July 29, 2024Jul 29 Surfovanje ide uveče na Eurosportu. Zgodno im dođe, taman kad se u Parizu sve završi, na Tahitiju počinje dan.
July 29, 2024Jul 29 Olympics_com Prenose sve za nas sa skromnijim primanjima Reveal hidden contents Potrebno je podesiti vpn na .ru domen
July 29, 2024Jul 29 Sad je dodalo na dinamici, naiśao vagon vode i prepolovio nekom mučeniku dasku. Po statistici, svakih 15 sec navaljuje val 2.4 m visine. Prošlo je 15' seanse, zajahali su jedan i po talas.
July 29, 2024Jul 29 To olimpijsko surfovanje je jedno od najsmorenijih stvari koje sam gledao na TV. Prenos kao da ima time dilation. Gledao malo i skejt, neka deca i par odraslih. U mom parku su pravili bolje fore, ovo je isto tesko sranje. Posebno mi je malo i nekulturno, prema ljudima koji ceo svoj zivot posvete nekoj teskoj disciplini, vezbaju dan i noc i onda neko dobije zlato za voznju skejta.
July 29, 2024Jul 29 Mali fudbal treba da uvedu. Teqball nešto pokušava, ali su odjebani do 2032. Mađari su najviše zalegli za to, ali do sada mrka kapa.
July 29, 2024Jul 29 On 29. 7. 2024. at 17:20, Halvard said: Bukvalno tako. Negledljivo potpuno, a ja zamišljao neki Baywatch https://www.npr.org/2024/07/29/nx-s1-5055836/olympics-surfing-tahiti-waves-2024-paris
July 29, 2024Jul 29 Ni Xia Lian, stonoteniserka koja se takmici za Luksemburg, prosla prvu rundu takmicenja. Zena ima 61 godinu U narednoj rundi protivnica joj je Sun Yingsha, trenutno najbolja na svetu, tako da jbg ali u svakom slucaju svaka cast, zena zmaj
July 29, 2024Jul 29 On 29. 7. 2024. at 17:16, kud u maglu Simoviću said: gledao ja 15 min i bilo mi predosadno baš kao što si opisao To i skejt su zaista posebni sportovi za posebne ljude. Kad nisi iz tog miljea, a to se gaji odmalena, naravno da ti je dosadno za gledanje. Govorim i za sebe, da ne bude zabune. X puta mi se ovde zadesilo da sedim za stolom sa tom ekipom, bukvalno nemam pojma o cemu pricaju a oni svi u zanosu, mozes misliti.
July 29, 2024Jul 29 Gledao sam Ni Xia Lian pre nekoliko godina u meču Lige Šampiona na Spensu. I dan-danas pospremi mlađe evropske igračice, a zvali su je matorom pre dvadeset i kusur godina. Inače puna je matorih fanova u Novom Sadu, sećaju se kada je igrala 80-ih.
July 29, 2024Jul 29 Ulazak takmicarki za finale u macevanju (sablja). Ovaj Grand Palais je po meni najbolje mjesto za odrzavanje OI (macevanje + Takwendo)
July 29, 2024Jul 29 Po stilu igre dosta podseca na legendarnog Kineza Huanita, metar od stola, radijus kretanja metar i po do dva, penhold stil i samo vraca lopte i seta te natam navam a i on se povukao sa nekih 54, 55 godina, kako bese edit: mislim na Ni Xia Lian, ulete post u medjuvremenu Edited July 29, 2024Jul 29 by Lord Stef
July 29, 2024Jul 29 Znam za nju bukvalno otkad znam za sebe Ranije mi je bila baš gotivna, ali realno, ovakvi primeri pokazuju koliko je ženski stoni tenis van Azije u čabru kad se ona, koliki god fenomen bila, ravnopravno nosi sa igračicama kojima bukvalno baba može da bude. Na sličnu temu, pre nekoliko meseci sam primetio da se Hrvatica Ivana Malobabić dosta dobro kotira na rang listi i da je blizu plasmana na OI, što je na kraju i postigla. Nikad ranije nisam čuo za nju, nije igrala za reprezentaciju. Mislio sam da je neka mlada nada, znam da su uvek bili dobri u stonom tenisu, sećam se Tamare Boroš. Ispostavilo se da žena ima 44 godine i da je u reprezentaciju prvi put ušla pre tipa godinu dana. Edited July 29, 2024Jul 29 by Halvard
July 29, 2024Jul 29 Sad gledam surfovanje, koliki talasi, popadali svi, bukvalno borba za život kad te pokosi onolika voda