Jump to content

Pariz 2024 opšta tema

Featured Replies

Takmičenja počinju dva dana pre ceremonije otvaranja, prvi kreću fudbaleri i ragbisti

Sad vidim da je prvi put otvaranje van stadiona, biće na Seni, učesnici na brodovima...

spacer.png

• Replies 658
  • Views 26k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Malo fotki za uživanje:  

• Ladno gledam reprizu

• Ja sam i dalje pod utiskom jucerasnje trke. Kakva festa n'a ulicama. Nisam bio n'a montmartru, trebalo je doci min 5h ranije da bi se nekako naslo neko mjesto. Ali citav prolazak kroz pariz je bio pun

Posted Images

Obavezno gledam atletiku, gimnastiku, plivanje i skokove . Volim da bacim oko i na sve vrste veslanja.

Obavezno gledam sve naše. 

Na prošlim OI sam otkrila bouldering, pa se nadam da ću ga gledati i na ovim. 

E da, umalo da zaboravim hokej na travi. :D

Edited by Arkadija

16 minutes ago, Arkadija said:

Obavezno gledam atletiku, gimnastiku, plivanje i skokove . Volim da bacim oko i na sve vrste veslanja.

I to zenski :wub:

6 hours ago, Velocipede said:

Kad smo kod praćenja OI, u sve MAX planove (bivši HBO MAX) uključeno je i praćenje OI. Mislim da će biti pokriveno apsulutno sve što se dešava na OI, svaki minut takmičenja u svim sportovima.

You’ll find the full Olympic Games schedule on olympics.com/en/paris-2024/schedule.

Here’s how to find Olympic Games content:

1. In Max, choose Paris 2024 (top of screen).
  2. Here you can do the following:
    • Find live and upcoming Olympic Games events
    • Watch replays and highlights
    • Follow your home team’s events
    • Browse by sport

Note You'll also find live and upcoming Olympic Games events on the home screen.

Gold medal alerts

Gold medal alerts on Max let you know when a gold medal moment is about to happen. When you watch the Olympic Games, these alerts appear in the video player. You can dismiss the alert or choose Watch Video to stream the moment.

Ovo je super, samo da li neće blokirati regionalno šta se bude prenosilo na RTS ?

• Author
16 minutes ago, *edited by mod said:

Ovo je super, samo da li neće blokirati regionalno šta se bude prenosilo na RTS ?

Neće. To je Max (ex HBO Max) globalna aplikacija. Zabole ih baš šta ide na RTS 

To je nekadašnji Eurosport Player, Max ih je kupio, a inače sve ostaje isto.

4 hours ago, Velocipede said:

Sad vidim da je prvi put otvaranje van stadiona, biće na Seni, učesnici na brodovima...

spacer.png

Divota! Najlepši grad na svetu će biti još lepši, jedva čekam image.png.86bcb885419a41f390ed26fa22120da7.png

9 hours ago, Halvard said:

Jedino što baš ne gledam su jedrenje, konjički sport, boks i sad ova sranja tipa brejkdens ili skejtbord.

Fudbal i tenis ne računam u olimpijske sportove, pa eventualno jedino ispoštujem™ finale ako stignem.

Volim da pogledam boks, pogotovo u prvih dva - tri kola. Bude tu i iznenađenja, osim egzotike.

4 hours ago, Velocipede said:

Takmičenja počinju dva dana pre ceremonije otvaranja, prvi kreću fudbaleri i ragbisti

spacer.png

Grad moje mladosti. :wub:

2 hours ago, Arkadija said:

Uf, toliko sam srecan sto su odlucili da nastave sa ovim! Slucajno sam naleteo na proslim OI i odmah se zapalio. Bese ima tri kategorije, ona najsporija gde svi prave neki ratni plan pre kretanja mi je bila najzanimljivija. Kao igranje saha. A i svi takmicari su bili skroz pozitivci.

Zato, nazalost, skateboarding u kome pobedjuju devojcice od 13 godina je opet u igri :dry: Ovaj surfing mi deluje da moze imati dobar potencijal, zavisi samo kako ce da naprave talase. Tu je i breakdance, isprva sam bio u fazonu WTF, al ako pogledas ritmicku gimnastiku i umetnicko klizanje... pa opet, sve zavisi kakva budu pravila, moze da bude interesantno.

Paris 2024 submitted its proposal to the IOC to integrate four additional sports closely associated with young people and reward creativity and athletic performance. These sports are breaking (making its Olympic debut), sport climbing, skateboarding, and surfing

I hvala Bogu da su ova dva govneta sklonili. Steta za karate.

Meanwhile, some other sports that were featured at the Tokyo 2020 Olympics and Games past, including baseball, softball and karate, will not make an appearance in Paris this year

Talase će da naprave tako što će takmičenje biti na Tahitiju.

Težak smor za učesnike, umesto olimpijskog sela i minglovanja sa sportistima i celog sveta, dobili su još jedan klasičan turnir.

Ja bih se baš smorio na Tahitiju, gde treba da se prijavim?

Jeste, u pravu si, nije isti osećaj sigurno ako si van olimpijskog sela.

4 hours ago, *edited by mod said:

Talase će da naprave tako što će takmičenje biti na Tahitiju.

Težak smor za učesnike, umesto olimpijskog sela i minglovanja sa sportistima i celog sveta, dobili su još jedan klasičan turnir.

Bila bi fora da se takmičenja u tim sportovima odvijaju diljem francuskih overseas teritorija. Još će lokalci profitirati od bogate publike koja će dolaziti kruzerima (ili kako već) i ispratiti takmičenja. Što da ne, a i izvodljivo je u svakom smislu? Samo da teritorija pripada zemlji - domaćinu, ovo sa gradom je najmanji problem.

Baš sam prijatno iznenađen da su se već jednom setili da ceremonija otvaranja ne bude zgužena na stadionu. U isto vreme me plaše likovi sa dinamitom oko pasa, što je u Parizu realna pretnja.

On 13. 7. 2024. at 16:49, Halvard said:

To je nekadašnji Eurosport Player, Max ih je kupio, a inače sve ostaje isto.

Tek sad video ovo, jel' ce moci da se uplati samo za 1 mesec kao sto je moglo na ES playeru?

gnbsqrh4jvcd1.jpeg

Background Picker
Customize Layout