Jump to content

Pariz 2024 opšta tema

Featured Replies

8 hours ago, Halvard said:

Pade mi na pamet dok slušam "Freed From Desire" sa razglasa na stadionu po milioniti put, zašto globalno na sportskim takmičenjima u poslednje vreme dominiraju hitovi veselih devedesetih? Jeftinija autorska prava?

Eh bič volej danas YMCA

• Replies 658
  • Views 26k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Malo fotki za uživanje:  

• Ladno gledam reprizu

• Ja sam i dalje pod utiskom jucerasnje trke. Kakva festa n'a ulicama. Nisam bio n'a montmartru, trebalo je doci min 5h ranije da bi se nekako naslo neko mjesto. Ali citav prolazak kroz pariz je bio pun

Posted Images

• Author
20 minutes ago, borris_ said:

🐐 🐐

Kolki čovek Tedi, 145 kila ima a manje sala od mene sa 85 :gospode:

Neobično složan aranžman himne sjedinjenih amerika.

GTq0UrvXQAAZaMj?format=jpg&name=4096x409

20240806_131323.jpg

Gledao sam to. sinoć kad su surfovali za medalje.

Da mi je ova pamet a one godine ja bi taj sport trenirao :)

Prva medalja za Jugoslaviju :fantom:

IMG-20240806-WA0003.jpg

Ovaj Japanac sto igta ping pong bukvalno se ponasa kao da je mec iz nekog animea :lolol:

19 hours ago, vememah said:

Jel ostalo nesto od tog sporta da se gleda? Mozda muski?

Popizdecu ako sam sve propustio.

Skokovi u vodu, Kineskinje naravno 🥇i 🥈, ali bronza za severnokorejku :wub:

Gde je @noskich, da mi lupi 👍

Ali бич odbojka se igra svakidan, po ceodan. Slutim da je praudli poverd baj bife kod браше, na galeriji..

3 hours ago, Shan Jan said:

Ovaj Japanac sto igta ping pong bukvalno se ponasa kao da je mec iz nekog animea :lolol:

Ako je onaj na koga mislim, nevidjeno mi je drago da je mali drekavac izgubio jedini poen u celom mecu. Nije mi jasno zasto je tajvanski najbolji igrac igrao samo jedan mec (i naravno pobedio) ali to je vec njihov problem

5 minutes ago, Lord Stef said:

Ako je onaj na koga mislim, nevidjeno mi je drago da je mali drekavac izgubio jedini poen u celom mecu. Nije mi jasno zasto je tajvanski najbolji igrac igrao samo jedan mec (i naravno pobedio) ali to je vec njihov problem

Tomokazu Harimoto

:lolol:

Uh, znao sam da je on... pisao sam vec o njemu, da se ne ponavljam, jedinstveno iritantna pojava, steta sto je stoni tenis generalno gospodski sport inace bi ga neko do sad isamarao za primer. A toliko sam hteo da navijam za njega kad se pojavio, doslo neko dete iz Japana i na velikim turnirima sa 14 godina dobija imena kao sto su Ma Long, Zhang Jike ili Fan Zhendong, ali jbg... 

Background Picker
Customize Layout