Jump to content

Pariz 2024 opšta tema

Featured Replies

6 hours ago, Lord Stef said:

Ipak, kakav poen za malo show time-a pred kraj :hail: 

• Replies 658
  • Views 26k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Malo fotki za uživanje:  

• Ladno gledam reprizu

• Ja sam i dalje pod utiskom jucerasnje trke. Kakva festa n'a ulicama. Nisam bio n'a montmartru, trebalo je doci min 5h ranije da bi se nekako naslo neko mjesto. Ali citav prolazak kroz pariz je bio pun

Posted Images

9 hours ago, borris_ said:

Uhvatio oh je radar 🤣

Ako sam dobro vidio na karti i ako me dobro sjecanje sluzi i mene je uhvatio taj radar (u kolima) hebo mu ja mater  

46 minutes ago, borris_ said:

E to, hvala :hail: 2 chop bloka pa snake, treba veooooooma vesto da sakrijes taj udarac da ga Kinez ne procita

Razbolila se prije 4 dana (kada je bila trka), to jest bila je vec tada bolesna. Potrebno je tri dana inkubacije poslije dodira sa bakterijom. Ili je sama isla da trenira u Seni prije trke (treninzi su bili zabranjeni tada) ali ju je negdje drugdje pokupila. 

Au kakav stoni tenis trenutno na RTS1 u finalu za muškarce

• Popular Post

Ladno gledam reprizu :isuse:

🤣🤣🤣

9 minutes ago, napadaj said:

Ladno gledam reprizu :isuse:

Ko je dobio?

Nisam gledao do kraja, al biće snimak posle, pa ću da saznam!

Francuska u 1/4 igra protiv njemacke u sledecim sportovima:

- Rukomet, zenski i muski

- Kosarka, zene

- Odbojka muskarci

Pade mi na pamet dok slušam "Freed From Desire" sa razglasa na stadionu po milioniti put, zašto globalno na sportskim takmičenjima u poslednje vreme dominiraju hitovi veselih devedesetih? Jeftinija autorska prava?

5 minutes ago, Halvard said:

Pade mi na pamet dok slušam "Freed From Desire" sa razglasa na stadionu po milioniti put, zašto globalno na sportskim takmičenjima u poslednje vreme dominiraju hitovi veselih devedesetih? Jeftinija autorska prava?

I ja sam se juce zapitao isto na teniskom finalu. Mozda su mozgovi organizacije Olimpijade ljudi u 40-tim i ranim 50-tim, pa samo gruvaju muziku svoje mladosti.

On 4. 8. 2024. at 13:01, Lancia said:

Jel pao uopste neki svetski rekord na ovim olimpijskim igrama?¿ Znam da je u plivanju bila u pitanju dubina bazena, sta je sa ostalim sportovima?

On 4. 8. 2024. at 13:04, arheolog1981 said:

100 slobodno Kinez i juče 4x100 mix štafeta 

Izvesna Miroslaw iz Poljske u kvalifikacijama za sportsko penjanje upravo popravlja svetski rekord. Valjda je sacuvala nesto i za finale

edit: popravlja 2 puta

Edited by pantelia

Njemacka za sada samo 13 medalja (jedna vise nego u donne-moi tvitu). Kakav konstantan pad od 1992.

Background Picker
Customize Layout