Jump to content

Pariz 2024 opšta tema

Featured Replies

Bukvalno borba za život. Malopre pade Australac, mislio sam da je gotov.

• Replies 658
  • Views 26k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Malo fotki za uživanje:  

• Ladno gledam reprizu

• Ja sam i dalje pod utiskom jucerasnje trke. Kakva festa n'a ulicama. Nisam bio n'a montmartru, trebalo je doci min 5h ranije da bi se nekako naslo neko mjesto. Ali citav prolazak kroz pariz je bio pun

Posted Images

Više se isplati igrati više liga, nego igrati turnire. Npr. Gauzy je naveden kao primer koliko je sistem truo, čovek je zaradio 46k usd od turnira, a koštalo ga je 44k. Zato guzonje u svetskoj organizaciji stave u džep npr. 5000 dolara, koliko i prvoplasirani na nekom feederu/turniru najnižeg ranga. Imamo mi igračicu, Anetu Maksuti koja bi se po meni bez problema kvalifikovala na OI i motala oko prvih 70 da igra non-stop turnire i da je potpuno posvećena tome, a ona je zaposlena i igra više liga. Dobila je Shao Jieni, Mariu Xiao i još neke igračice u evropskim kupovima koje su na OI. 

9 minutes ago, Ivo Petović said:

Bukvalno borba za život. Malopre pade Australac, mislio sam da je gotov.

Ako sam dobro shvatio, na olimpijadu ne idu najbolji surferi. A taj talas na tahitiju je poznat kao najzahtjevni.

Edit: vidim sada da su tu najbolji, vjerovatno sam lose razumio

Edited by borris_

Ne idu najbolji, sad su upravo kod mene na ostrvu, gde je Svetsko prvenstvo.

Spasioci na surfu, kakvi carevi :shock8:

Kako pade sad čovek jbt. Poginuće neko ovde.

4 minutes ago, Lancia said:

Ne idu najbolji, sad su upravo kod mene na ostrvu, gde je Svetsko prvenstvo.

Znaci dobro sam shvatio, merci

Ova žena što komentariše konjički sport na RTS-u dominira. Ne mogu još da odlučim pozitivno ili negativno. Ostavio sam da mi radi TV u pozadini i on ostao na RTS-u, žena svršava na sport bukvalno već jedno 3h. 

49 minutes ago, theanswer said:

Ova žena što komentariše konjički sport na RTS-u dominira. Ne mogu još da odlučim pozitivno ili negativno. Ostavio sam da mi radi TV u pozadini i on ostao na RTS-u, žena svršava na sport bukvalno već jedno 3h. 

iva vitanović

bukvalno po boji glasa možeš da pročitaš emociju

plus što priča o konju tipa 3-4 mnuta ko mu je otac, majka, brat…

ubedljivo broj jedan komentator na ptc-u

Jbt, znam tu devojku. Bavila se konjima od baš rane mladosti.

Briti otkazali zvanični™ restoran zbog loše i nedovoljne hrane i organizovali ishranu o svom trošku. 

Nisu služili dovoljno pohovanog snikersa, pretpostavljam. 

4 minutes ago, Zaboravan said:

Briti otkazali zvanični™ restoran zbog loše i nedovoljne hrane i organizovali ishranu o svom trošku. 

fox tv GIF by MasterChef Junior

Dosta je pritužbi na hranu, smeštaj, aus i usa doneli klime, neke države kupuju dodatne jastuke i dušeke... 

Background Picker
Customize Layout