Jump to content

Portugal - Češka 18.06. 21h

Ko je lepši? 19 members have voted

1. 1. Ko je lepši?

• Kristina
    • Čehinjice™
    • Sve su lepe, sve bi ih...
      0

This poll is closed to new votes

Poll closed on 06/18/24 at 19:00

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

e tako

gol Provod

autogol Sprovod

ajmo dalje

• Replies 175
  • Views 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ustvari sve nam odgovara, osim nasih rezultata

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

• Mislio sam da mi se prvi put ucinilo, ali Matic definitivno koristi konstrukciju "divan skok"  Valjda nece zaziveti kao "sportski pozdrav".   Kakva spektakularna kombinacija odvratne boje gl

Vataj to jbm mu cudo

Kako bi ga Portugalci inace dali :fantom:

Nisu se dugo zaradovali Cesi

Sami sebi :frust:

Bolje da je gurno u gol sam

Probao komentator početkom drugog da opiše utakmicu kao najgoru na prvenstvu, meni ostaje naša najgora (doduše nisam gledao nijednu iz ove grupe sa Francuskom).

Ne sme ovaj da menja Ronalda.

Mislio sam da mi se prvi put ucinilo, ali Matic definitivno koristi konstrukciju "divan skok" :laugh: Valjda nece zaziveti kao "sportski pozdrav".

Kakva spektakularna kombinacija odvratne boje glasa i potpunog nerazumevanja sporta koji prenosi, RTS jos od Strajnica nije afirmisao 1 ovakvog antitalenta za komentarisanje.

3 minutes ago, FPLS said:

Mislio sam da mi se prvi put ucinilo, ali Matic definitivno koristi konstrukciju "divan skok" :laugh: Valjda nece zaziveti kao "sportski pozdrav".

Kakva spektakularna kombinacija odvratne boje glasa i potpunog nerazumevanja sporta koji prenosi, RTS jos od Strajnica nije afirmisao 1 ovakvog antitalenta za komentarisanje.

Dugo sam mislila da su komentatori tenisa na Eurosportu dno, ali Sportski pozdrav je zauzeo, zasluženo, prvo mesto u diletantizmu.

Uf, srpski ES tenis je bas dibidus, slazem se. Uzaaaas...

Krejci je pojacanje Girone za LS btw

Portugalci kao hoće da napadnu, ovi im kao ne daju.....tako nekako izgleda

očekivao sam više od Portugalaca.....biće im jebeno protiv onih turskih pitbulova

Edited by Ted

Ovaj komentator sa RTSa je učinio da i ovi androidni SNS komentarori sa Arene zvuče kao BBC :coffee:

aaaaaa, evo ga uđe napokon!!!!!!!!!!!!!!!!!!