July 27, 2024Jul 27 Super je bilo. Belgija dve medalje. Realno ovde je bilo i dosta do tehnike i hrabrosti preko mokre farbe. Dobro je da niko nije ozbiljnije najebao.
July 27, 2024Jul 27 Mučeni Tokio, da li su uspeli da povrate 5% potrošenog novca. btw, odlično vizuelno izgledaju sva borilišta koja sam do sad video.
July 27, 2024Jul 27 sorry na upadu ali sam odusevljen ovim eurosportom i njihovih 10-ak programa na kojima ne moram slusati lazno narajcane komentatore sa njihovim glupostima i beskorisnim statistikama.
July 27, 2024Jul 27 1 hour ago, Ivo Petović said: Mučeni Tokio, da li su uspeli da povrate 5% potrošenog novca. btw, odlično vizuelno izgledaju sva borilišta koja sam do sad video. rukometna dvorana izgleda polunezavrsena
July 27, 2024Jul 27 1 hour ago, Ivo Petović said: Mučeni Tokio, da li su uspeli da povrate 5% potrošenog novca. btw, odlično vizuelno izgledaju sva borilišta koja sam do sad video. Meni ove sare i lopte po reketu bezveze, odvlace mi paznju.
July 27, 2024Jul 27 8 minutes ago, 189- said: rukometna dvorana izgleda polunezavrsena A zato sto je izgleda neki exibition space (Port du Versailles) preuredjen montaznim tribinama u nekoliko zasebnih hala. Za rukomet, odbojku, pingpong i jos nesto: https://www.leparisien.fr/jo-paris-2024/jo-de-paris-2024-comment-se-rendre-facilement-a-larena-paris-sud-23-07-2024-5EE5TCOZPFGWLB52X26RGQDNBQ.php
July 27, 2024Jul 27 1 hour ago, Halvard said: Prestanite sa pričom o dodatnim Eurosportovima, ako duše imate Evo necu nista da kazem samo da zahvalim onome ko je podelio info za te kanale (ne secam se ko je bio). Edited July 27, 2024Jul 27 by Stela
July 27, 2024Jul 27 1 hour ago, Ivo Petović said: btw, odlično vizuelno izgledaju sva borilišta koja sam do sad video. da li si gledao mačevanje u versaju glasom đorđa čvarkova: e to je što god! Edited July 27, 2024Jul 27 by kud u maglu Simoviću
July 27, 2024Jul 27 3 hours ago, Halvard said: Prestanite sa pričom o dodatnim Eurosportovima, ako duše imate Daj brate uzmi Max imas sve zivo na njemu na par televizora, kompova sta god hoces da biras.
July 27, 2024Jul 27 16 minutes ago, Grandilof said: Daj brate uzmi Max imas sve zivo na njemu na par televizora, kompova sta god hoces da biras. Ma naravno da imam Max, samo bi bilo zgodno da imam i ovu opciju kad već postoji
July 27, 2024Jul 27 2 hours ago, 189- said: rukometna dvorana izgleda polunezavrsena Meni to nekako adekvatno sportu 1 hour ago, Budja said: Meni ove sare i lopte po reketu bezveze, odvlace mi paznju. Meni pak odlično, nenapadno, a vizuelno izgleda super. Znaće se na svim snimcima za 50 godina da je Paris 2024. 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: da li si gledao mačevanje u versaju glasom đorđa čvarkova: e to je što god! Nisam, moram to da nadjem. Da li se mačuju u onoj ogromnoj sali?
July 28, 2024Jul 28 Kvalitetno otvaranje olimpijskog dana na rts1 - Odbojka na pesku. Zene. I nije zbog Eiffel tower-a u pozadini.