August 10, 2024Aug 10 Nijedan single nije odigrao u Parizu, malo mi i krivo, ali ne vredi kad sve dobijaju 3:0.
August 10, 2024Aug 10 9 hours ago, Facundo Orellana said: Već je hteo da, se povuče, ali nemaju poverenja u Liang Jingkuna i Lin Gaoyuana. Nisu se razvijali kako je bilo ocekivano, kao pre nekoliko godina Fang Bo ili Yan An npr. Jbg, nema labavo kod Kineza, ako pokazes slabost gotov si. @Grandilof pa nije se kvalifikovao za singl, na zalost. Nisam uopste siguran da je Wang Chuqin bolji igrac od njega ali je bio bolji na kvalifikacionom turniru a ima samo 2 kvote i jbg
August 10, 2024Aug 10 2 minutes ago, Lord Stef said: Nisu se razvijali kako je bilo ocekivano, kao pre nekoliko godina Fang Bo ili Yan An npr. Jbg, nema labavo kod Kineza, ako pokazes slabost gotov si. @Grandilof pa nije se kvalifikovao za singl, na zalost. Nisam uopste siguran da je Wang Chuqin bolji igrac od njega ali je bio bolji na kvalifikacionom turniru a ima samo 2 kvote i jbg Ma znam to, nego i u timskim nije odigrao nijedan singl.
August 10, 2024Aug 10 A, to pa nije ni imao prilike, taj treci reket igra dubl i posle cetvrti ili peti mec, nisam siguran koji, a oni sve zavrsavali sa 3:0
August 10, 2024Aug 10 I nakon dve nedelje još uvek me fascinira što je na bukvalno, ali bukvalno svakom takmičenju u svakom sportu sve prepuno gledalaca koji navijaju kao da im je zadnje u životu. Neverovatne OI.
August 10, 2024Aug 10 1 hour ago, borris_ said: U pitanju je Italijanka Sofija Rafaeli. Slikano iz drugog ugla: Spoiler
August 10, 2024Aug 10 Posvadjale se takmicarke u finalu Beach Volley. Dj zaustavio muziku i pustio Imagine i publika pocela da pjeva. Na kraju osmjesi Edited August 10, 2024Aug 10 by borris_
August 10, 2024Aug 10 15 hours ago, Tsai said: izmedju dve vatre bi bilo kidanje (bez sarkazma) Ja bih uvela lastis
August 10, 2024Aug 10 Sad se tek vidi koliko je sranje bio Tokio bez publike. Valjda ćemo konačno imati i normalne ZOI sad u Italiji, po prvi put posle Vankuvera. I Sočiju je mogla da se uvede nova disciplina "skijanje u kupaćem kostimu", u Koreji je bila zima, ali jbg kad domaćini nisu nikakav faktor u 90% sportova, a suviše je daleko za turizam. Peking je no comment u svakom smislu.
August 10, 2024Aug 10 Ne sjecam se kako je bilo u Londonu. U Riu sigurno ne ovako (bilo je dosta praznih mjesta).
August 10, 2024Aug 10 9 minutes ago, Halvard said: Sad se tek vidi koliko je sranje bio Tokio bez publike. Valjda ćemo konačno imati i normalne ZOI sad u Italiji, po prvi put posle Vankuvera. I Sočiju je mogla da se uvede nova disciplina "skijanje u kupaćem kostimu", u Koreji je bila zima, ali jbg kad domaćini nisu nikakav faktor u 90% sportova, a suviše je daleko za turizam. Peking je no comment u svakom smislu. Razvalili su Francuzi. Jedna od boljih olimpijada sa aspekta estetike i navijanja. Verovatno i što se tiče samog sporta, uprkos malom broju rekorda. Edited August 10, 2024Aug 10 by kralj
August 10, 2024Aug 10 Rio definitivno nije ni blizu. Mislim da je London bio sličan po posećenosti, ali da je ovde atmosfera bolja.
August 10, 2024Aug 10 Author Dobar ovaj moderni petoboj, posebno ovo trči i pucaj... zanimljivo skroz