July 29, 2024Jul 29 Više se isplati igrati više liga, nego igrati turnire. Npr. Gauzy je naveden kao primer koliko je sistem truo, čovek je zaradio 46k usd od turnira, a koštalo ga je 44k. Zato guzonje u svetskoj organizaciji stave u džep npr. 5000 dolara, koliko i prvoplasirani na nekom feederu/turniru najnižeg ranga. Imamo mi igračicu, Anetu Maksuti koja bi se po meni bez problema kvalifikovala na OI i motala oko prvih 70 da igra non-stop turnire i da je potpuno posvećena tome, a ona je zaposlena i igra više liga. Dobila je Shao Jieni, Mariu Xiao i još neke igračice u evropskim kupovima koje su na OI.
July 29, 2024Jul 29 9 minutes ago, Ivo Petović said: Bukvalno borba za život. Malopre pade Australac, mislio sam da je gotov. Ako sam dobro shvatio, na olimpijadu ne idu najbolji surferi. A taj talas na tahitiju je poznat kao najzahtjevni. Edit: vidim sada da su tu najbolji, vjerovatno sam lose razumio Edited July 29, 2024Jul 29 by borris_
July 29, 2024Jul 29 4 minutes ago, Lancia said: Ne idu najbolji, sad su upravo kod mene na ostrvu, gde je Svetsko prvenstvo. Znaci dobro sam shvatio, merci
July 29, 2024Jul 29 Ova žena što komentariše konjički sport na RTS-u dominira. Ne mogu još da odlučim pozitivno ili negativno. Ostavio sam da mi radi TV u pozadini i on ostao na RTS-u, žena svršava na sport bukvalno već jedno 3h.
July 29, 2024Jul 29 49 minutes ago, theanswer said: Ova žena što komentariše konjički sport na RTS-u dominira. Ne mogu još da odlučim pozitivno ili negativno. Ostavio sam da mi radi TV u pozadini i on ostao na RTS-u, žena svršava na sport bukvalno već jedno 3h. iva vitanović bukvalno po boji glasa možeš da pročitaš emociju plus što priča o konju tipa 3-4 mnuta ko mu je otac, majka, brat… ubedljivo broj jedan komentator na ptc-u
July 30, 2024Jul 30 Briti otkazali zvanični™ restoran zbog loše i nedovoljne hrane i organizovali ishranu o svom trošku.
July 30, 2024Jul 30 4 minutes ago, Zaboravan said: Briti otkazali zvanični™ restoran zbog loše i nedovoljne hrane i organizovali ishranu o svom trošku.
July 30, 2024Jul 30 Dosta je pritužbi na hranu, smeštaj, aus i usa doneli klime, neke države kupuju dodatne jastuke i dušeke...