August 9, 2024Aug 9 “dileri svima lajne crtaju jel kurave to najviše od svega voleee svi mi viču ajde opet ono uradi s rukama mikri kao đogani đole”
August 9, 2024Aug 9 3 minutes ago, radisa said: Taj sport postoji zilion godina, u 80im je sigurno bilo... Više od 100 godina je u olimpijskom programu i izmislio ga je Kuberten lično. Zbog takve tradicije jedino i opstaje. A realno, i neka ga, kad je poživeo toliko. Kao da bi nešto pametnije ubacili.
August 9, 2024Aug 9 Author 3 minutes ago, sasha said: Ili skijanje na vodi Ma nej me jebat... kite surfing je olimpijski sport? Dosta je za danas interneta zaista
August 9, 2024Aug 9 50 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: treba ono šamaranje da uvedu čuš bmx, brejkdens uu zamisli ex yu takmicenje u ovome
August 9, 2024Aug 9 2 minutes ago, Tsai said: uu zamisli ex yu takmicenje u ovome Eto prilike za radost sto je Kosovo primljeno u MOK
August 9, 2024Aug 9 19 minutes ago, Budja said: Nismo mi vise za topic odlicja malih zemalja. Evo cetrte medalje, ovaj put bronzane. Ispred smo Argentinge, Kolumbije, Cilea, Perua... Angie Palacios, mladja sestra Neisi Dajomes, treca u dizanju tegova, kategorija do 71 kg. Ko uzima medalje za Juznu Ameriku? Samo Brazil?
August 9, 2024Aug 9 Author 53 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: treba ono šamaranje da uvedu Jebalo bi ih kako da naprave mix takmičenje, bez toga ništa! Neka ubace pikado, bilijar, poker... što su oni gori od dubljenja na glavi
August 9, 2024Aug 9 Author 19 minutes ago, Halvard said: Još nastupaju pod nadimcima, jbt Uze bronzu broj 671. Kad klikneš na audio kaže 671 na kineskom pa na engleskom
August 9, 2024Aug 9 4 minutes ago, MiddleClass said: Ko uzima medalje za Juznu Ameriku? Samo Brazil? Sad gledam listu, samo Brazil i Kuba su za sada ispred nas (Juzna i Srednja Amerika). Dakle, tucemo i Meksiko.
August 9, 2024Aug 9 Ovim tempom retardacije, 2048. mozemo ocekivati podrigivanje kao olimpijski sport ili makar disciplinu necega
August 9, 2024Aug 9 samo gledaj kad red bull uleti umesto coca cole u sponzorski pul kuglanje, bilijar je bio opcija za ove igre al su izduvali, snuker, poker, šamaranje, navlačenje konopca, grmečka korida, klis…
August 9, 2024Aug 9 1 hour ago, 189- said: Podseća na mog kuma iz mladjih dana, posle rakije i piva kad krene da se koprca da ustane