Jump to content

Pariz 2024 opšta tema

Featured Replies

U sustini su napravili veliku zurku za sportiste. A ovo je super za maratonke.

• Replies 658
  • Views 26k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Malo fotki za uživanje:  

• Ladno gledam reprizu

• Ja sam i dalje pod utiskom jucerasnje trke. Kakva festa n'a ulicama. Nisam bio n'a montmartru, trebalo je doci min 5h ranije da bi se nekako naslo neko mjesto. Ali citav prolazak kroz pariz je bio pun

Posted Images

8 minutes ago, Arkadija said:

Od naših su prikazali neke meni nepoznate klince i jednog namrgođenog čiču. Jbt, svi nasmejani i veseli, naš delegat smoren što mora da se šeta tu po nekom stadionu.

Trebalo je da posalju Mikeca, ako su do sada uspeli da ga izbace iz olimpijskog sela.:D

3 minutes ago, borris_ said:

Evo bila vam je omiljena pjesma 🤣

Stvarno bih voleo da mi neko objasni u čemu je fora s tim :mellow:

I ja još kao, ajde da se ipak uključim, i baš me to dočeka.

Otkad Sifon Hasan nosi maramu???

Sifan Hasan za kraj :)

Just now, Arkadija said:

Otkad Sifon Hasan nosi maramu???

Ima hidžab i na profilnoj slici na zvaničnom sajtu.

Ne kapiram poentu jer nije da joj nismo videli kosu i još mnogo toga milion puta, ali ako joj je tako draže...

3 hours ago, Delija67 said:

Jel imas neku ideju sto Juzna Amerika ima tako malo uspeha? Kad ih sve saberes bez Brazila nisu osvojili koliko zemlje bivse Jugoslavije ili neki Uzbekistan. Jel se ceo sport svodi na fudbal i niko ni ne pokusava da trenira nesto drugo ili ima jos nesto? Velike su zemlje, a osim fudbalera gotovo da nema poznatih sportista iz Juzne Amerike. Argentina je dobra u kosarci, odboji, ragbiju, Kolumbija i Ekvador imaju dobre bicikliste, Julimar Rohas iz Venecuele, par tenisera iz Cilea i uglavnom to je sve.

Fudbal je SVEEEEE.

Ne postoje drugi kolektivni sportovi u andskom regionu.

Nema teorije da na lokalnom TVu ide prenos nekog drugog sporta koji nije fudbal.

Lige ne postoje, neke letnje basket lige da, ali tu igraju Amerikanke/Amerikanci i poneka Srpkinja u kosarci.

Sto se individualnih sportova tice, tu je Koreina Vlada dosta investirala i otud  ti neki talenti gde je jeftino (borilacki sportovi i dizanje tegova). Dokle ce da traje jer je sada potpuni raspad, videcemo. Biciklisti treniraju u Kolumbiji, to je spojeno.

Ovi drugi, to finansiraju tate i mame (tenis, setimo se Rolan Garosa i Andresa Gomeza, onda Nikolasa Lapentija sto se zabavljao sa Kurnjikovom; pomenuti BMX; pentatlon vidis da se macuju i da ima konja i znas da treba para...). Klasna i rasna podela po sportovima.

Argentina, Brazil i Urugvaj imaju i druge kolektivne sportove usled brojne evropske migracije u XX veku.

Nedelja je dan za holandsku himnu zadnjih godina :D

1 minute ago, Halvard said:

Ima hidžab i na profilnoj slici na zvaničnom sajtu.

Ne kapiram poentu jer nije da joj nismo videli kosu i još mnogo toga milion puta, ali ako joj je tako draže...

Pa to, a i ne sećam se da ju je nosila ranijih godina, ali ako njoj tako odgovara, ja nemam ništa protiv. 

Argentina je odlična u hokeju na travi, pogotovo ženski tim. Uvek osvoje neku medalju.

7 minutes ago, harper lee said:

Trebalo je da posalju Mikeca, ako su do sada uspeli da ga izbace iz olimpijskog sela.:D

:covid19:

IMG_7828.jpeg

Edited by ducca

Ko je ovaj krerten što komentariše, sad sam već u fazonu gde su Vlada i Aca

Prilično sam siguran da su se njih dvoje bili vratili u Srbiju :think:

Možda su ih poslali nazad na par dana da osete olimpijski duh™, jer nisu bili smešteni u selu dok su se takmičili.

Just now, Halvard said:

Možda su ih poslali nazad na par dana da osete olimpijski duh™, jer nisu bili smešteni u selu dok su se takmičili.

Nosili zastavu. I pevali live. :D

2 minutes ago, Halvard said:

Zorana se vratila odmah posle osvajanja i na konferenciji po dolasku reče da je Mikec odlučio da ostane i bodri naše, očigledno do kraja OI :ziga: 

Lepo što je i ona zapalila nazad da otprati do kraja, što ne iskoristiti takvu privilegiju.

Background Picker
Customize Layout