July 31, 2024Jul 31 On 30. 7. 2024. at 21:01, borris_ said: Jednostavno smo umorni od politicarskih govana i ovo nam je trebalo da se ispusemo. Atmosfera u gradu fenomenalna. Veceras koncert Vladimir Maricic trio u srpkoj kuci (u Parku nacija) Odlična je atmosfera svuda, sve što sam gledao. Svaka čast. Konjički sport sa Versajem u dnu ekrana je stvarno nešto što se jednom vidja u životu. I tamo ogromne tribine i sve puno. Edited July 31, 2024Jul 31 by Ivo Petović
July 31, 2024Jul 31 Sve je puno. Ovdje kada se probudim odma trazim karte za taj dan. Dodaju karte svaki dan. Planu odma. Zadnjih mjeseci svi dezurni kriticari su govorili da ce ovo biti katastrofa. Svi koji su tada kupili karte su sutili. A sada se samo salju slike sa stadiona i trazi se karta vise. A meni je naljpsi bio Grand Palais.
July 31, 2024Jul 31 5 hours ago, Halvard said: Izgleda da je prošlo nezapaženo da je u stonom tenisu došlo do senzacije, Kinez Vang Čućin, prvi nosilac, izgubio od Šveđanina Trulsa Meregorda Bas sad gledam, ukljucio sam se ko za bedu bas na ovog drekavca Harimotoa, i bacim pogled na rezultate. Dobar je ovaj mladi talas, Truls, braca Lebrun iz Francuske, bice zanimljivo narednih godina. Kad smo kod brace, stariji pobedio mladjeg u r16 valjda pa se popeo na sto da ga zajebava
July 31, 2024Jul 31 13 minutes ago, Lord Stef said: Kad smo kod brace, stariji pobedio mladjeg u r16 valjda pa se popeo na sto da ga zajebava Moram to da vidim Primetio sam baš da u poslednje vreme ima stvarno dobrih mladih Evropljana. Šteta što evropske igračice zato ne bi bile u stanju da pobede ni random Kineskinju koju sretnu na ulici u Pekingu. Edited July 31, 2024Jul 31 by Halvard
July 31, 2024Jul 31 U stvari prebacio sam se, nije bilo na Olimpijadi nego neki drugi turnir ove godine, svakako zanimljivo za videti danas je Felix izbacio Ovcarova a Alexis izgubio od Calderana
July 31, 2024Jul 31 29 minutes ago, Lord Stef said: braca Lebrun iz Francuske, bice zanimljivo narednih godina. Kad smo kod brace, stariji pobedio mladjeg u r16 valjda pa se popeo na sto da ga zajebava Mladji je bolje plasiran, 5. Ali nikad nije pobjedio starijeg brata. To se desilo na francuskom prvenstvu. Edited July 31, 2024Jul 31 by borris_
July 31, 2024Jul 31 Iščašio lik rame dok je slavio 😂 https://www.instagram.com/reel/C-BOgD7qulT/?igsh=dXdwbnFqNHdweDA5
July 31, 2024Jul 31 Čini mi se da Južna Koreja poprilično kida na ovim Igrama. Ameri imaju gomilu medalja, ali prilično malo zlata za njihove standarde.
July 31, 2024Jul 31 Mislim da će se ove godine stvari preokrenuti i da će posle duže vremena biti dominantniji u atletici nego u plivanju.
July 31, 2024Jul 31 1 hour ago, borris_ said: Sve je puno. Ovdje kada se probudim odma trazim karte za taj dan. Dodaju karte svaki dan. Planu odma. Zadnjih mjeseci svi dezurni kriticari su govorili da ce ovo biti katastrofa. Svi koji su tada kupili karte su sutili. A sada se samo salju slike sa stadiona i trazi se karta vise. A meni je naljpsi bio Grand Palais. A dje je zapelo sa statistikom pa je skoro i da nema u prenosima uzivo?
July 31, 2024Jul 31 1 minute ago, MiddleClass said: A dje je zapelo sa statistikom pa je skoro i da nema u prenosima uzivo? E da, ovo je jedini minus ovih OI, makar iz perspektive gledalaca. Pogotovo je u ekipnim sportovima TV grafika jadna.
July 31, 2024Jul 31 Pa prenos vodi olimpijski komitet. Prenos otvaranja je isto tako vodio reziser kojeg je izabrao MOK. Zapelo je kod njih.
July 31, 2024Jul 31 Kakav meč Vekić i Kostjuk. Vekić dva puta servirala za meč, gubila 4:0 u tajbrejku i na kraju odservira as na meč lopti broj pitaj boga kojoj i dobije u TB 8:6