Jump to content

Srbija u Parizu, učesnici i očekivanja

Featured Replies

Ima li negde lista svih nasih ucesnika?

• Replies 266
  • Views 15.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mislim da sam na drugoj temi pisao šta sam očekivao ali zaključiću na ovoj.    Očekivao sam da nam je 7 neki max.   Streljaštvo done Košarka done Tenis done Borilačk

• Milica Zabic      Nisam neki ljubitelj ovog meme-a, ali ovde prosto bode oci  

• A problem je što za nošenje zastave moraš biti ispred, a ne na kraju.

Posted Images

Mrsko mi je da spominjem ove kao novine ali možda nekog i zanima:

U četvrtak - 25. jula, luksuzni poklon na 48 strana!
Od Akropolja do Ajfela...

Istorija, zanimljivosti, brojke, svi naši uspesi... radosti i tuge, rasporedi takmičenja i priče koje nikad i nigde niste pročitali do sada - na jednom mestu, U SPECIJALNOM POKLON DODATKU POLITIKE I ŽURNALA

Evo da okačimo i snimak Adrijaninog rekorda :)

Koga zanima koliko 

medalja osvajamo na OI ima u 10 na rts-u sve uz davanje zastave a možda bude i neka analiza Amera u košarci.

• Author
17 minutes ago, sasha said:

Koga zanima koliko 

medalja osvajamo na OI ima u 10 na rts-u sve uz davanje zastave a možda bude i neka analiza Amera u košarci.

Al si me zajebo da gledam ove teleće glave. Upravo čupaju Maljkovića iz bulje teleće glave broj dva :D

Boza Maljkovic, iliti kako se kvalitetno posrati po sopstvenoj karijeri u zivom prenosu. 

Edited by MeanM@

U prostoriji 50-100 talentovanih ljudi od kojih je svaki u proseku bolji bar od 1000 drugih u sferi svog sporta, a medju svima njima pogrbljena karikatura koja ni u cemu nije ni od koga bolja.  Jos svojom fizickom pojavom oslikava bes sto je totalni antitalenat za sve.
Nekako je lepo videti ga u ovakvom izdanju. 

Sve izgubili dabogda..

Ne bi bilo loše da Đoković osvoji medalju.

Onaj Ma Long nikad ne podbaci.

Vise vredi da Djokovic jednom u zivotu istupi i kaze teraj se Vucicu u pizdu materinu, necu ti dozvoliti da unistavas moju zemlju, nego sve osvojene medalje i gren slemovi..

1 hour ago, Jimmy Kowalski said:

Sve izgubili dabogda..

To je već rešeno, stigao je da izmaleriše sve. Neće ni jednu medalju da uzmu:

Predsednik olimpijcima uručio zastavu; Vučić: "Imam tremu – očekujem žetvu medalja"

And here we go again :rolleyes:

Vaterpolo spisak za oi:

Radoslav Filipović, Vladimir Mišović (golmani), Dušan Mandić, Strahinja Rašović, Sava Ranđelović, Miloš Ćuk, Nikola Dedović, Radomir Drašović, Nikola Jakšić, Nemanja Ubović, Nemanja Vico, Petar Jakšić i Viktor Rašović.

U grupi sa Australijom, Japanom, Španijom Francuskom i Mađarskom.

Prva 4 idu u 1/4 finale i ukrštaju sa prva 4 iz grupe SAD, Hrvatska, Grčka, Italija, Crna Gora i Rumunija.

Background Picker
Customize Layout