August 8, 2024Aug 8 7 hours ago, James Marshall said: riješite ovo IPA simbolima Slažem se u potpunosti.
August 9, 2024Aug 9 Ko ne gleda timsko finale u stonom tenisu ne zna sta propusta, prsti na sve strane, pocelo pre sat i cetrdeset i i dalje smo tek na drugom mecu
August 9, 2024Aug 9 6 minutes ago, Lord Stef said: Ko ne gleda timsko finale u stonom tenisu ne zna sta propusta, prsti na sve strane, pocelo pre sat i cetrdeset i i dalje smo tek na drugom mecu Truls iskopa 2:2, svaki set gusto i onda Fan Zhendong poludi u petom
August 9, 2024Aug 9 Vala bas polude, prethodna 4 gema sve vrlo tesno. Prosli put sam ih otpisao prerano ali mislim da je ovog puta stvarno gotovo, previse su dobri Kinezi da ispuste 2:0
August 9, 2024Aug 9 Ja jesam operisan od sportova ali kako.. kako je brejkdens olmpijski sport!? Drugo pitanje je zašto nismo poslali Đoganija!
August 9, 2024Aug 9 38 minutes ago, Lord Stef said: Vala bas polude, prethodna 4 gema sve vrlo tesno. Prosli put sam ih otpisao prerano ali mislim da je ovog puta stvarno gotovo, previse su dobri Kinezi da ispuste 2:0 ...ocu li opet da izedem goMno
August 9, 2024Aug 9 Au kakav krindž je ovo sa brejkingom.. arena, publika, komentatori.. sve. Sad sam potpuno ubeđen da je ideja koja se vuče po internetu o običnim ljudima koji dobiju poziv za OI ustvari genijalna i budućnost sporta uopšte.
August 9, 2024Aug 9 1 minute ago, Lord Stef said: ...ocu li opet da izedem goMno Karlsson koji stize na 2:2 posle 0:2, nerealno
August 9, 2024Aug 9 6 minutes ago, Grandilof said: Karlsson koji stize na 2:2 posle 0:2, nerealno I to opet, covek koji izlazi iz povrede, protiv Japana je nosio leg brace u prvom setu, pa je skinuo i razvalio naredna 3 kako god da se zavrsi alal vera Svedjanima Ipak razvaljivanje u petom setu. 3:0 ali svi mecevi u 5 setova, nije bas dominacija kakva se ocekivala. Francuzi ako iskopaju negde jos jednog dobrog igraca (Gauzy je stara kajla ali vec na zalasku) mogu u LA dobro da se posibaju za zlato Edited August 9, 2024Aug 9 by Lord Stef