Jump to content

Pariz 2024 opšta tema

Featured Replies

Ma razumem ja proslavu poena, vecina igraca to radi, ali on bukvalno TRI puta po poenu drekne, pa utuli malo jbt. Kad se prvi put pojavio nadao sam se da ce vremenom da batali, kad ono sto dalje sve crnje, jedina razlika je sto mu je glas sad za nijansu manje iritantan posto je u medjuvremenu mutirao :D

• Replies 658
  • Views 26k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Malo fotki za uživanje:  

• Ladno gledam reprizu

• Ja sam i dalje pod utiskom jucerasnje trke. Kakva festa n'a ulicama. Nisam bio n'a montmartru, trebalo je doci min 5h ranije da bi se nekako naslo neko mjesto. Ali citav prolazak kroz pariz je bio pun

Posted Images

1 hour ago, arheolog1981 said:

Al je naporan jebote bob. Spremao jesti nešto i znam da je njegov poen bez gledanja 

A bome Harimota je kenjalo i u petom ona mreža kao začarana i generlano. Ali svejedno ovaj se nije dao, zasluženo po meni. Odličan meč.

Na Eurosport4 upravo takmicenje u trampolinama. Nisam znao da ovo postoji kao olimpijski sport :lolol:

Sto da ne, kad mogu klikeri i tablic

Ne mogu da gledam, dobio sam morsku bolest od ove kamere koja ih prati.

Gimnastiku obozavam, ova trampolina mi je smor.

32 minutes ago, Shan Jan said:

Na Eurosport4 upravo takmicenje u trampolinama. Nisam znao da ovo postoji kao olimpijski sport :lolol:

na redditu bio jedan lik koji je davao tipove za kladionicu za trampolinu a username mu je bio TrampolineIsTrash 

img_1_1722603713267.jpg

Badminton, parovi za bronzu

JPN - KOR, kao ubrzan snimak.

Odradis 1 vezbu i uzmes tozla na trambulini, do jaja! 

1 hour ago, pop-up said:
1 hour ago, pop-up said:

img_1_1722603713267.jpg

Kombinacija njega i Alžirke bila bi savršeni stroj za ubijanje.Plus ne znaš dal je muško ili žensko.Kgb bi plakao za they them

Na kraju u finalu stonog tenisa Fan Zhendong i Truls Moregard. Prilicno lagano FZD protiv Lebruna, koliko god da je dobar zelen je ipak jos, narocito za nivo tenisa koji je FZD danas prikazao. Drugo polufinale mnogo zanimljivije, prva dva seta je Svedjanin dobio na razliku tako da je moglo da ode i na drugu stranu. Ipak, svaka cast Calderanu, prvi Juznoamerikanac u istoriji koji je usao u polufinale OI

Definitivno su prva dva seta mogla i na drugu stranu, naročito prvi kad je Brazilac imao 10-4 i na kraju izgubio 12-10. Truls je izgleda baš stabilan mentalno. 

od kad se u stonom tenisu koriste ovi "coskasti" reketi?

zar to nije standardizovano? oblik i velicina

Truls je baš gotivan lik :)

Beše Valdner poslednji Evropljanin koji je igrao u finalu OI? A Timo Bol nikad nije osvojio olimpijsku medalju u pojedinačnoj konkurenciji...

Background Picker
Customize Layout