June 18, 2024Jun 18 Author Just now, Shan Jan said: Kakve sanse dajete Topicevoj cerci? Koliko vidim maltene jos dete a samo rusi rekorde a i deluje da ima tu koncentraciju i veru u sebe koja krasi sampione Sem Mahučik i možda australijanke Olyslagers sa svima može da se nosi... ove su za sad daleko ispred. Videćemo koliko su neevropljanke spremne i da li Ruskinje učestvuju ali može Topić do medalje... samo verujem da će morati 2 metra da preskoči
June 18, 2024Jun 18 Obe naše devojke i Angelina Topić i Vilagoš da bi osvojile medalju moraju da nadmaše sebe i to poprilično. Da li to imaju u sebi, imaju sigurno. Obe imaju stav šampionki.
June 18, 2024Jun 18 24 minutes ago, Arkadija said: Obe naše devojke i Angelina Topić i Vilagoš da bi osvojile medalju moraju da nadmaše sebe i to poprilično. Da li to imaju u sebi, imaju sigurno. Obe imaju stav šampionki. Jel to vazi i za Spanovicku, pitam, ne znam kako stoji njen rezultat u odnosu na konkurenciju?¡
June 18, 2024Jun 18 Author 1 hour ago, BWA said: Jel putuju oni naši "brzi" hodači? To smo batalili srećom Ko će da šeta na ovu vrućinu
June 18, 2024Jun 18 2 hours ago, Lancia said: Jel to vazi i za Spanovicku, pitam, ne znam kako stoji njen rezultat u odnosu na konkurenciju?¡ Nije nastupala ove sezone. Ako bude maksimalno fizički spremna, zna se, skok preko 7 m i medalja. S obzirom da joj je ovo poslednje takmičenje u karijeri, siguran sam da ne planira da ga završi sa skokom od 6,55 i ispadanjem u kvalifikacijama, te da neće ni doći u Pariz ako nije u top formi. Verujem da zna šta radi
June 18, 2024Jun 18 31 minutes ago, BWA said: To su bile legende. Uvijek zadnji. Braća Filipović mislim da su češće odustajali nego završavali trku (kao poslednji)
June 18, 2024Jun 18 Author Andrej Barna je pre sat vremena plivao polufinale prvenstva Evrope u Beogradu na 100 slobodno. Prvi u svojoj grupi sa 48.04, drugo vreme pred finale iza Rumuna Popovića Barna je tu negde blizu kvaliteta za finale OI, bio je deveti u Tokiju sa rekordom Srbije
June 19, 2024Jun 19 Upravo završen žreb za turnir odbojkašica, naše su u grupi sa Francuskom, SAD i Kinom. Nismo baš morali da izvučemo i Kinu i SAD, ali moglo je i gore, da nam umesto Francuske dođe Brazil. Po ovom sistemu takmičenja glavno je izaći iz grupe, onda je manje-više svejedno.
June 19, 2024Jun 19 Odbojkaši igraju danas sa Kubom u Ligi nacija. Šta treba da urade do kraja da bi se plasirali? Igraju još sa Turskom, Poljskom i Slovenijom.
June 19, 2024Jun 19 Gleda se rang lista, na kojoj smo ih nedavno prestigli. Zavisi i od njihovih rezultata. Oni su jedini konkurenti, a ako izgubimo danas, koliko sam razumeo, šanse su nam minimalne (pretpostavljam da imaju lakši ostatak rasporeda).
June 19, 2024Jun 19 Jebem li ga, meni drugarica (ne znam nikog ko se bolje razume) veli da smo blagi favoriti. Alo otprilike smo nepredvidivi i mi i oni.