Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

(Ne)uspesi susednih zemalja

Featured Replies

Ako sam dobro video Bugarska još nema medalju, tuga.

Rumuni i Mađari dobri i skoro identični.

• Replies 183
  • Views 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• MiddleClass
    MiddleClass

• Carolostadien
    Carolostadien

Da probijem led - mislim da Hrvatska po prvi puta nakon 2000. pada s EX YU trona i da ćete ove godine vi biti najuspješniji.   Nas čekaju jako čudne OI u kojima bi da imam svoju kladionicu d

• Roger Sanchez
    Roger Sanchez

Ajme koji gušt     

Posted Images

Mislim da su Bugari obezbedili nešto u boksu. I danas im je rvač prošao u finale.

Mađari mi deluju nešto slabije nego ranije, Rumuni bolje.

Mađari su slabiji, nego inače, ali će biti i ovo dovoljno za prvih 20, čini se. Plivanje im je znatno slabije, odnosno imaju dva plivača svetske klase (Milak, Koš), nesrećnog Nemeta koji je bio četvrti, a plivačice ni od korova. Uzeće na kajaku i kanuu sigurno još nekoliko, kako bi ipak izmerili patku uspešno sa Rumunima. 

Mađari su imali četvrta mesta i u muškoj i u ženskoj drumskoj trci u biciklizmu. U obe trke su za po par cm ostali bez medalje 

Rumuni su već duplirali broj medalja u odnosu na Tokio i Rio, tako da su ovo već jako uspešne Igre za njih. Plus imaju jednu oduzetu medalju u gimnastici.

Mađari će ako ih kajak ne izda ipak biti negde na svom uobičajenom nivou. I meni se činilo da su u plivanju podbacili, ali ipak je to isti učinak kao u Tokiju. U Riju je bilo plodnije™ kad je Hosu izdominirala.

Kad smo kod Mađara i plivanja, ubeđen sam da je Sabo otišao tamo da bi osvajao olimpijske medalje, nije se baš ostvarilo.

Meni deluje da im je plivanje u padu, u ženskoj konkurenciji ne znam da li su dva finala uhvatili, a ranije su skoro u svakoj trci imali predstavnice, ili mi se tako činilo, još se svojski trude Milaka da oteraju u penziju, pošto nije prijemčiv za metode treninga iz 80-ih godina 20. veka. 

Ne može on osvajati olimpijske medalje jer je najbolji u neolimpijskim disciplinama. 50 fly i kratki bazen. U tome je i svetski rekorder.

• Author

Bugarska uze zlato u rvanju, kategorija gde je bio Komarov 

Makedonska tekvondistkinja Miljana Reljic u prvoj rundi pobedila  dvostruku olimpijsku šampionku iz V.Britanije 

na žalost posle je izgubila od LIbanke 

Strucni komentator na Eurosportu je Milica Mandic , kolega je predstavlja Miliza  Džurichich  ,pa mi je 

trebalo malo više da shvatim o kome se radi 

Bugari osvojili bronzu u tekvondu ,devojka iz Irana ,politički migrant ,tražila je azil u Nemačkoj pa nekako završila kod komšija 

Bugarska trenutno ima 5 medalja.

Jednu je osvojio Božidar Andrejev u dizanju tegova, bronza. OK.

Ostalo:

- pomenuta Iranka Kimia Alizadeh u tekvondu

- Ukrajinac Semjon Novikov u rvanju, zlato

- Dagestanac Magomed Ramazanov u rvanju prošao u finale, najmanje srebro

- Kubanac Havijer Ibanjes u boksu, bronza

Svaka čast! 

Edited by Halvard

• Author

Mađarska zlato i bronza 10km plivanje 

Srebro za Sloveniju u kajt surfingu

Jos jedan Latino Bugarin uze zlato u dizanju tegova

• Author

Zlato za bugarsku dizanje tegova. Karlos May Nasar, 20 godina. Postigao je svetski rekord danas a inače je već bio svetski rekorder. Fenomen.... tipa sa 17 godina je oborio seniorski svetski rekord 

• Author
2 minutes ago, Delija67 said:

Jos jedan Latino Bugarin uze zlato u dizanju tegova

Mama Bugarka tata Libanac. Rođen u Parizu

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.