July 23, 2024Jul 23 42 minutes ago, Stela said: Na RTSu duo koji komentarise otvaranje: Stojanovic i Mijaljevic p_a_k_a_o e moram da istražim kako fercera ta olimpijada na max-u moje oči i uši neće videti i čuti jedan sekund njihovog prenosa Edited July 23, 2024Jul 23 by kud u maglu Simoviću
July 23, 2024Jul 23 Inače, od subote na mts(iris), verovatno i supernovu ubacuju Eurosport kanale od 3 do 9, za OI, biće tematski, košarka, odbojka, rukomet,gimnastika... Za sbb i yetel ne znam da li će biti.
July 23, 2024Jul 23 Author 19 minutes ago, sasha said: Od sutra počinje fudbal i ragbi pa može već da se proba. Ragbi, idemo Bude odličan svaku olimpijadu
July 23, 2024Jul 23 Kakva je Samoa u ragbiju? Oni su najzastupljenija nacija u NFL. Prosečan Samoanac ima otprilike 50 veće šanse da igra u NFL od prosečnog Amerikanca. Ostrvce sa 150-200 hiljada ljudi i možda još toliko gastosa u USA, a konstantno imaju 60-70 igrača u Ligi. Polamalu, Seau, Iupati, Sewell, Tua i Mariota, Puka Nacua itd
July 24, 2024Jul 24 6 hours ago, omiljeni said: Kakva je Samoa u ragbiju? Oni su najzastupljenija nacija u NFL. Prosečan Samoanac ima otprilike 50 veće šanse da igra u NFL od prosečnog Amerikanca. Ostrvce sa 150-200 hiljada ljudi i možda još toliko gastosa u USA, a konstantno imaju 60-70 igrača u Ligi. Polamalu, Seau, Iupati, Sewell, Tua i Mariota, Puka Nacua itd Mislim da su dobri, generalno ima tih pacifickih ostrva koje su u vrhu ragbija. Nego ragbija ima jedno 3 vrste a ja vise ne pratim pa ne znam konkretno. Njihova genetika je dusu dala za NFL/ragbi.
July 24, 2024Jul 24 10 hours ago, Stela said: Na RTSu duo koji komentarise otvaranje: Stojanovic i Mijaljevic Strava i užas. Pošto sam obezbedila MAX za praćenje OI, da neko objasni meni neukoj, da li ti prenosi imaju komentatora ili samo ide slika?
July 24, 2024Jul 24 23 minutes ago, Arkadija said: Pošto sam obezbedila MAX za praćenje OI, da neko objasni meni neukoj, da li ti prenosi imaju komentatora ili samo ide slika? Naši ne verujem, nemaju kapacitet osim za Eurosport 1 i 2, očekujem ili na engleskom ili zvuk sa terena bez komentara, možda i jedno i drugo zavisi od događaja. Danas od 3 počinje fudbal i ragbi do kasno uveče pa probaj kako stoje stvari. Sportski pozdrav(nećeš čuti) Edited July 24, 2024Jul 24 by sasha
July 24, 2024Jul 24 Ko ima Max preko Yettela neka proveri da li može da gleda, ja sam pokušao i pisalo mi da nije u okviru moje pretplate. Nisam mogao čak ni da dokupim sport dodatak. Tako da sam napravio novi nalog, uplatio mesec i odmah otkazao preko Google play-a..
July 24, 2024Jul 24 Šta si pokušao da gledaš kad još nijedan prenos nije počeo? Prvi je u 14.30. https://play.max.com/live-olympics-sports-schedule
July 24, 2024Jul 24 15 minutes ago, vememah said: Šta si pokušao da gledaš kad još nijedan prenos nije počeo? Prvi je u 14.30. https://play.max.com/live-olympics-sports-schedule Znam, naravno kad počinju prenosi OI.. Pokušao sam pustim VOD i live sportskog dodatka i da uđem u opciju Paris 2024 ali nisam uspeo. Edit: ispravka, mogu da gledam uživo ES1 i 2 ali ne mogu VOD Edit 2: slika Edited July 24, 2024Jul 24 by zoki
July 24, 2024Jul 24 Author 56 minutes ago, zoki said: Znam, naravno kad počinju prenosi OI.. Pokušao sam pustim VOD i live sportskog dodatka i da uđem u opciju Paris 2024 ali nisam uspeo. Edit: ispravka, mogu da gledam uživo ES1 i 2 ali ne mogu VOD Edit 2: slika Sem olimpijade sve se plaća i potreban je sport dodatak. Na svim opcijama pretplate olimpijada je uključena, kad počnu danas prenosi sve ćeš moći gledati