Jump to content

Pariz 2024 opšta tema

Featured Replies

Ala su Kineskinje izdominirale njihov deo, do finala Sun nije izgubila set, ova druga 2 ukupno, strašno. Tu je bilo setova sa 0, 1...

• Replies 658
  • Views 26k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Malo fotki za uživanje:  

• Ladno gledam reprizu

• Ja sam i dalje pod utiskom jucerasnje trke. Kakva festa n'a ulicama. Nisam bio n'a montmartru, trebalo je doci min 5h ranije da bi se nekako naslo neko mjesto. Ali citav prolazak kroz pariz je bio pun

Posted Images

11 hours ago, Shan Jan said:

Na Eurosport4 upravo takmicenje u trampolinama. Nisam znao da ovo postoji kao olimpijski sport :lolol:

Bilo i u Tokiju.

7 hours ago, pbg12345 said:

od kad se u stonom tenisu koriste ovi "coskasti" reketi?

zar to nije standardizovano? oblik i velicina

VTbJK10.jpeg

Ne.

OFFICIAL ITTF TABLE TENNIS RULES
2.04.01 The racket may be of any size, shape or weight but the blade shall be flat and rigid.

https://cornilleau-tabletennis.com.au/official-ittf-table-tennis-rules

Edited by vememah

Cini mi se od 2021. je novina da rubber može biti još nekih različitih boja roze, zeleni, plavi umesto crvenog, ali crni mora biti na reketu...

Gledam tabelu medalja po zemljama, cini mi se skoro sokantno da Australija za sad ima vise zlata od USA. Jos jedno iznenadjenje su nordijske zemlje: Svedjani pet medalja, ostali za sad - nista. 

Amerikanci su podbacili u plivanju, ali imaju ogroman rezervoar medalja u atletici i rvanju.

Meni se ne čini baš ni da Kina preterano dominira iako su na prvom mestu.

• Popular Post

20240803_105231.jpg

Sjajno takmičenje u skokovima vodu juče, muškarci sinhrono na dasci 3 m.

Baš mi je žao bilo Meksikanaca, fenomenalni su bili sve vreme, na kraju samo 2 boda iza Kineza za koje mi se čini da su ih sudije pogurale. I Kinezi se bili usrali, nije im bilo svejedno.

Inače Kinezi idu na zlato u svih 8 disciplina, što se nikad ranije nije dogodilo.

Danas ce biti spektakl na ulicama paris-a.Biciklisticja trka. Pocinju n'a trokaderu pa idu van paris-a (Versailles itd), onda se vracaju u Paris i tri puta se penju na Montmartre i kraj na trocadero-u. Ne poznajem nikog ko nece da ide. 

I još se vratio Alafilip. Ne verujem da je u nekoj formi, ali sumnjam da će Francuzi imati nekog boljeg.

Van der Poel (kojeg francuzi malo smatraju svojim), Evenepoel, Pederesen, Van Aert su favoriti. Volio bih da Alaphilippe uradi nesto ali bice tesko. 

Evo ih u Versailles-u, kasnije idu Vallée de la Chevreuse

Protiv Brazila ipak, ja kurčeve sreće.

Da li cemo imati tri belgijanca na prva tri mjesta kao juce francuzi u BMX tri.

Nejverovatnije ce biti flamanca. 

Background Picker
Customize Layout