se olimpijade u el eju 84-e. koloseum staiona, paljenje vatre lik u asa skafanderu i onaj uslovno receno ranac sa rmotorima gde je ovaj uzleteo i tako. karl lusi 4 zlata, nema varsavskog pakta osim rumunja, najjaca ekipa svih vremena u muskoj kosarci sa dzordanom, perkinsom, tisdejlom, ovamo mi sa prajom i krajem te generacije, bronza, spanija sa korbalanom i romajom u finalu kao glineni golubovi, zenka usa ekipa, ubijanje, nije bilo semjonove, secam se price o privatnoj olimpijadi, piter juberot bio nekakv direktor odbora i slicno. a i swcam se kako sam plakao kad je misko 80-e mahao i pustio suzu, bila je i do ra fora sa onim marama u moskvi. seccam se i rumunja i kako su izdali svetski komunizam 🤣 84-e. e svasta. bice svega u el eju za 4 godine samo cu manje gledari nego pariz. ko ce se buditi svaku noc jos matoriji 4 godine ako se pozivi do tad
August 11, 2024Aug 11 realno covek kad slusa eursport vidi da komentatori na rts nisu toliko losi i da ipak to nije tako lak poso. sve sto sam gledo na olimpijadi na eurosportu komentatori su bili najgori moguci, i skroz nezainteresovani i maksimalno razobruceni. s izuzetkom surfa i skejta. evo i sad na zatvaranju. slucajno sam pustio njih umesto rts i kreten prica preko marseljeze: ovo je sporija verzija nije toliko emotivna blablabla. sad sam eksperimenta radi pustio opet da vidim da li kreten prica preko pesme i naravno kreten melje preko pesme: ovo je plejgraund lav veliki hit finiksa i era, benda koji je isto iz versaja
August 11, 2024Aug 11 Mislim da je vreme da se fudbal isključi sa OI, stvarno ne znam da bi ikome nedostajao, a samo je opterećenje za organizaciju. Ranije je bio argument da su u ženskom fudbalu OI najvažnije takmičenje, ali mislim da je i kod njih sad SP postalo dovoljno popularno i da OI nisu više potrebne za dalju promociju. Čak ispada i nekako kontraproduktivno kad vidiš tipa 2000 gledalaca na stadionu u nekom random gradu, dok istovremeno toliko ljudi gleda prvo kolo stonog tenisa i pravi 30 puta bolju atmosferu.