August 3, 2024Aug 3 Rumuni će samo u veslanju imati medalja koliko mi ukupno Evo sad zlato u ženskom osmercu, sećam se da su nekad ozbiljno dominirali u toj disciplini, 3-4 ciklusa.
August 3, 2024Aug 3 Author 9 minutes ago, Halvard said: Meni je prosto neverovatno da CG nema boljeg takmičara. A opet, poslat je po objektivnom kriterijumu, plasman na rang listi, znači nikakva veza. Ma jok, specijalna pozivnica. Kakva rang lista, devojke do 16 godina možda
August 3, 2024Aug 3 Jeste specijalna pozivnica, ali na osnovu mesta na rang listi. U CG očito ne postoji niko ko trči 100 i 800 m ili maraton, to su discipline u kojima su se dobijale pozivnice.
August 3, 2024Aug 3 Author 7 minutes ago, Halvard said: Rumuni će samo u veslanju imati medalja koliko mi ukupno Evo sad zlato u ženskom osmercu, sećam se da su nekad ozbiljno dominirali u toj disciplini, 3-4 ciklusa. Popravili su se i u veslanju a generalno dosta bolje igre od prethodnih. Prošli put u veslanju zlato dva srebra sad dva zlata tri srebra za sad.
August 3, 2024Aug 3 8 minutes ago, Sokrat said: On je desetobojac, PB na 100m mu je nešto tipa 11,20 Ima jedan Crnogorac mlađi, ima licni rekord 10.80. Ali Pešić je zaista odmah iza njega.
August 3, 2024Aug 3 I za desetoboj je to loše, a i ostvareno je pre 7 godina. Ali čovek se verovatno provodi kao nikad u životu, otišao u Pariz da (se) (za)jebava, boli ga uvo.
August 3, 2024Aug 3 5 hours ago, arheolog1981 said: Pešić iz Crne Gore na 100m u kvalifikacijama 11.85. Isuse na krstu, naše devojke koje su treća liga ženskog sprinta trče 11.30... Darko Pesic je desetobojac i ovo nije njegova disciplina, ali su ga zvali da ucestvuje. Kao i Angelina trcao je sa slomljemim stopalom i svaka mu cast sto je izdrzao i ispunio san da bude ucesnik OI Edit: “Do dana današnjeg nisam razumio slogan “Olimpijske igre su više od Olimpijskih igara”. Tako da za mene definitivno iskustvo nezaboravno. Ja sam sin pokojnog Veliše Pešića koji me je uveo u svu ovu priču i koji mi je, od 2020. godina kada je iznenada otišao otežao ovaj put. I danas u njegovu čast sam otrčao ovu trku sa slomljenim stopalom. Sad već nakon ove trke vraćem se u longetu, nadam se pet nedjelja koliko su rekli”. Pešić je rizikovao i ostatak karijere, ali je motiv bio izuzetno snažan. “Madicinski tim crne Gore je stvarno pokušao sve da učini sve kako bi me osposobili za ovu trku. I pored svih dobronamjernih savjeta da ne trčim, jer mogu da rizikujem svoju karijeru. Ja sam gazda svoje karijere ako je cijena da ovo bude moja posljednja trka u karijeri, neka bude na Olimpijskim igrama, neka bude zbog mog oca, neću žaliti sigiruno”, rekao je Pešić za RTCG i dodao: “U mislima mi je bio samo moj otac i cijela ta priča od mog djetinjstva, sa mojim bratom i sestrom naravno, ja sam se odavno dokazao kao sportista, to sam sebi dokazao. Ovog puta nije od mene ništa bilo na ovoj stazi, ovo je bilo za sve one koji me vole, koje ja volim i koji cijene ovu žrtvu”, kazao je Darko Pešić. Edited August 3, 2024Aug 3 by MiddleClass
August 3, 2024Aug 3 Crna Gora izgubila od SAD 12:7 i ispala sa igara, nakon što su izgubili na peterce od Grčke i Italije Realno, zaslužili su da prođu prije nego Srbija.
August 3, 2024Aug 3 24 minutes ago, BWA said: Crna Gora izgubila od SAD 12:7 i ispala sa igara, nakon što su izgubili na peterce od Grčke i Italije Realno, zaslužili su da prođu prije nego Srbija. ne znam samo odakle ti optimizam da cemo mi proci
August 3, 2024Aug 3 3 minutes ago, freakns said: ne znam samo odakle ti optimizam da cemo mi proci A nisam optimista uopšte. Međutim, nije nerealno da večeras dobijemo Francusku i izbatrljamo iz grupe na bazi kurca.
August 3, 2024Aug 3 Kakav potop vaterpolista i koliko lose pripremljen mec. Ne znam jesmo li oborili negativan rekord igraca vise 0/10. Debakl!