Jump to content

Srbija u Parizu, učesnici i očekivanja

Featured Replies

brat moj napaćeni

• Replies 266
  • Views 15.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mislim da sam na drugoj temi pisao šta sam očekivao ali zaključiću na ovoj.    Očekivao sam da nam je 7 neki max.   Streljaštvo done Košarka done Tenis done Borilačk

• Milica Zabic      Nisam neki ljubitelj ovog meme-a, ali ovde prosto bode oci  

• A problem je što za nošenje zastave moraš biti ispred, a ne na kraju.

Posted Images

Moca je Cane Partibrejker? :ohmy:

Sta je paore, jesi nazuljao ruke na njivi

teška zemlja u banatu, masna. 

zato su tako nezgodni ljudi. 

6 hours ago, shimpu said:

Jedan moj drugar ima zenu koja je iz Zrenjanina. Dobro, nije mi to bas drugar nego se znamo sa interneta, sa jednog foruma

Hvala, ne znam kako bih bez ovog podatka 😂

Vaterpolisti Francuske dobili Japan 14-13.

Još jedan rezultat koji nam ne ide na ruku, mada sa ovakvom igrom bolje da ne izlazimo iz grupe.

Zlato, 2 srebra i bronza za Srbiji na hemijskoj olimpijadi u Saudijskoj Arabiji 🏋️

7 minutes ago, BWA said:

Vaterpolisti Francuske dobili Japan 14-13.

Još jedan rezultat koji nam ne ide na ruku, mada sa ovakvom igrom bolje da ne izlazimo iz grupe.

U ovom trenutku, francuska je bolja od srbije.

valjda bude neka reakcija ekipe.....da se probudimo protiv jačih

13 minutes ago, borris_ said:

U ovom trenutku, francuska je bolja od srbije.

Po individualnom kvalitetu nije.

Kao tim, izgleda da jeste. U svakom slučaju, na tom meču očekujem mrtvi egal, osim ako se Srbija potpuno ne raspadne nakon ovog danas.

Vidjecemo u nedelju. Saljem slike sa utakmice. 

jel mozemo do medalje u basketu 3*3?

bilo bi lepo da uzmemo tu medalju jer smo bas godinama tu dobri.

48 minutes ago, BWA said:

Po individualnom kvalitetu nije.

Kao tim, izgleda da jeste. U svakom slučaju, na tom meču očekujem mrtvi egal, osim ako se Srbija potpuno ne raspadne nakon ovog danas.

ti se razumes u vaterpolo.

kako je moguc ovoliki pad?

dominacija nevidjena i onda krah. mucenje sa osrednjim timovima.

zar toliko lose radimo sa mladjarijom?

nedostatak trenera?

bazeni?

zar jos ne igraju nekiniz stare garde?

21 minutes ago, bradilko said:

ti se razumes u vaterpolo.

kako je moguc ovoliki pad?

dominacija nevidjena i onda krah. mucenje sa osrednjim timovima.

zar toliko lose radimo sa mladjarijom?

nedostatak trenera?

bazeni?

zar jos ne igraju nekiniz stare garde?

Top, vrhunski igrači zamijenjeni su njihovim vodonosama a vodonosa ostaje vodonosa i ne može se od njega očekivati da bude top i da vuče tim.

Nije izvršena nikakva smjena generacija, već su oni od 33 zamijenjeni igracima od 29 od kojih su mnogi debitanti na OI.

To je krivica i Savića jer nije imao muda da uvede klince u selekciju.

Kasnije cu malo detaljnije.

Dakle, Savić je sa manje više ovim sastavom osvojio peto mesto u Koreji 2019.godine.

U grupi je bilo solidno a četvrfinalu definicija rutinskog poraza od Španije sa 3 ili 4 gola razlike. Naši mediji su poslovično krivili sudije i/ili poraz pripisivali lošem danu iako je ćorav vidio da ovi momci ne mogu bolje.

Onda smo u meču za plasman od 5-8 mjesta dobili Njemačku na peterce nakon što su oni sami sebe pobijedili nizom tragikomicnih odluka u finišu meča.

To takmičenje je definicija ovog tima - u boljoj varijanti četvrtfinale, u najboljoj drvena medalja, uz stalnu opasnost da dođe do debakla kao kad smo na EP bili 11.

Savić je iscijedio zlatnu generaciju do maksimuma ne uvodeći klince u tim.

Shvatam da je jurio rezultat, možda bih i ja tako radio na njegovom mjestu. Njemu je savez zacrtao medalju kao cilj i on je to ostvario.

Sa druge strane, Filip Filipovic ne mijenja se Viktorom Rašovicem, koji je em desnjak em mediokritet već npr.Markom Radovicem.

Gojko Pijetlovic ne mijenja se Radoslavom Filipovićem već Misovicem ili Todorovskim.

Opet selektor Kemba vraća u reprezentaciju jebenog Dedovica.  Da mi je znati šta je poenta tog poteza. To kao kad bi Pešić vratio Bircevica u reprezentaciju.

Bircevic je makar zanimljiv, Dedovic ko andol.

@bradilko

Edited by BWA

Background Picker
Customize Layout