Jump to content

Pariz 2024 opšta tema

Featured Replies

Nijedan single nije odigrao u Parizu, malo mi i krivo, ali ne vredi kad sve dobijaju 3:0. 

• Replies 658
  • Views 26.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Malo fotki za uživanje:  

• Ladno gledam reprizu

• Ja sam i dalje pod utiskom jucerasnje trke. Kakva festa n'a ulicama. Nisam bio n'a montmartru, trebalo je doci min 5h ranije da bi se nekako naslo neko mjesto. Ali citav prolazak kroz pariz je bio pun

Posted Images

9 hours ago, Facundo Orellana said:

Već je hteo da, se povuče, ali nemaju poverenja u Liang Jingkuna i Lin Gaoyuana. 

Nisu se razvijali kako je bilo ocekivano, kao pre nekoliko godina Fang Bo ili Yan An npr. Jbg, nema labavo kod Kineza, ako pokazes slabost gotov si.

@Grandilof pa nije se kvalifikovao za singl, na zalost. Nisam uopste siguran da je Wang Chuqin bolji igrac od njega ali je bio bolji na kvalifikacionom turniru a ima samo 2 kvote i jbg

2 minutes ago, Lord Stef said:

Nisu se razvijali kako je bilo ocekivano, kao pre nekoliko godina Fang Bo ili Yan An npr. Jbg, nema labavo kod Kineza, ako pokazes slabost gotov si.

@Grandilof pa nije se kvalifikovao za singl, na zalost. Nisam uopste siguran da je Wang Chuqin bolji igrac od njega ali je bio bolji na kvalifikacionom turniru a ima samo 2 kvote i jbg

Ma znam to, nego i u timskim nije odigrao nijedan singl.

A, to :D pa nije ni imao prilike, taj treci reket igra dubl i posle cetvrti ili peti mec, nisam siguran koji, a oni sve zavrsavali sa 3:0

20240810_120033.jpg

I nakon dve nedelje još uvek me fascinira što je na bukvalno, ali bukvalno svakom takmičenju u svakom sportu sve prepuno gledalaca koji navijaju kao da im je zadnje u životu.

Neverovatne OI.

1 hour ago, borris_ said:

20240810_120033.jpg

U pitanju je Italijanka Sofija Rafaeli.

Slikano iz drugog ugla:

Spoiler

F0PQpfc.jpeg

Posvadjale se takmicarke u finalu Beach Volley. Dj zaustavio muziku i pustio Imagine i publika pocela da pjeva. Na kraju osmjesi :hail:

Edited by borris_

15 hours ago, Tsai said:

izmedju dve vatre bi bilo kidanje (bez sarkazma)

Ja bih uvela lastis :love2:

thumb3.jpg.fdf5e9ec9b4b850eb8bebc5022893780.jpg

Sad se tek vidi koliko je sranje bio Tokio bez publike.

Valjda ćemo konačno imati i normalne ZOI sad u Italiji, po prvi put posle Vankuvera. I Sočiju je mogla da se uvede nova disciplina "skijanje u kupaćem kostimu", u Koreji je bila zima, ali jbg kad domaćini nisu nikakav faktor u 90% sportova, a suviše je daleko za turizam. Peking je no comment u svakom smislu.

Ne sjecam se kako je bilo u Londonu. U Riu sigurno ne ovako (bilo je dosta praznih mjesta). 

9 minutes ago, Halvard said:

Sad se tek vidi koliko je sranje bio Tokio bez publike.

Valjda ćemo konačno imati i normalne ZOI sad u Italiji, po prvi put posle Vankuvera. I Sočiju je mogla da se uvede nova disciplina "skijanje u kupaćem kostimu", u Koreji je bila zima, ali jbg kad domaćini nisu nikakav faktor u 90% sportova, a suviše je daleko za turizam. Peking je no comment u svakom smislu.

Razvalili su Francuzi. Jedna od boljih olimpijada sa aspekta estetike i navijanja. Verovatno i što se tiče samog sporta, uprkos malom broju rekorda.

Edited by kralj

Rio definitivno nije ni blizu. 

Mislim da je London bio sličan po posećenosti, ali da je ovde atmosfera bolja.

• Author

Dobar ovaj moderni petoboj, posebno ovo trči i pucaj... zanimljivo skroz 

Background Picker
Customize Layout