August 7, 2024Aug 7 Ako sam dobro video Bugarska još nema medalju, tuga. Rumuni i Mađari dobri i skoro identični.
August 7, 2024Aug 7 Mislim da su Bugari obezbedili nešto u boksu. I danas im je rvač prošao u finale. Mađari mi deluju nešto slabije nego ranije, Rumuni bolje.
August 7, 2024Aug 7 Mađari su slabiji, nego inače, ali će biti i ovo dovoljno za prvih 20, čini se. Plivanje im je znatno slabije, odnosno imaju dva plivača svetske klase (Milak, Koš), nesrećnog Nemeta koji je bio četvrti, a plivačice ni od korova. Uzeće na kajaku i kanuu sigurno još nekoliko, kako bi ipak izmerili patku uspešno sa Rumunima.
August 7, 2024Aug 7 Mađari su imali četvrta mesta i u muškoj i u ženskoj drumskoj trci u biciklizmu. U obe trke su za po par cm ostali bez medalje
August 7, 2024Aug 7 Rumuni su već duplirali broj medalja u odnosu na Tokio i Rio, tako da su ovo već jako uspešne Igre za njih. Plus imaju jednu oduzetu medalju u gimnastici. Mađari će ako ih kajak ne izda ipak biti negde na svom uobičajenom nivou. I meni se činilo da su u plivanju podbacili, ali ipak je to isti učinak kao u Tokiju. U Riju je bilo plodnije™ kad je Hosu izdominirala. Kad smo kod Mađara i plivanja, ubeđen sam da je Sabo otišao tamo da bi osvajao olimpijske medalje, nije se baš ostvarilo.
August 7, 2024Aug 7 Meni deluje da im je plivanje u padu, u ženskoj konkurenciji ne znam da li su dva finala uhvatili, a ranije su skoro u svakoj trci imali predstavnice, ili mi se tako činilo, još se svojski trude Milaka da oteraju u penziju, pošto nije prijemčiv za metode treninga iz 80-ih godina 20. veka.
August 7, 2024Aug 7 Ne može on osvajati olimpijske medalje jer je najbolji u neolimpijskim disciplinama. 50 fly i kratki bazen. U tome je i svetski rekorder.
August 9, 2024Aug 9 Makedonska tekvondistkinja Miljana Reljic u prvoj rundi pobedila dvostruku olimpijsku šampionku iz V.Britanije na žalost posle je izgubila od LIbanke Strucni komentator na Eurosportu je Milica Mandic , kolega je predstavlja Miliza Džurichich ,pa mi je trebalo malo više da shvatim o kome se radi Bugari osvojili bronzu u tekvondu ,devojka iz Irana ,politički migrant ,tražila je azil u Nemačkoj pa nekako završila kod komšija
August 9, 2024Aug 9 Bugarska trenutno ima 5 medalja. Jednu je osvojio Božidar Andrejev u dizanju tegova, bronza. OK. Ostalo: - pomenuta Iranka Kimia Alizadeh u tekvondu - Ukrajinac Semjon Novikov u rvanju, zlato - Dagestanac Magomed Ramazanov u rvanju prošao u finale, najmanje srebro - Kubanac Havijer Ibanjes u boksu, bronza Svaka čast! Edited August 9, 2024Aug 9 by Halvard
August 9, 2024Aug 9 Author Zlato za bugarsku dizanje tegova. Karlos May Nasar, 20 godina. Postigao je svetski rekord danas a inače je već bio svetski rekorder. Fenomen.... tipa sa 17 godina je oborio seniorski svetski rekord
August 9, 2024Aug 9 Author 2 minutes ago, Delija67 said: Jos jedan Latino Bugarin uze zlato u dizanju tegova Mama Bugarka tata Libanac. Rođen u Parizu