Jump to content

Pariz 2024 opšta tema

Featured Replies

Na RTSu duo koji komentarise otvaranje: Stojanovic i Mijaljevic :D

• Replies 658
  • Views 26k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Malo fotki za uživanje:  

• Ladno gledam reprizu

• Ja sam i dalje pod utiskom jucerasnje trke. Kakva festa n'a ulicama. Nisam bio n'a montmartru, trebalo je doci min 5h ranije da bi se nekako naslo neko mjesto. Ali citav prolazak kroz pariz je bio pun

Posted Images

42 minutes ago, Stela said:

p_a_k_a_o

e

moram da istražim kako fercera ta olimpijada na max-u

moje oči i uši neće videti i čuti jedan sekund njihovog prenosa

Edited by kud u maglu Simoviću

Od sutra počinje fudbal i ragbi pa može već da se proba.

Screenshot_20240723_231445.thumb.jpg.affdc50b55d766f8a07053a0f52b590d.jpgScreenshot_20240723_231550.thumb.jpg.507d60ab7e65f03b64f4c40719ee895f.jpg

Inače, od subote na mts(iris), verovatno i supernovu ubacuju Eurosport kanale od 3 do 9, za OI, biće tematski, košarka, odbojka, rukomet,gimnastika...

Za sbb i yetel ne znam da li će biti.

• Author
19 minutes ago, sasha said:

Od sutra počinje fudbal i ragbi pa može već da se proba.

Ragbi, idemo :) Bude odličan svaku olimpijadu 

Kakva je Samoa u ragbiju?

Oni su najzastupljenija nacija u NFL. Prosečan Samoanac ima otprilike 50 veće šanse da igra u NFL od prosečnog Amerikanca. Ostrvce sa 150-200 hiljada ljudi i možda još toliko gastosa u USA, a konstantno imaju 60-70 igrača u Ligi. Polamalu, Seau, Iupati, Sewell, Tua i Mariota, Puka Nacua itd 

6 hours ago, omiljeni said:

Kakva je Samoa u ragbiju?

Oni su najzastupljenija nacija u NFL. Prosečan Samoanac ima otprilike 50 veće šanse da igra u NFL od prosečnog Amerikanca. Ostrvce sa 150-200 hiljada ljudi i možda još toliko gastosa u USA, a konstantno imaju 60-70 igrača u Ligi. Polamalu, Seau, Iupati, Sewell, Tua i Mariota, Puka Nacua itd 

Mislim da su dobri, generalno ima tih pacifickih ostrva koje su u vrhu ragbija. Nego ragbija ima jedno 3 vrste a ja vise ne pratim pa ne znam konkretno.

Njihova genetika je dusu dala za NFL/ragbi.

10 hours ago, Stela said:

Strava i užas. 

Pošto sam obezbedila MAX za praćenje OI, da neko objasni meni neukoj, da li ti prenosi imaju komentatora ili samo ide slika?

23 minutes ago, Arkadija said:

Pošto sam obezbedila MAX za praćenje OI, da neko objasni meni neukoj, da li ti prenosi imaju komentatora ili samo ide slika?

Naši ne verujem, nemaju kapacitet osim za Eurosport 1 i 2, očekujem ili na engleskom ili zvuk sa terena bez komentara, možda i jedno i drugo zavisi od događaja.

Danas od 3 počinje fudbal i ragbi do kasno uveče pa probaj kako stoje stvari.

Sportski pozdrav(nećeš čuti)

Edited by sasha

Ko ima Max preko Yettela neka proveri da li može da gleda, ja sam pokušao i pisalo mi da nije u okviru moje pretplate. Nisam mogao čak ni da dokupim sport dodatak. 

Tako da sam napravio novi nalog, uplatio mesec i odmah otkazao preko Google play-a.. 

Krenuli Eurosport 3-9 na mts-u i supernovoj, pozicije od 331-337

IMG_20240724_092139.jpg

15 minutes ago, vememah said:

Šta si pokušao da gledaš kad još nijedan prenos nije počeo? Prvi je u 14.30.

https://play.max.com/live-olympics-sports-schedule

Znam, naravno kad počinju prenosi OI..

Pokušao sam pustim VOD i live sportskog dodatka i da uđem u opciju Paris 2024 ali nisam uspeo.

Edit: ispravka, mogu da gledam uživo ES1 i 2 ali ne mogu VOD

Edit 2: slika 

Screenshot_2024-07-24-10-24-35-322_com.wbd.stream-edit.jpg

Edited by zoki

Ako ovde proradi, biće zgodno..

• Author
56 minutes ago, zoki said:

Znam, naravno kad počinju prenosi OI..

Pokušao sam pustim VOD i live sportskog dodatka i da uđem u opciju Paris 2024 ali nisam uspeo.

Edit: ispravka, mogu da gledam uživo ES1 i 2 ali ne mogu VOD

Edit 2: slika 

Screenshot_2024-07-24-10-24-35-322_com.wbd.stream-edit.jpg

Sem olimpijade sve se plaća i potreban je sport dodatak. Na svim opcijama pretplate olimpijada je uključena, kad počnu danas prenosi sve ćeš moći gledati 

Background Picker
Customize Layout