Posted June 17, 2024Jun 17 Može li CR7 ili će ga zaustaviti jaka češka zadnja linija u stilu hockey difensa. Navijate li za Češku i ako ne - zašto ne? Edited June 17, 2024Jun 17 by Valkyrie
June 17, 2024Jun 17 Kakvo otvaranje, sa sve poll-om, nista ziherasenje,1 masivni Ne navijam za Češku, boli me pička za Česku CR7 mi je uvek bio gotivan and i stand on that, mada je high time da izadje iz ormana Studio Edited June 17, 2024Jun 17 by Midgeta
June 17, 2024Jun 17 Ja samo da kažem da sam do pre 2 sekunde bio ubeđen da je na Midgetinom avataru Merjem Uzerli, aka Hurem, THE HUREM. Zašto bi iko navijao za Češku? U bilo čemu?
June 18, 2024Jun 18 Author 8 hours ago, Halvard said: Zašto bi iko navijao za Češku? U bilo čemu? Seriously? Držiš random norvešku biatlonku na avataru a preispituješ panslavizam?
June 18, 2024Jun 18 Dosadna grupa, najbolje da ću da gledam Kviču i Kristinu kako nasrću na tursko-češke barikade. Odmorimo danas, utorak je.
June 18, 2024Jun 18 9 hours ago, Valkyrie said: Može li CR7 ili će ga zaustaviti jaka češka zadnja linija u stilu hockey difensa. Navijate li za Češku i ako ne - zašto ne? Ne bi ni ti navijala za Češku, da imaš trojicu Portugalaca u fantaziju
June 18, 2024Jun 18 5 minutes ago, Weenie Pooh said: Dosadna grupa, najbolje da ću da gledam Kviču i Kristinu kako nasrću na tursko-češke barikade. Odmorimo danas, utorak je. Ma kakvi. Zivim za ovu utakmicu. Ne mogu da docekam 21h
June 18, 2024Jun 18 Author 1 hour ago, San Epifanio said: Ne bi ni ti navijala za Češku, da imaš trojicu Portugalaca u fantaziju A dobro, nisam znala da fantaziraš o orgijama sa trojicom egzotičnih Portugalaca, I approve