Jump to content

Pariz 2024 opšta tema

Featured Replies

Bas je bezveze sto ovi dodatni euro kanali nemaju komentatore. Jel moze to nekako da se sredi?

• Replies 658
  • Views 26k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Malo fotki za uživanje:  

• Ladno gledam reprizu

• Ja sam i dalje pod utiskom jucerasnje trke. Kakva festa n'a ulicama. Nisam bio n'a montmartru, trebalo je doci min 5h ranije da bi se nekako naslo neko mjesto. Ali citav prolazak kroz pariz je bio pun

Posted Images

otkazan današnji plivački trening triatlonaca u seni. triatlon federacija izvršila jutros testiranje vode i utvrdili da nije bezbedno

1 hour ago, Shan Jan said:

Bas je bezveze sto ovi dodatni euro kanali nemaju komentatore. Jel moze to nekako da se sredi?

Meni ne smeta. Evo gledam gimnastiku, Simone Biles plese po gredi :wub:

40 minutes ago, Stela said:

Meni ne smeta. Evo gledam gimnastiku, Simone Biles plese po gredi :wub:

Interesantno je neko vreme jer je neobično, ali generalno je baš utisak da fali neko ljudsko stvorenje, sa čijim emocijama (ne)možeš da se povežeš. Gledam juče Paragvaj daje gol za pobedu u 90'+ i nekako je isprazno. Pa i taj Denda jebeni je možda bolji nego ništa

Mozda za te sportove gde ima golova, poena, drugacije dinamike, tu se vise oseca nedostatak nego u gimnastici. Tu je u parteru prisutna muzika, generalno komentatori znaju da smore kad krenu da nabrajaju sta je sportista izveo, tako da ja uzivam i bez njih.

Svakako bi bolje bilo da neko komentarise, ali mi je vaznije sto mogu da gledam, kad vec rts ne prikazuje, a ovaj max nemam.

Edited by Stela

2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

otkazan današnji plivački trening triatlonaca u seni. triatlon federacija izvršila jutros testiranje vode i utvrdili da nije bezbedno

Stigle fekalije u grad?

Oni su pre 3 meseca tvrdili da nece biti bezbedno da se pliva u Seni

2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

Svaka zemlja ima svoj SNS :)

To je radi kise sto je pala zadnjih dana. Da le ce se voda iscistoti za sedam dana, putanje je. 

Fun fact: ulozeno je dosta novca da se Sena (meni ok). Najveci kriticari su bili ovu sto bas ne vole Hidalgo (gradinacelnica pariza) i ovi ekstremni "ekolozi" (radi OI).   Oni (ovi drugi) su cak pozivali ljude da seru u Senu da bi naudili OI. "Ekolozi"....

Ekstremna ljevica (LFI), je bila protiv OI, cak su organizovali protiv otvaranje na trgu republika. Danima su pozivali ljude da sabotiraju OI. Ali sve se promjenilo poslije otvaranja, odjednom su igre postale nesto najbolje.

Edited by borris_

3 hours ago, Shan Jan said:

ne znam za euro kanale, ali (vec koji put) predlazem olimpijsku tv*,

engleski govoreci komentatori, nenametjivi, odmerenom egzaltacijom - moz se dotaknednozivota gleda i skejtbord.

*VPN podesiti na .ru

Legendarna 61-godišnja "Luksemburžanka" Ni Xia Lian prošla prvo kolo stolnog tenisa pobjedom 4:3 protiv Turkinje.

Na "sceni" se pojavila daleke 1983. kada je osvojila zlato u mješovitim parovima i broncu u parovima na Svjetskom prvenstvu.

I dalje je top igračica pa je 2021. na SP i 2022. na EP osvojila bronce u parovima.

Edited by Carolostadien

Vau

Ženska košarka Kina - Španija, 3 razlike za Kinu i Špankinja ubacuje trojku uz faul, pet sekundi pre kraja. Naravno promašuje dodatno bacanje.

Da ne govorim da je Kina ovo morala privesti kraju jer je imala i dva piseda prednosti na 20-30 sec do kraja.

Nema tema. Kakva završnica Kine i Španije u ženskoj košarci. Kina na plus 2 i 2 bacanja, promaše jedno i fauliraju na datu trojku Španije. Onda Španjolka maši slobodno na 6 sek do kraja za vođstvo. Produžetak. 

• Author

Evo topić 

Ova zenska gimnastika je postala besmislena sa sve mladjim takmicarkama. Gledas ovaj decji tim iz Japana i onda posle njih Holandjanke... duplo vece i jbg, zene. Kako mogu te dve grupe da se takmice uopste jedni protiv drugih?

Mislim mozemo da ubacimo kao kategoriju koliko dugo mozes da visis drzeci se rukama pa da gledamo bebe kako pobedjuju.

Background Picker
Customize Layout