Jump to content

Pariz 2024 opšta tema

Featured Replies

E pa sto se osvajalo medalja osvajalo se, Japan uzima bukvalno sve do kraja olimpijade

so-this-is-why-japan-has-the-most-medals-so-far-v0-utmyk8vc4efd1.thumb.jpeg.f43ecd3b7b182bdb20d89bb54fd2910f.jpeg

• Replies 658
  • Views 26k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Malo fotki za uživanje:  

• Ladno gledam reprizu

• Ja sam i dalje pod utiskom jucerasnje trke. Kakva festa n'a ulicama. Nisam bio n'a montmartru, trebalo je doci min 5h ranije da bi se nekako naslo neko mjesto. Ali citav prolazak kroz pariz je bio pun

Posted Images

Uz jutarnju kaficu gledam ovaj triatlon, nije im dovoljno što je ovo ekstremno težak sport, nego se pliva uzvodno pa su rezultati nakon plivanja 3-4 minuta sporiji nego obično. Nakon plivanja trči uz stepenice, jest da je kratko, ali... 😵‍💫

I sad još začin na biciklu, mokra cesta, pa ih je već nekoliko palo na klizavoj kocki. 

• Popular Post

Malo fotki za uživanje:

Spoiler

GTwSSqMWIAAiSwA?format=jpg&name=orig

GTwSSqMWIAE3_Ek?format=jpg&name=large

GTwSSqMXkAAhOnt?format=jpg&name=medium

GTwSSqPWoAAU5MA?format=jpg&name=large

Ubacili engleske komentatore na Eurosport 3-9

Baš smo juče pominjali Lalovića.

Ovo je bruka i sramota, kada je suđenje u pitanju. Bruka i sramota konkretno Međunarodnog olimpijskog komiteta jer su oni direktni organizatori bokserskog turnira, nisu kao u ostalim sportovima turniri povereni svetskim sportskim organizacijama, već direktno oni. Srbija tamo ima člana Nenada Lalovića koji ne vidim da na bilo koji način štiti interese srpskog sporta i uopšte olimpizma. Pravo je vreme da se preispita podrška takvim ljudima, da budu predstavnici Srbije u međunarodnim sportskim telima. Jer, ako neko predstavlja Srbiju u bilo kojoj međunarodnoj sportskoj organizaciji, mogao bi bar da nas zaštiti od nepravde jer mi ništa nesportsko ne tražimo, rekao je predsednik Bokserskog saveza Srbije Nenad Borovčanin za Sportal.

Lalović pak kaže

Ako postoji pravna mogućnost, treba je iskoristiti. Ne znam pravila u boksu, ali mi je bodovanje čudno. Nerešeno, pa neka emotivna odluka i pobeda Kineskinje. Žao mi je, kada sam video bodovanje nisam znao o čemu se radi. Žao mi je najviše te devojke, za mene je ovo veliko iznenađenje.

To nije naša nadležnost, radi sada etički panel na tome. Problem je što boks nema međunarodnu federaciju koja bi sve ovo mogla da reguliše, rekao je Lalović za Sportal, a radi se o sukobu Međunarodnog olimpijskog komiteta koji nije dao podršku IBA, svetskoj bokserskoj federaciji jer je, između ostalog, takmičenjima vratila ruske boksere i bokserke.

21 minutes ago, Halvard said:

Baš smo juče pominjali Lalovića.

Lalović pak kaže

Jeste.

Nedavno je održano klupsko prvenstvo Evrope na kom je BK Czv osvojio treće mjesto u Krasnodaru.

Banjaluka organizuje EP za kadete ovih dana 

• Popular Post

Sofro zakiva

Car!

Izgleda da je prošlo nezapaženo da je u stonom tenisu došlo do senzacije, Kinez Vang Čućin, prvi nosilac, izgubio od Šveđanina Trulsa Meregorda :ziga:

Jel oboren neki rekord?

Eh, da je letovala na CG primorju 90-ih ne bi joj ništa bilo neobično. 

Background Picker
Customize Layout