July 28, 2024Jul 28 Nisu gimnastičarke sve mlađe, donja granica za učešće na OI je 16 godina već dugo. Verovatno će biti podignuta na 18 u budućnosti. Azijatkinje jednostavno imaju takvu fizičku konstituciju. Edited July 28, 2024Jul 28 by Halvard
July 28, 2024Jul 28 Da, sad gledam, tako je bilo i kroz istoriju, slicno i za klizanje. Mislim i muski su vec oko 25 penzosi ali ovo kod zenskih je bas preterano. Cini mi se da treneri koriste to sto su deca fleksibilnija i onda ciljaju pik dok su jos tinejdzeri pa ih gomila ode u penziju sa povredama pre nego steknu pravo da piju pivo u USA. Meni to nije normalno. Olimpijada treba da bude za takmicenje odraslih a deca treba da budu deca a ne robovi profesionalnog sporta.
July 29, 2024Jul 29 konjičke prepone u versajskom parku princeza ana(sestra od čarlsa) dodeljuje medalje za timsko jahanje. englezi zlato, francuzi srebro i japanci bronza Edited July 29, 2024Jul 29 by kud u maglu Simoviću
July 29, 2024Jul 29 Author 46 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: konjičke prepone u versajskom parku princeza ana(sestra od čarlsa) dodeljuje medalje za timsko jahanje. englezi zlato, francuzi srebro i japanci bronza Epske arene za takmičenja zaista, krivo mi što nisam uspeo da se organizujem bar neki dan da odem. Sledeće OI u Evropi ko zna kad će...
July 29, 2024Jul 29 1 hour ago, arheolog1981 said: Epske arene za takmičenja zaista, krivo mi što nisam uspeo da se organizujem bar neki dan da odem. Sledeće OI u Evropi ko zna kad će... mačvanje i equestrian deluju nestvarno, ne znam da li će još koje takmičenje da se odigra u ili oko versaja
July 29, 2024Jul 29 U skejtbordu Japanac u poslednjem pokušaju pravi trik koji ga sa sedme pozicije šalje na prvu i za 0.10 bodova uzima zlato ispred dva Amera. Iako ne kapiram šta se boduje, bilo je zanimljivo pratiti.
July 29, 2024Jul 29 zar tu nije fora da svaka figura ima svoj korficijent i što više težih figura izvedeš to ti je više bodova na kraju
July 29, 2024Jul 29 Macevanje je u Grand Palais, ne moze ljepse. Volej na plazi ispred tornja. Skejt, basket na konkordu.
July 29, 2024Jul 29 Pratio neko zen-surf na tahitijima? Pola sata leže na vodi, onda odvezu tri levodesna slaloma na valu..
July 29, 2024Jul 29 Just now, makaronee said: Pratio neko zen-surf na tahitijima? Pola sata leže na vodi, onda odvezu tri levodesna slaloma na valu.. gledao ja 15 min i bilo mi predosadno baš kao što si opisao
July 29, 2024Jul 29 Author 8 minutes ago, makaronee said: Pratio neko zen-surf na tahitijima? Pola sata leže na vodi, onda odvezu tri levodesna slaloma na valu.. Nadam se da će to ekspresno da izbace al mi je strepnja dublja od nade
July 29, 2024Jul 29 Gde pratite tu egzotiku od sportova, na Maxu? Te konje, maceve, surfove... Posto ne vidim da Eurosport ista od toga prikazuje, a RTS nisam ni pokusavala.