August 4, 2024Aug 4 Just now, Fakundo Sava said: Topići su baksuzi za olimpijske igre Ali zato u LA dve medalje, Nikola i Angelina.
August 4, 2024Aug 4 Author 5 minutes ago, Milošica said: Ali zato u LA dve medalje, Nikola i Angelina. Omašio foru Edited August 4, 2024Aug 4 by arheolog1981
August 4, 2024Aug 4 Author 1 hour ago, arheolog1981 said: Omašio foru Nisam razjasnio na vreme, mislio sam da piše Dragutin i Angelina pa sam napisao Dragutin da učestvuje u BMX natjecanjima
August 4, 2024Aug 4 Jbg, mogli smo možda sad da imamo 4 medalje, da Topić nije doživela bizarnu povredu i da čovek nije prestao da vesla pred ciljem. Čudan je nekako osećaj, bilo je realno da imamo dve medalje posle prve nedelje, to da su obe zlatne je i preko očekivanja. Svejedno se čini da smo podbacili, verovatno jer nemamo nikakav momentum. U ekipnim sportovima smo došli do toga da je maksimum bronza košarkaša; Ivana Španović povređena. I dalje verujem u Komarova u rvanju, ali kako sada stvari stoje, i 5 medalja će biti super.
August 4, 2024Aug 4 da kosarkasi dobiju usa i osvoje zlato, pored djokovicevog zlata, ovo ce biti najuspesnije OI ikad strelcima naravno svaka cast, dostojni naslednici jasne sekaric steta za angelinu, ali taman da vilagos uzme medalju, nije ni bilo realno obe odmah na ovim OI
August 4, 2024Aug 4 koje su sanse uopste da vilagos uzme medalju? steta za angelinu, po onome sto smo videli u finalu veceras uzela bi bronzu verovatno
August 5, 2024Aug 5 7 hours ago, MiddleClass said: Jbt, 195cm bilo dovoljno za bronzu u skoku u vis. Steta za Dragutinku @arheolog1981 Sećaš se o čemu smo pričali?
August 5, 2024Aug 5 Author Igre za zaborav po pehovima. Sve čekam da Ivana Španović objavi da ne nastupa ili izađe na zaletište, proba skok i povuče se...
August 5, 2024Aug 5 Author 4 hours ago, Meduzalem said: @arheolog1981 Sećaš se o čemu smo pričali? Podseti me
August 5, 2024Aug 5 1 minute ago, sasailic said: Povukao se Micic. To je to sto se tice medalja. Ne mora da znači. Komarov sigurno može do medalje, možda i još neko iznenadi.