Jump to content

Pariz 2024 opšta tema

Featured Replies

Eeeee, na šta je mučeno dizanje tegova spalo kad jedan Amerikanac osvaja olimpijsku medalju :fantom:

• Replies 658
  • Views 26k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Malo fotki za uživanje:  

• Ladno gledam reprizu

• Ja sam i dalje pod utiskom jucerasnje trke. Kakva festa n'a ulicama. Nisam bio n'a montmartru, trebalo je doci min 5h ranije da bi se nekako naslo neko mjesto. Ali citav prolazak kroz pariz je bio pun

Posted Images

9 minutes ago, BWA said:

Kad je finale?

Prekosutra u 3, mada Kinezi tek sutra igraju polufinale sa Francuzima, a ni Japanci jos nisu prosli, prethodni post sam pisao na 2:0 za Japance i 1:0 za Togamija, sad je 2:1 za Karlsona :D

Dobro, Kinezi to prolaze. Sudije nemaju neki uticaj.:D

Ma Kinezi da, nego sam izgleda prerano otpisao Svedjane, Karlson je dobio svoj mec a evo i Moregard vodi protiv Shinozuke

Biće previše da i Kallberg dobije Harimota, jbg, na kraju odlučilo Truls protiv Harimota kad pogledaš, bedak...

U stvari iz ove perspektive deluje da je dubl bio izuzetno bitan, iako je prvi mec :D mada, polako, evo seta za Kalberga, vec sam ih otpisao jednom veceras

I eto drame niotkuda! Kalberg se povampirio skroz

Ao kakva klinika ovih poslednjih 5 poena

Edited by Lord Stef

Kalberg :hail:pa alal ti vera majstore, muda ko lubenice!!! I to ga je dobio backhandom, ma svaka cast

14 minutes ago, Lord Stef said:

I eto drame niotkuda! Kalberg se povampirio skroz

Ao kakva klinika ovih poslednjih 5 poena

Hvala sto si me naterao da ispratim kraj :)

Jbt, ponoc ce uskoro a sala u Parizu puna.

Mali off da ispoštujemo momka, zaslužio je: prezime se izgovara Šelberj, nije Kalberg. 😊

Vala, tri i po sata, i apsolutno je vredelo svake sekunde, bio sam ubedjen da su Japanci vec pobedili na 2:0 i 1:0, govor tela je bio kao da su se Svedjani predali. Kakav mec!

1 minute ago, Tolaa said:

Mali off da ispoštujemo momka, zaslužio je: prezime se izgovara Šelberj, nije Kalberg. 😊

Ma znam nego ne mogu vec godinama da prevalim preko jezika :D kao sto Kim Kallstrom nikad nece biti Cjelstrom jbg

2 minutes ago, Tolaa said:

Zar ne vuče više na Ćelberj? :D

Joj, sad mi se i ovo gleda, a još atletiku nadoknađujem, kako postići sve :rofl2:

1 minute ago, Halvard said:

Zar ne vuče više na Ćelberj? :D

Joj, sad mi se i ovo gleda, a još atletiku nadoknađujem, kako postići sve :rofl2:

Ćelberj bi bilo na finskom-švedskom. :D Ima na aplikaciji kako svaki sportista izgovara svoje ime, ako neko hoće da učestvuje u diskusiji je li š ili ć. :lol:

Ovo moze i na onaj lingvisticki topic :D ali ne odstupam od svog zatucanog misljenja. Znate li bre vi koliko mi je trebalo da se naviknem na to da se Lin Yun-ju ustvari izgovara Lin Wun ru?!?

Background Picker
Customize Layout