August 4, 2024Aug 4 9 hours ago, borris_ said: Uhvatio oh je radar 🤣 Ako sam dobro vidio na karti i ako me dobro sjecanje sluzi i mene je uhvatio taj radar (u kolima) hebo mu ja mater
August 4, 2024Aug 4 46 minutes ago, borris_ said: E to, hvala 2 chop bloka pa snake, treba veooooooma vesto da sakrijes taj udarac da ga Kinez ne procita
August 5, 2024Aug 5 Razbolila se prije 4 dana (kada je bila trka), to jest bila je vec tada bolesna. Potrebno je tri dana inkubacije poslije dodira sa bakterijom. Ili je sama isla da trenira u Seni prije trke (treninzi su bili zabranjeni tada) ali ju je negdje drugdje pokupila.
August 5, 2024Aug 5 Francuska u 1/4 igra protiv njemacke u sledecim sportovima: - Rukomet, zenski i muski - Kosarka, zene - Odbojka muskarci
August 5, 2024Aug 5 Pade mi na pamet dok slušam "Freed From Desire" sa razglasa na stadionu po milioniti put, zašto globalno na sportskim takmičenjima u poslednje vreme dominiraju hitovi veselih devedesetih? Jeftinija autorska prava?
August 5, 2024Aug 5 5 minutes ago, Halvard said: Pade mi na pamet dok slušam "Freed From Desire" sa razglasa na stadionu po milioniti put, zašto globalno na sportskim takmičenjima u poslednje vreme dominiraju hitovi veselih devedesetih? Jeftinija autorska prava? I ja sam se juce zapitao isto na teniskom finalu. Mozda su mozgovi organizacije Olimpijade ljudi u 40-tim i ranim 50-tim, pa samo gruvaju muziku svoje mladosti.
August 5, 2024Aug 5 On 4. 8. 2024. at 13:01, Lancia said: Jel pao uopste neki svetski rekord na ovim olimpijskim igrama?¿ Znam da je u plivanju bila u pitanju dubina bazena, sta je sa ostalim sportovima? On 4. 8. 2024. at 13:04, arheolog1981 said: 100 slobodno Kinez i juče 4x100 mix štafeta Izvesna Miroslaw iz Poljske u kvalifikacijama za sportsko penjanje upravo popravlja svetski rekord. Valjda je sacuvala nesto i za finale edit: popravlja 2 puta Edited August 5, 2024Aug 5 by pantelia
August 5, 2024Aug 5 Njemacka za sada samo 13 medalja (jedna vise nego u donne-moi tvitu). Kakav konstantan pad od 1992.