August 9, 2024Aug 9 3 hours ago, Lord Stef said: I to opet, covek koji izlazi iz povrede, protiv Japana je nosio leg brace u prvom setu, pa je skinuo i razvalio naredna 3 kako god da se zavrsi alal vera Svedjanima Ipak razvaljivanje u petom setu. 3:0 ali svi mecevi u 5 setova, nije bas dominacija kakva se ocekivala. Francuzi ako iskopaju negde jos jednog dobrog igraca (Gauzy je stara kajla ali vec na zalasku) mogu u LA dobro da se posibaju za zlato Znači uzeše Kinezi? Nisam bio u prilici da ispratim danas. Jesu li žene ekipmo završile?
August 9, 2024Aug 9 Inace, izgleda da i Ma Long polako privodi kraju svoju karijeru. Igrace i dalje turnire ali ovo mu je najverovatnije bilo poslednje veliko takmicenje. 6 zlata sa OI, 14 sa svetskih sampionata, 11 sa svetskih kupova, niko mu nije ni blizu i ko zna da li ce ikad i prici.
August 9, 2024Aug 9 Treba da naprave posebnu olimpijadu za ove GEnZ pizdarije za breakdance,skutere,bmxove ...
August 9, 2024Aug 9 22 minutes ago, Fakundo Sava said: Treba da naprave posebnu olimpijadu za ove GEnZ pizdarije za breakdance,skutere,bmxove ... treba ono šamaranje da uvedu čuš bmx, brejkdens
August 9, 2024Aug 9 Mnogo gore od brejkinga je modern pentatlon, a ja sam i to malo gledala danas. Macuju se, jasu konje, plivaju, pucaju iz plasticnog pistolja, trce po konjickoj stazi
August 9, 2024Aug 9 Nismo mi vise za topic odlicja malih zemalja. Evo cetrte medalje, ovaj put bronzane. Ispred smo Argentinge, Kolumbije, Cilea, Perua... Angie Palacios, mladja sestra Neisi Dajomes, treca u dizanju tegova, kategorija do 71 kg.
August 9, 2024Aug 9 43 minutes ago, 189- said: A žalili ste se na trampolinu Još nastupaju pod nadimcima, jbt
August 9, 2024Aug 9 32 minutes ago, Katikon said: Mnogo gore od brejkinga je modern pentatlon, a ja sam i to malo gledala danas. Macuju se, jasu konje, plivaju, pucaju iz plasticnog pistolja, trce po konjickoj stazi Taj sport postoji zilion godina, u 80im je sigurno bilo... Zasto pikado nije olimpijski sport?
August 9, 2024Aug 9 Author 3 minutes ago, Halvard said: A žalili ste se na trampolinu Još nastupaju pod nadimcima, jbt Kad neki budući arheolozi nađu ove snimke i krenu da ih analiziraju, biće jebeno mnogo zbunjeni