August 5, 2024Aug 5 22 minutes ago, BWA said: Ne mora da znači. Komarov sigurno može do medalje, možda i još neko iznenadi. IMO Komarov je inače imao veće šanse od Mićića, ali sranje je svakako. Ne pamtim da nam se ikada desilo da se tri kandidata za medalju povrede pred same OI, pakao. Sad stvarno očekujem da Ivana objavi da se povlači. A naravno da niko neće iznenaditi, niko nikad ne iznenadi. Osim Sebića u Tokiju, time smo ispunili kvotu iznenađenja bar do Brizbejna.
August 5, 2024Aug 5 Author 17 minutes ago, Halvard said: A naravno da niko neće iznenaditi, niko nikad ne iznenadi. Osim Sebića u Tokiju, time smo ispunili kvotu iznenađenja bar do Brizbejna. Od sad ću da držim jezik za zubima za svaku sledeću olimpijadu Nema više prognoze pa šta bude
August 5, 2024Aug 5 3 hours ago, arheolog1981 said: Podseti me Mrzi me da trazim. Ti si tvrdio da bi bilo bolje da Angelina proba da preskoci 198 pa kud opanci tom i dzeri. Ja sam rekao da je bolje da se nista ne prepusti slucaju i da je pametnije da preskoci 195 i osigura makar neku visinu, da se ne bi desilo da izvisi totalno. Nisi se slozio kad ono, 195 bi dovoljno za bronzu.
August 5, 2024Aug 5 Author 19 minutes ago, Meduzalem said: Mrzi me da trazim. Ti si tvrdio da bi bilo bolje da Angelina proba da preskoci 198 pa kud opanci tom i dzeri. Ja sam rekao da je bolje da se nista ne prepusti slucaju i da je pametnije da preskoci 195 i osigura makar neku visinu, da se ne bi desilo da izvisi totalno. Nisi se slozio kad ono, 195 bi dovoljno za bronzu. Aha, da. Jutro pre finala sam i sam napisao da će 195 biti dovoljno za bronzu. Nema ko da preskoči, baš je tanka konkurencija
August 5, 2024Aug 5 1 hour ago, Halvard said: naravno da niko neće iznenaditi, niko nikad ne iznenadi. Osim Sebića u Tokiju, time smo ispunili kvotu iznenađenja bar do Brizbejna. Brt mi još odplaćujemo onu Ivošev
August 5, 2024Aug 5 3 hours ago, Halvard said: IMO Komarov je inače imao veće šanse od Mićića, ali sranje je svakako. Ne pamtim da nam se ikada desilo da se tri kandidata za medalju povrede pred same OI, pakao. Sad stvarno očekujem da Ivana objavi da se povlači. A naravno da niko neće iznenaditi, niko nikad ne iznenadi. Osim Sebića u Tokiju, time smo ispunili kvotu iznenađenja bar do Brizbejna. zaboravio si i da se Kolasinac povredio pa nije izborio plasman na OI
August 5, 2024Aug 5 Just now, 189- said: nas rvac upravo fajtuje na rts1 šta ti je utisak malera i bledunjavih rezultata....pročitao sam da naš rvač upravo fejluje na rts1
August 5, 2024Aug 5 5 minutes ago, Ted said: šta ti je utisak malera i bledunjavih rezultata....pročitao sam da naš rvač upravo fejluje na rts1 a?
August 5, 2024Aug 5 4 hours ago, freakns said: zaboravio si i da se Kolasinac povredio pa nije izborio plasman na OI Pa da, realno je najveće iznenađenje ovih OI to što se on nije nekako progurao.
August 6, 2024Aug 6 Najrealnija medalja bi bila bronzana za košarkaše, a čak i oni imaju možda do 60% šansi protiv Australije u 1/4, a onda verovatno oko 45% protiv Nemačke/Kanade za bronzu. Tj. obe ekipe su kvalitetnije od nas, s tim što mi imamo najboljeg igrača.