August 2, 2024Aug 2 Ala su Kineskinje izdominirale njihov deo, do finala Sun nije izgubila set, ova druga 2 ukupno, strašno. Tu je bilo setova sa 0, 1...
August 2, 2024Aug 2 11 hours ago, Shan Jan said: Na Eurosport4 upravo takmicenje u trampolinama. Nisam znao da ovo postoji kao olimpijski sport Bilo i u Tokiju.
August 2, 2024Aug 2 Zapravo još od 2000: https://stillmed.olympic.org/media/Document Library/OlympicOrg/Factsheets-Reference-Documents/Games/OG/History-of-sports/Reference-document-Gymnastics-Trampoline-History-at-the-OG.pdf
August 2, 2024Aug 2 7 hours ago, pbg12345 said: od kad se u stonom tenisu koriste ovi "coskasti" reketi? zar to nije standardizovano? oblik i velicina Ne. Quote OFFICIAL ITTF TABLE TENNIS RULES 2.04.01 The racket may be of any size, shape or weight but the blade shall be flat and rigid. https://cornilleau-tabletennis.com.au/official-ittf-table-tennis-rules Edited August 2, 2024Aug 2 by vememah
August 2, 2024Aug 2 Cini mi se od 2021. je novina da rubber može biti još nekih različitih boja roze, zeleni, plavi umesto crvenog, ali crni mora biti na reketu...
August 3, 2024Aug 3 Gledam tabelu medalja po zemljama, cini mi se skoro sokantno da Australija za sad ima vise zlata od USA. Jos jedno iznenadjenje su nordijske zemlje: Svedjani pet medalja, ostali za sad - nista.
August 3, 2024Aug 3 Amerikanci su podbacili u plivanju, ali imaju ogroman rezervoar medalja u atletici i rvanju. Meni se ne čini baš ni da Kina preterano dominira iako su na prvom mestu.
August 3, 2024Aug 3 Sjajno takmičenje u skokovima vodu juče, muškarci sinhrono na dasci 3 m. Baš mi je žao bilo Meksikanaca, fenomenalni su bili sve vreme, na kraju samo 2 boda iza Kineza za koje mi se čini da su ih sudije pogurale. I Kinezi se bili usrali, nije im bilo svejedno. Inače Kinezi idu na zlato u svih 8 disciplina, što se nikad ranije nije dogodilo.
August 3, 2024Aug 3 Danas ce biti spektakl na ulicama paris-a.Biciklisticja trka. Pocinju n'a trokaderu pa idu van paris-a (Versailles itd), onda se vracaju u Paris i tri puta se penju na Montmartre i kraj na trocadero-u. Ne poznajem nikog ko nece da ide.
August 3, 2024Aug 3 I još se vratio Alafilip. Ne verujem da je u nekoj formi, ali sumnjam da će Francuzi imati nekog boljeg.
August 3, 2024Aug 3 Van der Poel (kojeg francuzi malo smatraju svojim), Evenepoel, Pederesen, Van Aert su favoriti. Volio bih da Alaphilippe uradi nesto ali bice tesko. Evo ih u Versailles-u, kasnije idu Vallée de la Chevreuse
August 3, 2024Aug 3 Da li cemo imati tri belgijanca na prva tri mjesta kao juce francuzi u BMX tri. Nejverovatnije ce biti flamanca.