Jump to content

(Ne)uspesi susednih zemalja

Featured Replies

Ako sam dobro video Bugarska još nema medalju, tuga.

Rumuni i Mađari dobri i skoro identični.

• Replies 183
  • Views 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• MiddleClass
    MiddleClass

• Carolostadien
    Carolostadien

Da probijem led - mislim da Hrvatska po prvi puta nakon 2000. pada s EX YU trona i da ćete ove godine vi biti najuspješniji.   Nas čekaju jako čudne OI u kojima bi da imam svoju kladionicu d

• Roger Sanchez
    Roger Sanchez

Ajme koji gušt     

Posted Images

Mislim da su Bugari obezbedili nešto u boksu. I danas im je rvač prošao u finale.

Mađari mi deluju nešto slabije nego ranije, Rumuni bolje.

Mađari su slabiji, nego inače, ali će biti i ovo dovoljno za prvih 20, čini se. Plivanje im je znatno slabije, odnosno imaju dva plivača svetske klase (Milak, Koš), nesrećnog Nemeta koji je bio četvrti, a plivačice ni od korova. Uzeće na kajaku i kanuu sigurno još nekoliko, kako bi ipak izmerili patku uspešno sa Rumunima. 

Mađari su imali četvrta mesta i u muškoj i u ženskoj drumskoj trci u biciklizmu. U obe trke su za po par cm ostali bez medalje 

Rumuni su već duplirali broj medalja u odnosu na Tokio i Rio, tako da su ovo već jako uspešne Igre za njih. Plus imaju jednu oduzetu medalju u gimnastici.

Mađari će ako ih kajak ne izda ipak biti negde na svom uobičajenom nivou. I meni se činilo da su u plivanju podbacili, ali ipak je to isti učinak kao u Tokiju. U Riju je bilo plodnije™ kad je Hosu izdominirala.

Kad smo kod Mađara i plivanja, ubeđen sam da je Sabo otišao tamo da bi osvajao olimpijske medalje, nije se baš ostvarilo.

Meni deluje da im je plivanje u padu, u ženskoj konkurenciji ne znam da li su dva finala uhvatili, a ranije su skoro u svakoj trci imali predstavnice, ili mi se tako činilo, još se svojski trude Milaka da oteraju u penziju, pošto nije prijemčiv za metode treninga iz 80-ih godina 20. veka. 

Ne može on osvajati olimpijske medalje jer je najbolji u neolimpijskim disciplinama. 50 fly i kratki bazen. U tome je i svetski rekorder.

• Author

Bugarska uze zlato u rvanju, kategorija gde je bio Komarov 

Makedonska tekvondistkinja Miljana Reljic u prvoj rundi pobedila  dvostruku olimpijsku šampionku iz V.Britanije 

na žalost posle je izgubila od LIbanke 

Strucni komentator na Eurosportu je Milica Mandic , kolega je predstavlja Miliza  Džurichich  ,pa mi je 

trebalo malo više da shvatim o kome se radi 

Bugari osvojili bronzu u tekvondu ,devojka iz Irana ,politički migrant ,tražila je azil u Nemačkoj pa nekako završila kod komšija 

Bugarska trenutno ima 5 medalja.

Jednu je osvojio Božidar Andrejev u dizanju tegova, bronza. OK.

Ostalo:

- pomenuta Iranka Kimia Alizadeh u tekvondu

- Ukrajinac Semjon Novikov u rvanju, zlato

- Dagestanac Magomed Ramazanov u rvanju prošao u finale, najmanje srebro

- Kubanac Havijer Ibanjes u boksu, bronza

Svaka čast! 

Edited by Halvard

• Author

Mađarska zlato i bronza 10km plivanje 

Srebro za Sloveniju u kajt surfingu

Jos jedan Latino Bugarin uze zlato u dizanju tegova

• Author

Zlato za bugarsku dizanje tegova. Karlos May Nasar, 20 godina. Postigao je svetski rekord danas a inače je već bio svetski rekorder. Fenomen.... tipa sa 17 godina je oborio seniorski svetski rekord 

• Author
2 minutes ago, Delija67 said:

Jos jedan Latino Bugarin uze zlato u dizanju tegova

Mama Bugarka tata Libanac. Rođen u Parizu

Background Picker
Customize Layout