July 31, 2024Jul 31 Popular Post još turčin laganeze ruka u džepu izgleda kao da je izašao da rokne komšiju koji ga vikendom maltretira hiltijem
August 1, 2024Aug 1 44 minutes ago, vememah said: Izneverovao sam dok sam gledao ovo u direktnom prenosu. Skokovi u vodu su inače sjajan sport.
August 1, 2024Aug 1 Kinezi svoje skakače u vodu baš ozbiljno driluju, ovo nije snimak s OI, ali je vrlo indikativan. Edited August 1, 2024Aug 1 by vememah
August 1, 2024Aug 1 Da, ja isto ovo gledao prijenos i ostao frapiran, bilo je odličnih sinkroniziranih skokova ali ovo je bilo neljudski. Inače, naši nounari na Indexu imali tekst o kul Dikecu pa napisali da je bio presudan u borbi za srebro na OI
August 1, 2024Aug 1 3 minutes ago, Carolostadien said: Da, ja isto ovo gledao prijenos i ostao frapiran, bilo je odličnih sinkroniziranih skokova ali ovo je bilo neljudski. Ozbiljna dominacija.
August 1, 2024Aug 1 A jebem ti, mislio sam da igraju od 7 e neka je izbacio drekavca. Ovo sto sam danas gledao Calderano urnisao Koreanca, a drugo cetvrfinale bilo odlicno, na kraju ocajan sedmi set za Lin Yun Jua, ali opasan je mali Lebrun, tek 17 godina jbt.
August 1, 2024Aug 1 Author 1 minute ago, Lord Stef said: neka je izbacio drekavca. Al je naporan jebote bob. Spremao jesti nešto i znam da je njegov poen bez gledanja