Jump to content

Pariz 2024 opšta tema

Featured Replies

riješite ovo IPA simbolima :fantom:

• Replies 658
  • Views 26k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Malo fotki za uživanje:  

• Ladno gledam reprizu

• Ja sam i dalje pod utiskom jucerasnje trke. Kakva festa n'a ulicama. Nisam bio n'a montmartru, trebalo je doci min 5h ranije da bi se nekako naslo neko mjesto. Ali citav prolazak kroz pariz je bio pun

Posted Images

7 hours ago, James Marshall said:

riješite ovo IPA simbolima :fantom:

Slažem se u potpunosti.

IPAs-en-el-mercado-espanol.-Infografia-J

high fast as a kitesurf

srf vaki srf naki, dvaes cvorova i uzbrdo i nizbrdo!

ova ukrajinka je musko.

Golovi iz regularnog toka ovde:

Ko ne gleda timsko finale u stonom tenisu ne zna sta propusta, prsti na sve strane, pocelo pre sat i cetrdeset i i dalje smo tek na drugom mecu :D 

6 minutes ago, Lord Stef said:

Ko ne gleda timsko finale u stonom tenisu ne zna sta propusta, prsti na sve strane, pocelo pre sat i cetrdeset i i dalje smo tek na drugom mecu :D 

Truls iskopa 2:2, svaki set gusto i onda Fan Zhendong poludi u petom :D

Vala bas polude, prethodna 4 gema sve vrlo tesno. Prosli put sam ih otpisao prerano ali mislim da je ovog puta stvarno gotovo, previse su dobri Kinezi da ispuste 2:0

Ja jesam operisan od sportova ali kako.. kako je brejkdens olmpijski sport!?

Drugo pitanje je zašto nismo poslali Đoganija!

Frustrated Clint Eastwood GIF

Krenuo brakedance ,malo i mi kapueristi da plaknemo oči :D

38 minutes ago, Lord Stef said:

Vala bas polude, prethodna 4 gema sve vrlo tesno. Prosli put sam ih otpisao prerano ali mislim da je ovog puta stvarno gotovo, previse su dobri Kinezi da ispuste 2:0

...ocu li opet da izedem goMno

Au kakav krindž je ovo sa brejkingom.. arena, publika, komentatori.. sve.

Sad sam potpuno ubeđen da je ideja koja se vuče po internetu o običnim ljudima koji dobiju poziv za OI ustvari genijalna i budućnost sporta uopšte.

1 minute ago, Lord Stef said:

...ocu li opet da izedem goMno

Karlsson koji stize na 2:2 posle 0:2, nerealno :D

6 minutes ago, Grandilof said:

Karlsson koji stize na 2:2 posle 0:2, nerealno :D

I to opet, covek koji izlazi iz povrede, protiv Japana je nosio leg brace u prvom setu, pa je skinuo i razvalio naredna 3 :D kako god da se zavrsi alal vera Svedjanima

Ipak razvaljivanje u petom setu. 3:0 ali svi mecevi u 5 setova, nije bas dominacija kakva se ocekivala. Francuzi ako iskopaju negde jos jednog dobrog igraca (Gauzy je stara kajla ali vec na zalasku) mogu u LA dobro da se posibaju za zlato

Edited by Lord Stef

Background Picker
Customize Layout