Jump to content

Srbija u Parizu, učesnici i očekivanja

Featured Replies

Meni su prva asocijacija na odbojku Brazil i Kuba, i zenski i muski, nezavisno od svih plasmana i titula.

• Replies 266
  • Views 15.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mislim da sam na drugoj temi pisao šta sam očekivao ali zaključiću na ovoj.    Očekivao sam da nam je 7 neki max.   Streljaštvo done Košarka done Tenis done Borilačk

• Milica Zabic      Nisam neki ljubitelj ovog meme-a, ali ovde prosto bode oci  

• A problem je što za nošenje zastave moraš biti ispred, a ne na kraju.

Posted Images

• Author

Kubi tradicionalno igrači i igračice odlaze u druge zemlje, jedan od najboljih igrača sveta godinama igra za Poljsku a kod žena jedna od najboljih za Tursku... što kaže onaj debeli Bosanac to je što sam upratio 

• Author

Kakva trka na 100m slobodno, Popovići na 8 stotih od svetskog rekorda, 46.88 a Barna treći 47.66. Čini mi se da mu je ovo najbolji rezultat u karijeri 

Jeste, prethodni rekord na 100m slobodno mu je bilo vreme iz Tokija 47.94...

Edited by arheolog1981

@arheolog1981 daj dajdžest verziju

čemu se možemo nadati

🥇?

🥈?

🥉?

• Author
1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:

@arheolog1981 daj dajdžest verziju

čemu se možemo nadati

🥇?

🥈?

🥉?

Finalu u najboljem slučaju... i to ako ovako nastavi da pliva. Elitna plivačka dsiciplina, to bi za naše plivanje bio neverovatan uspeh 

4 hours ago, ronin said:

Ubit će mas Kubanci ko granom...

Pobedili smo Kubu 3:2

2 minutes ago, arheolog1981 said:

Finalu u najboljem slučaju... i to ako ovako nastavi da pliva. Elitna plivačka dsiciplina, to bi za naše plivanje bio neverovatan uspeh 

mislio sam na celoj olimpijadi

Pobedismo Kubu, a kada sam pogledala na trenutak, ovi su ubedljivo vodili

• Author
1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:

mislio sam na celoj olimpijadi

5 zlata, 3 srebra i 4 bronze :)

Neću da imenujem od koga šta očekujem jer sam maler kao Ted :D

Jesu li Kecmanović i Đere objasnili zašto su odbili učešće? Mislim, ok, tenis je specifičan sport, ali brate ukazuje ti se šansa, još Pariz, obojica šljakaši, pa šta je bolje od toga, ATP250 Los Kabos?

Edited by Malvo

Kecmanović bi svakako ispao u prvom kolu. Đere se još uvek oporavlja posle operacije.

Vidim da ce Lupulesku prezime da nas ponovo predstavlja na OI u stonom tenisu..

Edited by Jimmy Kowalski

Ali nisu rođaci, odnosno daleki su rođaci najverovatnije. Ona je isto iz Uzdina, a inače rođeni brat od Ilije Lupuleskua joj je bio trener dugo. Kvalifikovala se zahvaljujući dobrom rezultatu na turniru u Saudijskoj Arabiji, pre toga su OI delovale baš daleko. 

• Author
  • Popular Post

Barna u štafeti 4x100m slobodno otplivao poslednju deonicu 46.86, što je izjednačen drugi najbolji rezultat na svetu svih vremena na 100 slobodno (svetski rekord Kineza iz ove godine je 46.80). Kinez je taj svetski rekord isto isplivao u štafeti tako da će ovaj rezultat biti priznat kao drugi najbolji u istoriji nema sumnje. Deli drugo mesto sa Rumunom Popovićem koji isto ima 46.86 a juče je plivao 46.88 u finalu :)

• Author

Ispravka, Kinez je ipak svetski rekord postigao u prvoj izmeni i zato važi... u svakom slučaju je ovo strašno dobar rezultat 

Background Picker
Customize Layout