Jump to content

Pariz 2024 opšta tema

Featured Replies

Jel postoji kod nas velodrom za bicikliste ?

• Replies 658
  • Views 26.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Malo fotki za uživanje:  

• Ladno gledam reprizu

• Ja sam i dalje pod utiskom jucerasnje trke. Kakva festa n'a ulicama. Nisam bio n'a montmartru, trebalo je doci min 5h ranije da bi se nekako naslo neko mjesto. Ali citav prolazak kroz pariz je bio pun

Posted Images

Gledam brejkdens sad koji transfer blama me uhvatio

3 hours ago, Lord Stef said:

I to opet, covek koji izlazi iz povrede, protiv Japana je nosio leg brace u prvom setu, pa je skinuo i razvalio naredna 3 :D kako god da se zavrsi alal vera Svedjanima

Ipak razvaljivanje u petom setu. 3:0 ali svi mecevi u 5 setova, nije bas dominacija kakva se ocekivala. Francuzi ako iskopaju negde jos jednog dobrog igraca (Gauzy je stara kajla ali vec na zalasku) mogu u LA dobro da se posibaju za zlato

Znači uzeše Kinezi?

Nisam bio u prilici da ispratim danas. Jesu li žene ekipmo završile?

Nisu, sutra je finale Kina- Japan

Inace, izgleda da i Ma Long polako privodi kraju svoju karijeru. Igrace i dalje turnire ali ovo mu je najverovatnije bilo poslednje veliko takmicenje. 6 zlata sa OI, 14 sa svetskih sampionata, 11 sa svetskih kupova, niko mu nije ni blizu i ko zna da li ce ikad i prici.

Treba da naprave posebnu olimpijadu za ove GEnZ pizdarije za breakdance,skutere,bmxove ...

:unsure:

Edited by 189-

Jbt ja sam bio bolji u DOTu dok sam bio noćni igrač.

22 minutes ago, Fakundo Sava said:

Treba da naprave posebnu olimpijadu za ove GEnZ pizdarije za breakdance,skutere,bmxove ...

treba ono šamaranje da uvedu

čuš bmx, brejkdens

image.gif.327333ac4275c6e370561ab7268ab99d.gif

Mnogo gore od brejkinga je modern pentatlon, a ja sam i to malo gledala danas. Macuju se, jasu konje, plivaju, pucaju iz plasticnog pistolja, trce po konjickoj stazi :blink:

Davno nije bila Gala 

Nismo mi vise za topic odlicja malih zemalja.

Evo cetrte medalje, ovaj put bronzane.  Ispred smo Argentinge, Kolumbije, Cilea, Perua...

Angie Palacios, mladja sestra Neisi Dajomes, treca u dizanju tegova, kategorija do 71 kg.

Imagen

43 minutes ago, 189- said:

:unsure:

A žalili ste se na trampolinu :fantom:

Još nastupaju pod nadimcima, jbt :D

32 minutes ago, Katikon said:

Mnogo gore od brejkinga je modern pentatlon, a ja sam i to malo gledala danas. Macuju se, jasu konje, plivaju, pucaju iz plasticnog pistolja, trce po konjickoj stazi :blink:

Taj sport postoji zilion godina, u 80im je sigurno bilo...

Zasto pikado nije olimpijski sport?

• Author
3 minutes ago, Halvard said:

A žalili ste se na trampolinu :fantom:

Još nastupaju pod nadimcima, jbt :D

Kad neki budući arheolozi nađu ove snimke i krenu da ih analiziraju, biće jebeno mnogo zbunjeni 

Background Picker
Customize Layout