Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Uspesi malih zemalja

Featured Replies

Dominika u troskoku i Santa Lucija na 100 metara osvojile po zlato

• Replies 75
  • Views 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Carolostadien
    Carolostadien

Još par trivia crtica:    Jedina ex YU država bez medalje: Bosna i Hercegovina   Jedina južnoamerička država bez medalje: Bolivija   Najveća (najmnogoljudnija) država bez

• Evo malo izvestaja u vezi Teboga sa terena: Danas je drzavni praznik u celoj zemlji povodom prve zlatne medalje Vlast se hvali kako je ona zasluzna za ovaj uspeh jer su mu u ovom ciklus

• Carolostadien
    Carolostadien

Jako teško Lana, premlada je još da bi na OI mogla do medalje. Prije će im se potrefiti neki borilački sport ako im se otvori (mislim da su i u Tokiju imali polufinalista pa je izgubio i polufinale i

• Author
9 hours ago, Delija67 said:

Pored ova dva zlata i bronza za Grenadu u desetoboju

Četvrta medalja u istoriji a prva koju nije uzeo Kirani James :)

• Author

Prva medalja za Čile od 2008. a prvo zlato od 2004. godine. Streljaštvo žene Skeet 

Odlično je pucala, izgledala je Britanka nepobedivo. Mada na kraju je drhtala ruka i jednoj i drugoj.

izgleda  Refugee team ima prvu medalju

Danas u završnici kajak krosa spominjana Andorka, a u finalu na 800 metara Shafique Maloney iz Svetog Vincenta i Grenadina. 

Kajak kros je luda disciplina, Andorka tu već ima neke svjetske medalje, ali to je totalni kaos tako da su prognoze nemoguće. Maloney je iznenadila plasmanom u finale izbacivši u grupi par vrhunskih atletičarki i sad kad je u 8 sve je moguće, pogotovo ovisno o tome kakva će utrka biti, hoće li biti "sprint" ili taktička.

Irska svakako ne spada u grupu malih zemalja ali mi nešto pade na pamet da su baš slabi na olimpijskim igrama s obzirom na broj stanovnika i stepen razvoja.

Stalno 0, 1, 2...ne znam da li postoji olimpijski sport u kom je Irska velesila.

Znam da su imali dobre boksere ali ni tu se nisu nešto proslavili.

44 minutes ago, BWA said:

Irska svakako ne spada u grupu malih zemalja ali mi nešto pade na pamet da su baš slabi na olimpijskim igrama s obzirom na broj stanovnika i stepen razvoja.

Stalno 0, 1, 2...ne znam da li postoji olimpijski sport u kom je Irska velesila.

Znam da su imali dobre boksere ali ni tu se nisu nešto proslavili.

Pa kad ih najviše zanimaju neolimpijski sportovi kojima se samo oni bave, tamo su galski fudbal i hurling popularniji i od fudbala. 

Sad imaju već 6 medalja (3 zlatne), od tog 3 u plivanju i jednu u gimnastici. To im je izjednačen rekord iz Londona, s tim što su tamo imali samo jedno zlato, ali i duplo manje takmičara.

4 minutes ago, Tolaa said:

Pa kad ih najviše zanimaju neolimpijski sportovi kojima se samo oni bave, tamo su galski fudbal i hurling popularniji i od fudbala. 

Sad imaju već 6 medalja (3 zlatne), od tog 3 u plivanju i jednu u gimnastici. To im je izjednačen rekord iz Londona, s tim što su tamo imali samo jedno zlato, ali i duplo manje takmičara.

Da, to je izgleda razlog.

Sad gledam nešto i vidim da od 1924.do danas imaju medalja otprilike koliko Uzbekistan od 1992.

12 hours ago, levi said:

izgleda  Refugee team ima prvu medalju

Boxing champion Cindy Ngamba clinched a historic win on Sunday, making her the first athlete to win an Olympic medal for the Refugee Olympic team.

Ngamba defeated Davina Michel of France in the 75kg category and now advances to the boxing semifinals. Even athletes that lose in the semifinals are guaranteed a bronze medal, securing her name in the history books. But Ngamba’s ambition reaches farther. “I hope I can change the medal in my next fight," Ngamba said. "It means the world to me."

• Author

Prva medalja za Zambiju od 1996. godine, treća u istoriji. I to kakva, bronza u atletici na 400m muškarci

Tekvondistkinja Dunja Abutaleb je prva takmicarka iz Saudijske Arabije u bilo kom sportu koja je uspela regularno da se plasira na olimpijske igre. Danas je stala na korak do medalje. Izgubila je borbu za bronzu, a prethodno je imala dve pobede.

Danas u jedrenju srebro za Kipar i bronza za Peru. Ovo je druga medalja za Kipar. Do sad su imali jos jedno srebro iz Londona od istog jedrilicara koji je uzeo i danas. Peru je do sada samo 4 puta osvajao medalje, a poslednji put 1992. u Barseloni.

Polako se i za male bliži kraj OI, a u prvom planu su ostala dva atletska finalista.

Na 400 prepone prvu medalju Britanskim Djevičanskim Otocima mogao bi donijeti McMaster, nije baš top favorit, ali nije ni nemoguće. Na 200 metara je, pak, pomalo iznenađujuće u finalu Liberijac Fahnbulleh, za njega bi bilo još veće čudo da uzme medalju, ali kad si u zadnjih 8 ništa nije potpuno nemoguće.

Dakako, tu je još i troskok i Zango koji bi mogao donijeti prvo zlato (ne i prvu medalju) Burkini Faso.

• Author

Jordan je uzeo četvrtu medalju u istoriji, imaju finalistu u tekvondou. Prethodne tri su bile dve tekvondo i jedna karate...

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.