August 3, 2024Aug 3 3 baš teško, ali ova dva da posle hronometra uzmu još 2 medalje je ogroman uspeh.
August 3, 2024Aug 3 13 hours ago, Grandilof said: Ala su Kineskinje izdominirale njihov deo, do finala Sun nije izgubila set, ova druga 2 ukupno, strašno. Tu je bilo setova sa 0, 1... Vidim da pratis pa mi reci kakva je na kraju situacija u muškom singlu i dublu?
August 3, 2024Aug 3 2 hours ago, Halvard said: Amerikanci su podbacili u plivanju, ali imaju ogroman rezervoar medalja u atletici i rvanju.
August 3, 2024Aug 3 trebali sunovi iz olimoijakog saveza da se dosete sa primimo ruse i da se pod nasom zastavom takmice. dobro svima. mislim da bismo imali brdo medalja do sada
August 3, 2024Aug 3 2 hours ago, BWA said: Vidim da pratis pa mi reci kakva je na kraju situacija u muškom singlu i dublu? Nisam te baš razumeo, misliš na OI, tu se igra samo u timskim po jedan meč po protivniku. Dublovi se ne igraju mislim od Sidneja, znači samo ovako reprezentativno i mix što su uveli. Znači od mogućih 5 mečeva imaš 4 singla i 1 dubl (barem je obavezan na početku). Na svetskim prvenstima imas dublove. A svetska su podeljena jedne godine idu singlovi i dublovi, sledeće godine samo timsko prvenstvo (tamo čak i nema dublova, nego sve singlovi za razliku od OI) i tako u krug. Što se tiče dubliva Kinezi dominiraju naravno i u dublovima, u timskim Korea uvek dobra u obe konkurencije standardno, Nemci su ok kod muškaraca, kao i Švedi, Japanke prednjače kod žena... Edit : Ili si mislio kakvo je stanje kod nas? Edited August 3, 2024Aug 3 by Grandilof
August 3, 2024Aug 3 6 minutes ago, Grandilof said: Nisam te baš razumeo, misliš na OI, tu se igra samo u timskim po jedan meč po protivniku. Dublovi se ne igraju mislim od Sidneja, znači samo ovako reprezentativno i mix što su uveli. Znači od mogućih 5 mečeva imaš 4 singla i 1 dubl (barem je obavezan na početku). Na svetskim prvenstima imas dublove. A svetska su podeljena jedne godine idu singlovi i dublovi, sledeće godine samo timsko prvenstvo (tamo čak i nema dublova, nego sve singlovi za razliku od OI) i tako u krug. Što se tiče dubliva Kinezi dominiraju naravno i u dublovima, u timskim Korea uvek dobra u obe konkurencije standardno, Nemci su ok kod muškaraca, kao i Švedi, Japanke prednjače kod žena... Edit : Ili si mislio kakvo je stanje kod nas? Ne, ne kod nas.Dobio sam jasan odgovor. Hvala. Edited August 3, 2024Aug 3 by BWA
August 3, 2024Aug 3 Ove grupe, pelotoni, svi su krenuli u isto vreme samo se izdvojili tako? Ko ovde vodi sad? Holandez i Kazahtanac? Nista ne kontam, al zanimljivo
August 3, 2024Aug 3 20 minutes ago, budja2 said: Jeste lepo na biciklizmu, krcata staza gledaocima. 18 minutes ago, arheolog1981 said: Kakve scene na drumskoj trci Ušao na forum to da napišem. Prelepa ruta, prelepi kadrovi.