July 16, 2024Jul 16 @Fakundo Sava ovo je sa njenog IG naloga The Olympic dream is buried. I guess it's not meant to be. When everything starts revolving around resources, privileges, influence and also nationality, it gets extra hard to be amongst the best when one comes from a small country, lives abroad and tries to adapt. I gave it all I had, all I could possibly do.
July 16, 2024Jul 16 Povredila se Ivana Španović, videćemo koliko ozbiljno https://www.b92.net/sport/atletika/vesti/40368/ivana-spanovic-se-povredila-pred-oi-u-parizu-lose-vesti-za-srbiju/vest
July 16, 2024Jul 16 krštenica uzima danak Pih, iako je vučićevka, voleo bih da se oprosti medaljom sa OI
July 16, 2024Jul 16 E jbg. Ima još vremena do atletskih takmičenja, ako nije ozbiljno može da se pokrpi, pogotovo što nema više za šta da se čuva i može da rizikuje. Samo što ova forma baš ne obećava; 6,17 pa 6,29, to je zaista previše ispod njenog nivoa. Kako sad stvari stoje, ako uopšte nastupi na OI, cilj je finale, a tamo onda da se juri taj jedan skok za medalju. Inače, nije vučićevka i uopšte mi nije jasno zašto taj glupi mit odbija da umre.
July 16, 2024Jul 16 Ma i da jeste. Pogotovo u tim malim sportovima očekivati od mahom neobrazovanih ili skromno obrazovanih da dižu glas je van pameti.
July 16, 2024Jul 16 11 hours ago, Halvard said: E jbg. Ima još vremena do atletskih takmičenja, ako nije ozbiljno može da se pokrpi, pogotovo što nema više za šta da se čuva i može da rizikuje. Samo što ova forma baš ne obećava; 6,17 pa 6,29, to je zaista previše ispod njenog nivoa. Kako sad stvari stoje, ako uopšte nastupi na OI, cilj je finale, a tamo onda da se juri taj jedan skok za medalju. Inače, nije vučićevka i uopšte mi nije jasno zašto taj glupi mit odbija da umre. ona je to za Vucica objasnila, ali jbg, vole ljudi da joj naturaju na nos. pogotovo kad ne uzme zlato, onda svaka pracka koja sedi u fotelji i zdere pivo i zna kako bi on skocio 8.70, samo da ga nije mrzelo nadje razlog da se posere po njoj a da ne bude "kokosko jedna, numes ni 7.50 da skocis" sto se tice Olimpijskih igara, to je gotovo... ne mozes da se ne takmicis godinu dana, pa samo dodjes i pobedis. ne ide tako. povreda je samo dodatak na lose rezultate. sanirace ona to, ima vise od 3 nedelje do kvalifikacija, ali i nedelju dana bez treninga u ovom momentu je katastrofa... u Tokiju je uspela da izvuce 6.90 i to je bilo cudo, jer je povreda sjebala tokom priprema... ovaj put, veliko je pitanje da li ce imati i 6.70. doduse, sta god da uradi, od mene ima najveci naklon ikada. najveca sportistkinja Srbije ikada, i to bez premca ma kolko da volim Sonju Petrovic i Tijanu Boskovic
July 16, 2024Jul 16 Meni je od početka bio čudan taj njen plan da se uopšte ne takmiči u olimpijskoj godini. Nikada ona nije bila Britni Ris koja je mogla da iskulira čitavu sezonu i onda se pojavi na SP/OI i uz 4 prestupa ubode taj jedan skok od 7.20 za zlato. Ivana je oduvek bila takmičarka kontinuiteta, njoj su prijala takmičenja i što je više nastupala, to je bila sve bolja. S druge strane, i ona i Obradović već imaju toliko iskustva i prosto mi je neverovatno da ne znaju šta rade i zašto, tako da nisam ni previše dovodio u pitanje u ovu odluku. Ona je anti-Dragutin Topić i sigurno ne planira da završi karijeru 19. mestom u kvalifikacijama. Ako se pojavi u Parizu, znači da veruje da može do medalje. Sad to zaista deluje teško dostižno, ali s druge strane, više nema nikakvih kalkulacija ni zadrške, ako je fizički OK, može da nastupi potpuno rasterećena. I možda tako može da izvuče još taj jedan skok koji donosi medalju. Edited July 16, 2024Jul 16 by Halvard
July 20, 2024Jul 20 Popular Post Vilagoš postavila novi državni rekord na mitingu Dijamantske lige u Londonu, 65,58 m. Popravila za više od metar. Obećava za OI. Ovo je već rezultat za napad za medalju.
July 20, 2024Jul 20 1 minute ago, Halvard said: Vilagoš postavila novi državni rekord na mitingu Dijamantske lige u Londonu, 65,58 m. Popravila za više od metar. Obećava za OI. Ovo je već rezultat za napad za medalju. Upravo odgledala reprizu njenog bacanja. Devojka baca sa osmehom, i lakoćomm, bez treme. Ovo je sada već ozbilan rezultat, možda na OI baci i dalje.
July 20, 2024Jul 20 Author 8 minutes ago, Halvard said: Vilagoš postavila novi državni rekord na mitingu Dijamantske lige u Londonu, 65,58 m. Popravila za više od metar. Obećava za OI. Ovo je već rezultat za napad za medalju. Opa, pre nedelju dana u Monaku jedva do 58m dobacila. Očekivao sam baš u olimpijskoj godini hitac preko 65 metara po nekom planu razvoja koji sam pravio još pre dve godine.. mislio sam da će prošlogodišnja povreda da je uspori
July 20, 2024Jul 20 7 minutes ago, arheolog1981 said: Ajde nek neko meni neukom okači video hica, ja ga ne mogu naći Evo ti ovde https://sportklub.n1info.rs/atletika/nizu-se-rekordi-adriana-vilagos-ponovo-nadmasila-sebe/
July 20, 2024Jul 20 Author 1 minute ago, Halvard said: Evo ti ovde https://sportklub.n1info.rs/atletika/nizu-se-rekordi-adriana-vilagos-ponovo-nadmasila-sebe/ Hvala
July 20, 2024Jul 20 36 minutes ago, arheolog1981 said: Opa, pre nedelju dana u Monaku jedva do 58m dobacila. Očekivao sam baš u olimpijskoj godini hitac preko 65 metara po nekom planu razvoja koji sam pravio još pre dve godine.. mislio sam da će prošlogodišnja povreda da je uspori Jedino me ta nekonstantnost malo brine, ili ne dobaci do 60 m ili obori lični rekord, nema sredine Zato su u Parizu kvalifikacije strašno bitne, trebalo bi da u tri hica ima oko 60 m, to će biti dovoljno za finale. Tamo onda svašta može da bude. Edited July 20, 2024Jul 20 by Halvard