August 7, 2024Aug 7 Author Da mi je neko rekao da od naše 4 devojke u atletici nećemo imati nijednu učesnicu finala slatko bih se nasmejao i pristao na opkladu u bilo šta...
August 7, 2024Aug 7 Author 7 minutes ago, MocaVukotic said: Neki su pisali i o uzimanju 2 medalje Ja sam maštao o tri... i sve je to imalo osnova. Al jbg
August 7, 2024Aug 7 rekoh vec, ali ja sam ubedjen da bi angelina uzela bar bronzu. konkurencija osim ukrajinke je bas mrsavo koplje je uvek random takmicenje, kao sto smo videli i danas pre podne. gledajuci ovogodisnje rezultate, nije bilo ludo da se bar uzme bronza. od ivane nisam ocekivao nista specijalno tako da i nisam previse razocaran. i samo ispravka, imamo jedno finale
August 7, 2024Aug 7 5 minutes ago, arheolog1981 said: Ja sam maštao o tri... i sve je to imalo osnova. Al jbg A to si ti bio? A ja sam bese rekao da je cela SFRJ u svojoj istoriji uzela ukupno 2 medalje... Spanovic je dosla da se pojavi, ova druga skakacica prosto nema daljinu u nogama, ova mala sa kopljem toliko dekoncentrisana da baca u poslednjem pokusaju 49m,sta trk reci za malu topicku, povreda na zagrevanju, sve to je krajnje neozbiljno
August 7, 2024Aug 7 A šta je tačno bilo čudno u očekivanju da aktuelna svetska šampionka osvoji olimpijsku medalju? Naravno, kad je postalo jasno u kakvom je zapravo stanju, bila je to druga priča. Ja sam se zeznuo jer sam bio ubeđen da nema šanse da se ona pojavi tek tako da bi učestvovala, ali eto, Ivana je očigledno drugačije razmišljala, ima i pravo na to na kraju krajeva, plasman na OI je pošteno izborila. Topić cele sezone rutinski preskače visinu koja je bila dovoljna za bronzu. Ako ćemo da je krivimo što se povredila na zagrevanju, onda jbg. Vilagoš je pre manje od mesec dana bacila preko 65 m i to ne u Sremskoj Mitrovici nego na mitingu Dijamantske lige. Prethodno postavila lični rekord na EP. Ako to nije dokaz dobre forme, onda stvarno ne znam šta jeste. Danas jeste bila loša, pogotovo je poslednji hitac bio očajan, ali opet - da neke takmičarke nisu premašile (u bukvalnom smislu ) sva očekivanja, ušla bi u finale, to bi bio novi dan, verovatno i manje nervoze, ko zna šta bi bilo, pogotovo da je imala 6 pokušaja. Od Gardašević niko i nije očekivao ništa. Edited August 7, 2024Aug 7 by Halvard
August 7, 2024Aug 7 Author 3 minutes ago, Halvard said: Danas jeste bila loša, pogotovo je poslednji hitac bio očajan Prvi je bio tehnički vrlo loš a najduži na kraju. Koplje uopšte nije letelo pravo, da je samo to dobro izbacila... al jbg da baba ima točkove bila bi bicikl
August 7, 2024Aug 7 6 minutes ago, Halvard said: A šta je tačno bilo čudno u očekivanju da aktuelna svetska šampionka osvoji olimpijsku medalju? Naravno, kad je postalo jasno u kakvom je zapravo stanju, bila je to druga priča. Ja sam se zeznuo jer sam bio ubeđen da nema šanse da se ona pojavi tek tako da bi učestvovala, ali eto, Ivana je očigledno drugačije razmišljala, ima i pravo na to na kraju krajeva, plasman na OI je pošteno izborila. Topić cele sezone rutinski preskače visinu koja je bila dovoljna za bronzu. Ako čemo da je krivimo što se povredila na zagrevanju, onda jbg. Vilagoš je pre manje od mesec dana bacila preko 65 m i to ne u Sremskoj Mitrovici nego na mitingu Dijamantske lige. Prethodno postavila lični rekord na EP. Ako to nije dokaz dobre forme, onda stvarno ne znam šta jeste. Danas jeste bila loša, pogotovo je poslednji hitac bio očajan, ali opet - da neke takmičarke nisu premašile (u bukvalnom smislu ) sva očekivanja, ušla bi u finale, to bi bio novi dan, verovatno i manje nervoze, ko zna šta bi bilo, pogotovo da je imala 6 pokušaja. Od Gardašević niko i nije očekivao ništa. Ja samo mislim da je svetsko prvenstvo i dijamantska liga jedna stvar, a olimpijske igre skroz druga, na OI moras da budes ekstremno pazljiv i na zagrevanju. Ne bih da se svadjam ili da ispadne da ih sad nesto mnogo kritikujem (pogotovo ne spanovic i topic) , i sam sam se nadao potajno bar jednoj medalji, ali na kraju je ceo nas atletski paket ispao totalno neozbiljan, sa sve ovim deckom sto je trcao na 5000 minut slabije od svog najboljeg vremena
August 8, 2024Aug 8 Ma OK, razumem i tvoj stav, samo ne mislim da je preterano to što se raspravljalo o mogućnosti da se osvoje dve, pa i tri medalje. Naravno da je olimpijsku medalju najteže osvojiti i nikada nije garantovana, videli smo šta se desilo Ingebritsenu pre neko veče ili recimo Kristijanu Čehu večeras, ali prosto neki reper moraš imati, a po svim parametrima su i Topić i Vilagoš ovogodišnjim rezultatima bili u krugu kandidata. Za Ivanu valjda ne treba objašnjavati zašto se računalo na nju, na svakom takmičenju na kom se pojavila od 2013. bila je u finalu, i kad ne bi osvojila medalju, od nje nju je delilo nekoliko cm. Naravno, kad se saznalo kakvo je njeno fizičko stanje, priča se promenila. Što se Bibića tiče, to je već sistemski problem. Svi naši srednje- i dugoprugaši su iz Zilkićeve škole, a on jednostavno ne zna da ih nauči kako se trči taktički, Uvek, ali baš uvek se pogube, zaglave u sredini grupe, blokiraju ih. Ako ima neko ko će da povuče tempo, možda i liči na nešto, čim je trka uspavanka, piši propalo. Uvek bilo. Inače, Hrvatskoj se takav savršen scenario kakvom smo se nadali i dogodio u realnosti u Riju. Ok, Sandra je tad bila na apsolutnom vrhuncu forme, ostala bi bez zlata jedino da joj ruka otpadne. Ali zato je Sara Kolak imala hitac kakav joj se u životu nije dogodio i za koji nije imala objašnjenje, a koji joj je doneo zlato, a Blanka je na jednoj nozi iskoristila to što je konkurencija u visu bila nikad jadnija da se nekako dokopa bronze. Edited August 8, 2024Aug 8 by Halvard
August 8, 2024Aug 8 Sad je i u teoriji maksimalan broj medalja koji možemo da osvojimo 5, pod uslovom da Cabolov poludi u rvanju i uradi nešto. Not likely. Jbt, ko bi rekao da će baš vaterpolo možda makar donekle popraviti stvari.
August 8, 2024Aug 8 1 minute ago, Halvard said: Sad je i u teoriji maksimalan broj medalja koji možemo da osvojimo 5, pod uslovom da Cabolov poludi u rvanju i uradi nešto. Not likely. Jbt, ko bi rekao da će baš vaterpolo možda makar donekle popraviti stvari. Aleksandra Perišić?