Jump to content

Srbija u Parizu, učesnici i očekivanja

Featured Replies

1 hour ago, arheolog1981 said:

Gde gledaš te liste? World athletics pa neki poseban deo?

Da, na njihovom sajtu: Stats Zone -> Road to Paris 24.

• Replies 266
  • Views 15.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mislim da sam na drugoj temi pisao šta sam očekivao ali zaključiću na ovoj.    Očekivao sam da nam je 7 neki max.   Streljaštvo done Košarka done Tenis done Borilačk

• Milica Zabic      Nisam neki ljubitelj ovog meme-a, ali ovde prosto bode oci  

• A problem je što za nošenje zastave moraš biti ispred, a ne na kraju.

Posted Images

13 hours ago, Halvard said:

A sad vidim da je Kolašinac na poslednjem mestu koje vodi preko rang liste, stvarno bi bio show da ponovo ide. :jerry:

Upao na budžet.

• Author

Pogrešan topik...

Edited by arheolog1981

GRAyU8vaUAA4Msr?format=jpg&name=small

Slovenci sad poceli i odbojku da igraju? Daj bre, kam gi smucanje i bob trosed

Vala baš, deru nas u fudbalu, košarci i odbojci, red je da im se revanširamo u hokeju.

Žene su u grupi sa USA, Francuskom i Kinom koliko vidim... moglo je i gore.

Edited by Tinman

13 hours ago, 189- said:

GRAyU8vaUAA4Msr?format=jpg&name=small

Koliko najboljih četvrtih ide dalje?

:Jova:

22 hours ago, MocaVukotic said:

Slovenci sad poceli i odbojku da igraju? Daj bre, kam gi smucanje i bob trosed

Dobili pre nekoliko dana Italiju, trener Italijan, znaju oni i finala igrati... 

• Author
On 25. 6. 2024. at 16:24, Halvard said:

Elzan Bibić će po svemu sudeći biti prvi ispod crte za učešće na 5000 m :isuse:

Baš bi bio bedak da tako izvisi.

Etiopljani carevi, na 5000m njih četvorica imaju vreme među pet najboljih na svetu tako da ovaj četvrti Etiopljanin gleda OI od kuće 

On 25. 6. 2024. at 23:41, Halvard said:

Jbt, i Strahinja Jovančević prvi ispod crte u skoku u dalj. Mada, on se povredio na EP, pitanje je da li bi bio spreman da učestvuje.

Armin Sinančević bi trebalo da je siguran u bacanju kugle, mada je već dugo daleko od bilo kakve forme.

A sad vidim da je Kolašinac na poslednjem mestu koje vodi preko rang liste, stvarno bi bio show da ponovo ide. :jerry:

Sinancevic se povredio na pocetku priprema ove sezone. Cak i da ode, to ce biti mucenje, on tesko da ima 20:50, a kamoli neki ozbiljniji rezultat.

Kolasinac je bacio 19M na EP. Ako ga bas bude islo, moze da baci 19:50 na OI. Covek je u zivotnoj formi bio 2012 kad je otisao u finale OI u Londonu i bacao blizu 21M. Sve rezultate nakon toga mu je SNS merio, pa van Srbije jedva prebacivao 20M. Steta, jer on je 2012. tek ulazio u prime. Da je nastavio ozbiljno da se bavi atletikom umesto politikom, u Riu bi doziveo vrhunac... ovako ce ostati zaboravljena podguzna muva. Ogromna je steta za njega i Bekrica, sta su napravili od karijere. Mada je Bekric odustao kao covek, a ovaj se slihta i ponizava

On 26. 6. 2024. at 22:49, Tinman said:

Žene su u grupi sa USA, Francuskom i Kinom koliko vidim... moglo je i gore.

moglo i gore i bolje.

mi smo bili u najslabijem sesiru jer ladimo jaja u ligi nacija, grand priju i slicnim izmisljotinama. od 2016. Srbija ima srebro i bronzu na OI, zlato na oba SP i po dva zlata i srebra na EP. ne samo da nam niko nije ni prici, vec jedna Holandija koja na svim tim takmicenjima ima 1 bronzu na EP je ispred nas... tako da smo mogli dobiti Brazil, Tursku(cenim da je Turska sa Vargas gori protivnik i od USA) i Kinu a onda bi se cesali i gde nas ne svrbi

takodje, nakon grupne faze, bice poslozena tabela, pa ce onda da se ulazi u 1/4 finale. tako da se lako moze desiti da u 1/4 finalu opet igramo sa nekim iz nase grupe. ako dodjemo do 1/4 finala, sto se iskreno nadam, jer u grupi C su Turska, Italija, Holandija i Dominikana. Turska i Italija bi trebalo lagano da rese ove dve, a Dominikana i Holandija su svakako mnogo blize nego sto je Francuska bilo kome iz nase grupe

Svaka čast Friče, mislio sam da ni igračice same nisu upoznate ovoliko u materiju ženske odbojke.

• Author

Kolašinac ipak bez OI. Bacio je na prvenstvu Srbije 18.50 i pretekla su ga dvojica pošto su ovaj vikend bila svuda državna takmičenja 

Background Picker
Customize Layout