August 6, 2024Aug 6 Eh, Dima Ovcarov skoro kao u najboljim danima protiv Moregarda, ipak nije uspeo da sacuva 6:3 u odlucujucem setu. Odlican mec
August 6, 2024Aug 6 I, to bi bilo to, nakon poraza od Svedske, jedan od najvecih se penzionisao- Timo Boll, fantastican stonoteniser i jos veci sportista, jedan od retkih koji je koliko toliko mogao da parira Kinezima. Meni licno omiljeni svih vremena. 43 godine, sto i ne zvuci toliko mnogo kad pogledas neke druge ekstremne slucajeve mozda i najbolji pokazatelj koliko je njegova karijera bila ne samo duga vec i kvalutetna je cinjenica da je bio prvi na svetskoj listi 2001., 2008. i 2018. Srecna penzija, majstore!
August 6, 2024Aug 6 On 5. 8. 2024. at 13:42, Halvard said: Pade mi na pamet dok slušam "Freed From Desire" sa razglasa na stadionu po milioniti put, zašto globalno na sportskim takmičenjima u poslednje vreme dominiraju hitovi veselih devedesetih? Jeftinija autorska prava? puštaju i nove https://www.instagram.com/p/C-VI4yPsUWJ/
August 6, 2024Aug 6 Dame i gospodo, Mihain Lopez. prvi sportista sa pet uzastopnih zlatnih medalja na OI, Kubanski rvac, ovaj tivteras kaze ljubitelj Fidela.
August 7, 2024Aug 7 Dobro braća počeše protiv favorizovanih Španaca, ozbiljno krljanje. 2:0 trenutno, a da umesto ovih brane naša 2 golmana, bilo bi 6:6.
August 7, 2024Aug 7 16 minutes ago, kralj said: Dobro braća počeše protiv favorizovanih Španaca, ozbiljno krljanje. 2:0 trenutno, a da umesto ovih brane naša 2 golmana, bilo bi 6:6. Hrvatski golman je najbolji na svetu.
August 7, 2024Aug 7 Znam. Proglašen je i za najboljeg vaterpolistu sveta jedne godine. Ne šale se Hrvati, ovo je već velika prednost.
August 7, 2024Aug 7 Na službenom kanalu ide predstavljanje trkača na 110 s preponama , komentatoru se valjda ime Izumiya nije učinilo dovoljno japanskim - već par puta ga zove Izumiyama. Tu je i Treykovich (CYP) Inače se na sajtu mogu naći zvučni zapisi imena samih sportista, svojim rečima Edited August 7, 2024Aug 7 by makaronee
August 7, 2024Aug 7 Jbt mislio sam da je Harimoto nepodnosljiv, ovaj Togami jos gori. Nadam se da ih Kinezi oderu sto ubedljivije u finalu
August 7, 2024Aug 7 10 minutes ago, Lord Stef said: Jbt mislio sam da je Harimoto nepodnosljiv, ovaj Togami jos gori. Nadam se da ih Kinezi oderu sto ubedljivije u finalu Kad je finale?