Jump to content

Pariz 2024 opšta tema

Featured Replies

3 baš teško, ali ova dva da posle hronometra uzmu još 2 medalje je ogroman uspeh.

• Replies 658
  • Views 26k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Malo fotki za uživanje:  

• Ladno gledam reprizu

• Ja sam i dalje pod utiskom jucerasnje trke. Kakva festa n'a ulicama. Nisam bio n'a montmartru, trebalo je doci min 5h ranije da bi se nekako naslo neko mjesto. Ali citav prolazak kroz pariz je bio pun

Posted Images

13 hours ago, Grandilof said:

Ala su Kineskinje izdominirale njihov deo, do finala Sun nije izgubila set, ova druga 2 ukupno, strašno. Tu je bilo setova sa 0, 1...

Vidim da pratis pa mi reci kakva je na kraju situacija u muškom singlu i dublu?

2 hours ago, Halvard said:

Amerikanci su podbacili u plivanju, ali imaju ogroman rezervoar medalja u atletici i rvanju.

• Popular Post

GT5Cft8WkAAeZFu?format=jpg&name=medium

Edited by vememah

trebali sunovi iz olimoijakog saveza da se dosete sa primimo ruse i da se pod nasom zastavom takmice. dobro svima. mislim da bismo imali brdo medalja do sada

2 hours ago, BWA said:

Vidim da pratis pa mi reci kakva je na kraju situacija u muškom singlu i dublu?

Nisam te baš razumeo, misliš na OI, tu se igra samo u timskim po jedan meč po protivniku. Dublovi se ne igraju mislim od Sidneja, znači samo ovako reprezentativno i mix što su uveli. Znači od mogućih 5 mečeva imaš 4 singla i 1 dubl (barem je obavezan na početku). Na svetskim prvenstima imas dublove. A svetska su podeljena jedne godine idu singlovi i dublovi, sledeće godine samo timsko prvenstvo (tamo čak i nema dublova, nego sve singlovi za razliku od OI) i tako u krug.

Što se tiče dubliva Kinezi dominiraju naravno i u dublovima, u timskim Korea uvek dobra u obe konkurencije standardno, Nemci su ok kod muškaraca, kao i Švedi, Japanke prednjače kod žena...

Edit Ili si mislio kakvo je stanje kod nas?

Edited by Grandilof

6 minutes ago, Grandilof said:

Nisam te baš razumeo, misliš na OI, tu se igra samo u timskim po jedan meč po protivniku. Dublovi se ne igraju mislim od Sidneja, znači samo ovako reprezentativno i mix što su uveli. Znači od mogućih 5 mečeva imaš 4 singla i 1 dubl (barem je obavezan na početku). Na svetskim prvenstima imas dublove. A svetska su podeljena jedne godine idu singlovi i dublovi, sledeće godine samo timsko prvenstvo (tamo čak i nema dublova, nego sve singlovi za razliku od OI) i tako u krug.

Što se tiče dubliva Kinezi dominiraju naravno i u dublovima, u timskim Korea uvek dobra u obe konkurencije standardno, Nemci su ok kod muškaraca, kao i Švedi, Japanke prednjače kod žena...

Edit Ili si mislio kakvo je stanje kod nas?

Ne, ne kod nas.Dobio sam jasan odgovor.

Hvala.

Edited by BWA

Inače u toku žensko finale singlova i to neizvesno...

2 hours ago, vememah said:

GT5Cft8WkAAeZFu?format=jpg&name=medium

Ovako ce i Jokic da se slika :fantom:

Jeste lepo na biciklizmu, krcata staza gledaocima.

• Author

Kakve scene na drumskoj trci :hail:

Ove grupe, pelotoni, svi su krenuli u isto vreme samo se izdvojili tako?
Ko ovde vodi sad? Holandez i Kazahtanac? Nista ne kontam, al zanimljivo

20 minutes ago, budja2 said:

Jeste lepo na biciklizmu, krcata staza gledaocima.

18 minutes ago, arheolog1981 said:

Kakve scene na drumskoj trci :hail:

Ušao na forum to da napišem. 

Prelepa ruta, prelepi kadrovi. 

Ovo Evenepoel uzima 

Background Picker
Customize Layout