August 7, 2024Aug 7 Eeeee, na šta je mučeno dizanje tegova spalo kad jedan Amerikanac osvaja olimpijsku medalju
August 7, 2024Aug 7 9 minutes ago, BWA said: Kad je finale? Prekosutra u 3, mada Kinezi tek sutra igraju polufinale sa Francuzima, a ni Japanci jos nisu prosli, prethodni post sam pisao na 2:0 za Japance i 1:0 za Togamija, sad je 2:1 za Karlsona
August 7, 2024Aug 7 Ma Kinezi da, nego sam izgleda prerano otpisao Svedjane, Karlson je dobio svoj mec a evo i Moregard vodi protiv Shinozuke
August 7, 2024Aug 7 Biće previše da i Kallberg dobije Harimota, jbg, na kraju odlučilo Truls protiv Harimota kad pogledaš, bedak...
August 7, 2024Aug 7 U stvari iz ove perspektive deluje da je dubl bio izuzetno bitan, iako je prvi mec mada, polako, evo seta za Kalberga, vec sam ih otpisao jednom veceras
August 7, 2024Aug 7 I eto drame niotkuda! Kalberg se povampirio skroz Ao kakva klinika ovih poslednjih 5 poena Edited August 7, 2024Aug 7 by Lord Stef
August 7, 2024Aug 7 Kalberg pa alal ti vera majstore, muda ko lubenice!!! I to ga je dobio backhandom, ma svaka cast
August 7, 2024Aug 7 14 minutes ago, Lord Stef said: I eto drame niotkuda! Kalberg se povampirio skroz Ao kakva klinika ovih poslednjih 5 poena Hvala sto si me naterao da ispratim kraj Jbt, ponoc ce uskoro a sala u Parizu puna.
August 7, 2024Aug 7 Mali off da ispoštujemo momka, zaslužio je: prezime se izgovara Šelberj, nije Kalberg. 😊
August 7, 2024Aug 7 Vala, tri i po sata, i apsolutno je vredelo svake sekunde, bio sam ubedjen da su Japanci vec pobedili na 2:0 i 1:0, govor tela je bio kao da su se Svedjani predali. Kakav mec!
August 7, 2024Aug 7 1 minute ago, Tolaa said: Mali off da ispoštujemo momka, zaslužio je: prezime se izgovara Šelberj, nije Kalberg. 😊 Ma znam nego ne mogu vec godinama da prevalim preko jezika kao sto Kim Kallstrom nikad nece biti Cjelstrom jbg
August 7, 2024Aug 7 2 minutes ago, Tolaa said: Mali off da ispoštujemo momka, zaslužio je: prezime se izgovara Šelberj, nije Kalberg. 😊 Zar ne vuče više na Ćelberj? Joj, sad mi se i ovo gleda, a još atletiku nadoknađujem, kako postići sve
August 7, 2024Aug 7 1 minute ago, Halvard said: Zar ne vuče više na Ćelberj? Joj, sad mi se i ovo gleda, a još atletiku nadoknađujem, kako postići sve Ćelberj bi bilo na finskom-švedskom. Ima na aplikaciji kako svaki sportista izgovara svoje ime, ako neko hoće da učestvuje u diskusiji je li š ili ć.
August 7, 2024Aug 7 Ovo moze i na onaj lingvisticki topic ali ne odstupam od svog zatucanog misljenja. Znate li bre vi koliko mi je trebalo da se naviknem na to da se Lin Yun-ju ustvari izgovara Lin Wun ru?!?